MaXsto Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι στην hol εδώ και 4 χρόνια με 24άρα γραμμή , και χωρίς κανένα παράπονο μπορώ να πω. Βαρέθηκα όμως να περιμένω 1 χρόνο τώρα για να καλύψουν , όπως μου λένε την περιοχή μου με vdsl, ( δεν νομίζω να γίνει ούτε σε 2 χρόνια), καθ λέω να αλλάξω εταιρία. Ξέρει κανείς από Πάτρα να μου πει τι γίνετε με vdsl? Είμαι στο Α/Κ Κωνσταντινουπόλεως. Ποια εταιρία να προτιμήσω? Οποιδηποτε άποψη θα βοήθησεΙ....!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 η HOL δίνει αποκλειστικά και μόνο VDSL μέσω του νέου δικτύου FTTC του ΟΤΕ, αν δεν έχουν γίνει έργα στην περιοχή σου για οπτικές ίνες και νέες υπαίθριες καμπίνες δεν πρόκειται να δώσει... οι υπόλοιποι δίνουν και μέσω του Α/Κ σαν adsl, αλλά για να έχεις σίγουρα κάποιο κέρδος πρέπει να είσαι το πολύ καμιά 800αρα μέτρα μακρυά από το Α/Κ... στα πόσα συγχρονίζεις και πόσο downstream line attenuation έχεις? 1
MaXsto Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 η HOL δίνει αποκλειστικά και μόνο VDSL μέσω του νέου δικτύου FTTC του ΟΤΕ, αν δεν έχουν γίνει έργα στην περιοχή σου για οπτικές ίνες και νέες υπαίθριες καμπίνες δεν πρόκειται να δώσει...<br><br>οι υπόλοιποι δίνουν και μέσω του Α/Κ σαν adsl, αλλά για να έχεις σίγουρα κάποιο κέρδος πρέπει να είσαι το πολύ καμιά 800αρα μέτρα μακρυά από το Α/Κ...<br><br>στα πόσα συγχρονίζεις και πόσο downstream line attenuation έχεις? Δυστυχώς είμαι περίπου 1100 μέτρα από το Α/Κ. Για τα στατιστικά θα τα δω και θα ποστάρω όταν θα είμαι σπίτι. Από ότι καταλαβαίνω,δεν αξίζει να ασχοληθώ...Έτσι? Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 μέχρι στιγμής όχι, υπομονή για FTTC 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα