Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eφόσον θέλεις για σταθερό υπολογιστη και ψάχνεις και bluray μάλιστα ψάξε κάτι με ταχυτητα εγγραφης 12Χ γιατί είναι πολύ σημαντικό..Σκέψου οτι ειναι σπαστικό να περιμενεις ώρες να εγγραφει ένας δίσκος ;) Με 12Χ μειώνεις τον χρόνο στο μισό θεωρητικά..Αυτό που σου πρότεινε ο φίλος είναι αρκετά καλό..Κοίταξε και άλλες μάρκες εαν θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη. 

Δημοσ.

κοιταω το Lite-On Blu-Ray iHBS312 το θεμα μ ειναι οτι λογω cinavia δεν μπορω να τις δω στο PS4 θα μπορω μονο στο pc

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω παρει το Samsung se-506bb (external) και εχω γραψει δυο δισκακια των 25GB (6x). Στο πρωτο εγραψα 3 αρχεια συνολικα 18GB και ο χρονος εγγραφης ηταν περιπου 45 λεπτα ενω στο δευτερο εγραψα 15 αρχεια συνολικα 23GB και ο χρονος εγγραφης 1 ωρα και 40 λεπτα. Στο δευτερο δισκακι μεχρι το 60% ηταν στα 18 λεπτα.
Τοσο πολυ χρονο παιρνει για να καει ενα δισκακι;

Δημοσ.

Εχω παρει το Samsung se-506bb (external) και εχω γραψει δυο δισκακια των 25GB (6x). Στο πρωτο εγραψα 3 αρχεια συνολικα 18GB και ο χρονος εγγραφης ηταν περιπου 45 λεπτα ενω στο δευτερο εγραψα 15 αρχεια συνολικα 23GB και ο χρονος εγγραφης 1 ωρα και 40 λεπτα. Στο δευτερο δισκακι μεχρι το 60% ηταν στα 18 λεπτα.

Τοσο πολυ χρονο παιρνει για να καει ενα δισκακι;

Με τα εξωτερικά (usb) recorders δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά οι χρόνοι που αναφέρεις είναι υπερβολικά μεγάλοι και δείχνουν ταχύτητα εγγραφής 2x και 1x. Ίσως να οφείλονται σε "αντιπάθεια" του recorder με τα συγκεκριμένα δισκάκια που χρησιμοποίησες.

Με ταχύτητα εγγραφής 6x, ένα πλήρες δισκάκι των 23GB δεν πρέπει να χρειάζεται πάνω από 20 λεπτά για να γραφεί, απ' όσο θυμάμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...