johnmt2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 καλησπερα παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!, ολα ξεκινησαν οταν εβγαλα απο το pc μου την καρτα γραφικων hd 6850 για να βαλω μια 9800γτ για να δω εαν λειτουργει. Ολα ωραια ολα καλα δουλεψε η 9800γτ, οποτε την εβγαλα και ξαναεβαλα την hd 6850 που ειχε απο την αρχη. ως εδω μια χαρα την εβαλα πανω συνδεσα και την εξτρα τροφοδοσια και πατησα να ανοιξει ο πυργος, ποσταρε κανονικα η μητρικη αλλα στα loading Windows δεν κανει τιποτα!! μαυριζει η οθονη και το μονο που φενεται ειναι ο κερσορας του ποντικιου! Βρε βγαλσημο την καρτα την ξαναεβαλα τιποτα!! μπηκα ακομα και με hd graphics μια χαρα μπηκε στα windows ολα κανονικα, αλλα οταν βαζω την hd 6850 μαυριζει η οθονη στο windows loading! τρελα πραγματα! τι μπορει να φταιει στα καλα καθουμενα?? οποια βοηθεια ευπροσδεκτη...
Occultist Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Όταν έκανες την αλλαγή στις κάρτες, έβγαζες κάθε φορά τους drivers προηγουμένως; Δοκίμασε να μπεις σε safe mode και καθάρισε από εκεί τους drivers πρώτα.
johnmt2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 οχι με ενα μονιτορ ειμαι, απο τα νευρα μου ειχα 2 επιλογες η να το κανω φορματ η να φυγει απο το μπαλκονι, ευτυχος τελικα το εκανα φορματ και εστρωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα