hackerW32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Στο Moden UI, NO MODERN UI, απλά. στο ταμπλετ ολα απο το desktop θα τα κανεις, απλα. καλα κανουν απο τη στιγμη που τα win8 ειναι για τα πανηγυρια *κατα την αποψη σου
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 καλα κανουν απο τη στιγμη που τα win8 ειναι για τα πανηγυρια
Poincareγρ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Η φωτογραφία των millenium αυτοκαταστράφηκε; Δεν θυμάμαι να χρησιμοποίησε πολύς κόσμος τα 2000. Αν θυμάμαι καλά είχαν βγει περισσότερο για servers. Οπότε μάλλον στην φωτογραφία στη θέση των 2000 πρέπει να βρίσκονται τα millenium. Άσχετο... Κάθε φορά που αναφέρω τα millenium ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό.... Age of empires! Στο θέμα μας... Επειδή δεν βλέπω να κρατάνε για πολύ καιρό στην αγορά τα win8, και λίγοι είναι αυτοί που έχουν μείνει ευχαριστημενοι από αυτά, πιστεύω καλά έκανε και δεν ασχολείται η mozilla.
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δεν θυμάμαι να χρησιμοποίησε πολύς κόσμος τα 2000. Αν θυμάμαι καλά είχαν βγει περισσότερο για servers. Οπότε μάλλον στην φωτογραφία στη θέση των 2000 πρέπει να βρίσκονται τα millenium. Άσχετο... Κάθε φορά που αναφέρω τα millenium ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό.... Age of empires! Στο θέμα μας... Επειδή δεν βλέπω να κρατάνε για πολύ καιρό στην αγορά τα win8, και λίγοι είναι αυτοί που έχουν μείνει ευχαριστημενοι από αυτά, πιστεύω καλά έκανε και δεν ασχολείται η mozilla. Ναι αλλα το metro ui,θα ειναι και στα windows 9(ή οπως και να λενε τα επομενα windows). Και η mozilla θα εγραφε εφαρμογη για το metro ui και οχι για τα windows 8.x!
Poincareγρ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ναι έχεις δίκιο. Το θέμα είναι αν θα βρει αρκετούς χρηστες που να στηρίζουν την ιδέα του metro ui. Και μόνο που ασχολήθηκε η Microsoft και έβγαλε τα win8.1 πάει να πει πως το metro ui δεν ήταν επιθυμητό απο αρκετούς χρήστες. Αν καταφέρει και επιβιώσει, τότε σίγουρα η mozilla θα αναγκαστεί να ασχοληθεί. Ναι αλλα το metro ui,θα ειναι και στα windows 9(ή οπως και να λενε τα επομενα windows). Και η mozilla θα εγραφε εφαρμογη για το metro ui και οχι για τα windows 8.x!
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ναι έχεις δίκιο. Το θέμα είναι αν θα βρει αρκετούς χρηστες που να στηρίζουν την ιδέα του metro ui. Και μόνο που ασχολήθηκε η Microsoft και έβγαλε τα win8.1 πάει να πει πως το metro ui δεν ήταν επιθυμητό απο αρκετούς χρήστες. Αν καταφέρει και επιβιώσει, τότε σίγουρα η mozilla θα αναγκαστεί να ασχοληθεί. Θεμα επιβιωσης δε τίθεται,για το metro ui.Απο τη στιγμη που βγηκε και μετρα 200 000 apps,ειναι λιγο αργα να επιστρεψει πισω! Εξαλλου υπαρχουν πολλες τεχνολογιες που στο μελλον θα στηριζονται πανω σ'αυτο το κομματι του λογισμικου,οπως για παραδειγμα το connected standby που επιτρεπει στο pc να πεφτει σε sleep(οχι απλα να κλεινει η οθονη) και να συνεχιζουν να δουλευουν ΜΟΝΟ οι εφαρμογες που θες ή εχεις διαλεξει να τρεχουν στο background(μουσικη,ραδιοφωνο,skype,viber,facebook,torrents,emails κ.α.) καταναλονοντας ελαχιστη μπαταρια! Απλα ειναι πολυ νωρις για την mozilla να ασχοληθει με το metro ui.Και που την στιγμη που το desktop app,αν βελτιθει στο smoothess κανει μια χαρα την δουλεια του! Ειναι ο μονος λογος που δε χρησιμοποιω το firefox σε tablet mode.Αν ειχε το smoothness του ie θα ηταν ο ιδανικος browser τοσο σε desktop οσο και σε tablet χρηση!
