Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το θεμα με σκοπο να ρωτησω οποιον γνωριζει επι του θεματος τι δικαιουμε στην εξης περιπτωση:Αγοραζω την πεμπτη ενα smartphone ολα καλα ολα ωραια παω σπιτι το σεταρω παω να συνδεθω με το wifi αλλα @@ τιποτα στα 50 εκατοστα απο το router δεν πιανει τιποτα.

Το ερωτημα μου ειναι το εξης μπορω να το επιστρεψω πισω ειτε για επιστροφη χρηματψν ειτε να βαλω καποια εξτρα χρηματα να παρω κατι αλλο εφοσον οταν παω τη δευτερα θα εχουν περασει 5 μερες απο τις 14 του "οριου" το κωλημα μου ειναι οτι ετσι οπως ανοιγα το καλλυμα τις sim εγινε μια εκδορα στο καλυμμα ελαχιστη δεν φαινεται δηλαδη αλλα εκτος αυτου εχει εγγυηση και για σπααιματα γρατζουνιες και λοιπα οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα.

Δημοσ.

Επιστροφή χρημάτων γιατί?Αλλαγή προϊόντος γιατί? Αν έχει πρόβλημα από τη στιγμή που υπάρχει DOA θα στο αντικαταστήσουν με ένα ίδιο.

Δημοσ.

Ελλατωματικο το κοβω γενικα το μοντελο, εδω με ενα ταμπλετ της πλακας πιανει στην ταρατσα αυτο τιποτα ουτε στο δικο μου ουτε στο μαγαζι π δουλευω ενω αλλοι πιανουν εγω τιποτα στα 2-3 μετρα

Δημοσ.

Ή πες τους να κάνετε τράμπα τα καπάκια για να πάρεις κάποια άλλη συσκευή (σαν DOA) , ή θα σε στείλουν στο Service. Το ότι το κινητό δε δουλεύει σωστά, βεβαίως και καλύπτεται από αντικατάσταση εφόσον το μαγαζί δίνει 2 βδομάδες περιθώριο, ΑΛΛΑ το ότι ράγισες το καπάκι δεν είναι δική τους ευθύνη. Και δεν τους νοιάζει αν είναι καινούριο, και μην προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό σαν άλλωθι γιατί κοροϊδεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Για μένα πάντως πρότεινέ τους αλλαγή συσκευής, και να κρατήσεις το καπάκι που εσύ ο ίδιος του προκάλεσες ζημιά.

Πέρα από αυτό, κάντου ένα Factory Reset μπας και φτιάξει..

Δημοσ.

φίλε έχεις doa, που συνεπάγεται ότι θα πάρεις άλλο όμοιο.

τώρα το θέμα τις αλλαγής/ επιστροφής είναι άλλο. εγώ πριν 5 χρόνια αγόρασα κάτι που δεν μου βγήκε καλό, δεν επικαλέστηκα doa. Τους είπα ευγενικά ότι θέλω τα χρήματα πίσω, καθίσαμε ένα πεντάλεπτο στο να με πείσουν για κάποιο άλλο προϊόν, έδωσα μια γύρα στο κατάστημα μπας και βρω τίποτα χρήσιμο. Τελικά πήρα τα χρήματα πίσω.

Δημοσ.

Στα ΜΜ παντως οσες φορες ετυχε να μου συμβει κατι (εντος μηνα) μου το αντικαταστησαν ΑΜΕΣΩΣ ή μου επιστρεψαν χρηματα. Τα ιδια πανω κατω και με τα PUBLIC-ΠΛΑΙΣΙΟ, οποτε δε νομιζω ότι θα εχεις καποιο πρόβλημα με αυτους, τωρα εάν ηταν κανενας ΚΩΤΣΟΣ εκει θα σου ελεγα ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

θα σου κανουν αλλαγη με κατι αλλο,η τα λεφτα σου πισω.δεν κολλανε σαυτο.

οσο οτι το κινητο σου δε πιανει το ρουτερ σου,ισως φταιει οτι το ρουτερ παιζει σε ακριανο καναλι 12-13-14 κ δεν υποστηριζεται απο το κινητο.

δεν ειναι σφαλμα,αρκετα τηλεφωνα το χουν αυτο το κολλημα.

δες τις ρυθμισεις του ρουτερ κ αλλαξε καναλι αν εχω δικιο.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα μια 55αρα TV ~700 ευρω προ ολιγων ημερων και θελω να την επιστρεψω γιατι μαλλον δεν μ'αρεσει το IPS Panel. Η συσκευασια ειναι σε πολυ καλη κατασταση, οι ζελατινες δεν εχουν αφαιρεθει απο την οθονη κτλπ. 

Θα δεχθουν να μου επιστρεψουν ολα τα χρηματα? Αξιζει να τους παρω τηλεφωνο να ρωτησω πρωτα (γιατι δεν μου ειναι ευκολο να παω με την TV στο καταστημα), ή επι τόπου θα "κριθεί" το ολο θεμα και θα αποφασιστει απο τους υπαλληλους εκει?

Επεξ/σία από panos4tw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, panos4tw είπε

Πηρα μια 55αρα TV ~700 ευρω προ ολιγων ημερων και θελω να την επιστρεψω γιατι μαλλον δεν μ'αρεσει το IPS Panel. Η συσκευασια ειναι σε πολυ καλη κατασταση, οι ζελατινες δεν εχουν αφαιρεθει απο την οθονη κτλπ. 

Θα δεχθουν να μου επιστρεψουν ολα τα χρηματα? Αξιζει να τους παρω τηλεφωνο να ρωτησω πρωτα (γιατι δεν μου ειναι ευκολο να παω με την TV στο καταστημα), ή επι τόπου θα "κριθεί" το ολο θεμα και θα αποφασιστει απο τους υπαλληλους εκει?

Μπορει να μην στην αλλαξουν..

Αφου δεν ειναι ελλατωματικη.. Θα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εχει τις προδιαγραφες που αναφερει.

Πχ να ελεγε οτι ειναι 4k και να μην ειναι... κτλ...

Τωρα θα μου πεις ειναι με τις ζελατινες, δεν την εχω χρησιμοποιησει μπλα,μπλα....

Εσυ θα την αγοραζες στην κανονικη της τιμη εαν ειχε ανοιχτει το κουτι,ειχαν σεταρει τα καναλια και ειχαν βιδωσει την βαση της ?  ΟΧΙ θα ζηταγες εκπτωση στα σιγουρα...

Επεξ/σία από k_w_t
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν την έχει πάρει μέσω Internet έχεις ελπίδες, αν όχι δύσκολα τα πράγματα...

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, panos4tw είπε

Πούλησε την με μια γενναία έκπτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...