Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι πιο ελαφριά και γρήγορα τα windows 8.x,είχα ένα netbook και με τα 7 σερνόταν, αλλά του έβαλα τα 8 και τώρα είναι super ;)

Σε φρέσκια εγκατάσταση; Είσαι σίγουρος ότι το netbook δεν είχε γεμίσει με σαβούρα και malware και για αυτό σερνόταν;

• Like 1
Δημοσ.

Ε πως να το κάνουμε τώρα; Όλοι όσοι τα χρησιμοποιούμε βλέπουμε οτι είναι ελαφρύτερα.

Γιατί κάποιοι αμφισβητούν ακόμα;

Ξεκόλλησε με τα 7 πια! Καλά χρυσά αλλά τα 8 είναι καλύτερα, άσχετα αν αρέσει η οχι το modern ui.

• Like 2
Δημοσ.

Ε πως να το κάνουμε τώρα; Όλοι όσοι τα χρησιμοποιούμε βλέπουμε οτι είναι ελαφρύτερα.

Γιατί κάποιοι αμφισβητούν ακόμα;

Ξεκόλλησε με τα 7 πια! Καλά χρυσά αλλά τα 8 είναι καλύτερα, άσχετα αν αρέσει η οχι το modern ui.

Δεν νομίζω να είπα πουθενά ότι δεν είναι πιο ελαφριά απο τα 7.

Το θέμα είναι ότι είναι τόσο μικρή η διαφορά στις επιδόσεις, που όταν βλέπω να γράφουν πολλοί: "εγώ είχα τα 7 έβαλα τα 8 και μετά το pc πετούσε" να είμαι σκεπτικός στο κατά πόσο η σύγκριση γίνεται με φρέσκια εγκατάσταση των 7 και όχι με παλιά.

Το πιο πιθανό είναι να γίνεται με παλιά εγκατάσταση των Windows 7 που είχε εγκατεστημένα άχρηστα προγράμματα και αρκετές μολύνσεις από malware.

Δημοσ.

Άλλο το "να τους καλύψει όλους", και άλλο το "δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες τις αγοράς". Τα 8 δεν είναι αυτό που ζητούσαν οι καταναλωτές, πράγμα που φαίνεται και στην αποδοχή.

Η Mozilla από την άλλη, κρίνει τι ζητανε οι χρήστες της. Τους δίνει τον browser που θέλουν.

Oυτε τα vista=aero ui ηταν αυτο που ζητουσε η αγορα,αλλα μαντεψε τα windows 7=aero ui,σε ποια βασιζουνται!!!

Δεν θα υπηρχαν windows 7,αν δεν "επεβαλλε" τα vista!

Σταματατε να βλεπετε μονο αυτα που σας συμφερει!

Το εργο το εχουμε ξανα δει,πολλες φορες μαλιστα που ξερουμε το τελος απ'εξω:

Αυτοι που κραζουν τα 8 και το metro ui,θα ειναι αυτοι που θα γραφουν διθυραμβους για τα 9 και το metro ui v.2!Οποταν καλυτερα να μη το κουραζουμε το θεμα,ειναι ανουσιο! 

Δεν νομίζω να είπα πουθενά ότι δεν είναι πιο ελαφριά απο τα 7.

Το θέμα είναι ότι είναι τόσο μικρή η διαφορά στις επιδόσεις, που όταν βλέπω να γράφουν πολλοί: "εγώ είχα τα 7 έβαλα τα 8 και μετά το pc πετούσε" να είμαι σκεπτικός στο κατά πόσο η σύγκριση γίνεται με φρέσκια εγκατάσταση των 7 και όχι με παλιά.

Το πιο πιθανό είναι να γίνεται με παλιά εγκατάσταση των Windows 7 που είχε εγκατεστημένα άχρηστα προγράμματα και αρκετές μολύνσεις από malware.

Το λαπτοπ με τερατα cpu και ssd που πετουν,εκτος απο το boot δε θα προσεξεις διαφορα!Αυτο το ειπαμε χιλιαδες φορες.Οσο πιο αδυναμο ειναι το συστημα που χρεισημοποιεις τοσο αυξανεται η διαφορα των 8 απο 7,σε σχεση αποδοσης!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εκεί στο Mozilla foundation πολλά μπρος πίσω βλέπω.

Εαν δεν πετύχει και το Firefox OS, δεν τους βλέπω να μένουν για πολύ.

Κρίμα πάντως γιατί περίμενα πως και πως κάποιον σοβαρό browser για το Metro UI (δλδ να παίρνει plugins και να κόβει διαφημίσεις :D)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η φωτογραφία των millenium αυτοκαταστράφηκε;

Δημοσ.

νταξ παιδια ειναι το μελλον το ui, απλα η μικρο με τη λογικη να εδρεωθει πριν την πιασουν στον υπνο κινηθηκε πιο νωρις απ οτι επρεπε...τα 8αρια ειναι πολυ καλο λειτουργικο, και σε δυο τρια χρονακια που θα ειναι τα παντα αφης θα αποκτησει νοημα το μετρο

ουτε καν.

τα windows χειριζονται το ιδιο ευκολα με το δαχτυλο και στο κανονικο τους desktop. το metro ui το εφερε η MS απλα για να θυμιζει το αντιστοιχο mobile os της (windows phone).

οσο για το 2-3 χρονια μην εισαι σιγουρος.

το μονο που θα εχει αλλαξει σε 2-3 χρονια, ειναι να εχουν παρει περισσοτεροι ανθρωποι tablet. η κατασταση στο desktop θα ειναι η ιδια, κανενας δεν θα εχει touch screen. και αυτο ειναι λογικο, η touch screen ειναι για ψυχαγωγια και οχι για εργασια, ενω οι υπολογιστες δημιουργηθηκανε για εργασια. οσοι υπολογιστες βγηκανε με touch screen πατωσανε στην αγορα.

η touch screen θα φερει στους υπολογιστες προγραμματα και παιχνιδια επιπεδου... mobile, δεν νομιζω να το θελει κανενας αυτο.

ασε που αν τα 8 τα λες πολυ μπροστα, τοτε τα windows xp tablet edition που βγηκανε πριν σχεδον 12 χρονια τι πρεπει να τα πεις; και πηγανε επισης στον πάτο παρότι η αγορα των tablet δεν ηταν καθολου αγνωστη τότε. απο τοτε με θυμαμαι να παλευω να γραψω ενα κειμενο με την οθονη αφης. τελικα εβαζα ενα mini keyboard και mouse και εκανα την δουλεια μου σε δευτερολεπτα.

• Like 1
Δημοσ.

Μοντερνο σπανια σημαινει και καλυτερο. Οπως λεει και ο τιτλος το UI αυτο ειναι απλα μοντερνο και τιποτα αλλο. Επειδη ομως η mozilla ειναι οργανισμος κομπιουτεραδων και οχι fashion victims καλως επραξε με λογικη και σοβαροτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...