stathi02 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Απορώ αν αυτοί που λένε ότι για tablet αρκεί ο desktop browser αν έχουν πιάσει tablet στα χέρια τους με windows 8. δεν γίνεται ρε γαμώτο να διαβάζω τέτοια πράγματα. 2
nikosjc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ρε παλικάρια τι θα γίνει πια με αυτο το θέμα; Σε τεχνολογικό forum είμαστε, αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε οτι τα windows 8 ειναι μια καλύτερη και πιο ελαφριά έκδοση των windows 7 που απλά έχει και την επιπλέον (τονίζω επιπλέον, έξτρα, πως να το πω) δυνατότητα να χρησιμοποιεί κάποιος το modern ui στις touch συσκευές του, τι κάνετε εδώ μέσα; Ούτε εμένα μου αρέσει το mui και γι αυτο το έχω βγάλει με την πολύ απλή εγκατάσταση ενός προγράμματος (υπάρχουν δεκάδες) επανεμφανισης του κλασικού start. Αλλα όχι οτι τα win8 ειναι χάλια, αίσχος, κλπ. Έλεος δηλαδή, αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, ρωτήστε κάποιον που να ξέρει έστω κ λίγα απο υπολογιστές να σας βοηθήσει!!! 5
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Απορώ αν αυτοί που λένε ότι για tablet αρκεί ο desktop browser αν έχουν πιάσει tablet στα χέρια τους με windows 8. δεν γίνεται ρε γαμώτο να διαβάζω τέτοια πράγματα. Αν δεν εχεις πιασει windows tablet,σταματα να γραφεις χωρις να ξερεις! Αν εχεις windows tablet,ελα να κανουμε μια κουβεντουλα εδω,μαζι με τους αλλους windows tablet χρηστες να δεις και τι γνωμη εχουν και αυτοι για τον ie(desktop) σε touchscreen χρηση!!!
stathi02 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 δεν κατάλαβα τι εννοείς, έχω και windows surface RT και laptop windows 8.1. Στο tablet δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω με τίποτα τον desktop IE. Ο metro IE είναι πολύ ανώτερος αυτό λέω και εννοείται ότι θα ήραν ωραίο να είχα μια εναλλακτική. Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.
ektor7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν κατάλαβα τι εννοείς, έχω και windows surface RT και laptop windows 8.1. Στο tablet δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω με τίποτα τον desktop IE. Ο metro IE είναι πολύ ανώτερος αυτό λέω και εννοείται ότι θα ήραν ωραίο να είχα μια εναλλακτική. Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Εσυ δε μπορεις να τον χρησιμοποιησεις,οχι ομως και ολοι οι αλλοι χρηστες των windows tablets! Φυσικα δε ξερω τι σόι ie desktop εχει η RT,αλλα σε x86 tablets ειναι πιο smooth απο του metro και εχει παρα πολυ καλη ακριβεια και απόκριση στο touch! Εμενα προσωπικα ο ie του metro μου σπαζει τα νευρα γιατι ολα ειναι κρυμμενα και για να βρω τα bookmarks μου κανω "βολτες" στη μπαρα απο κατω! Μια χαρα "παντος καιρου"ειναι ο ie του desktop και ο firefox θα γινει ακομη πιο γαματος browser,αν βελτιωσει το smoothness του και γενικα την ταχυτητα του! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2014 από ektor7
mrkokaney Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ούτε εμένα μου αρέσει το mui και γι αυτο το έχω βγάλει με την πολύ απλή εγκατάσταση ενός προγράμματος (υπάρχουν δεκάδες) επανεμφανισης του κλασικού start. αν το θέμα είναι δηλαδή πως να γλιτώσουμε από τα σκατά, ναι δίκιο έχεις...3rd party εφαρμογές για να το φέρεις στα μέτρα σου γιατί ως λειτουργικό οι επιλογές που σου δίνει για παρμετροποίηση του UI είναι για τον ***τσο... και αυτό με χαλάει, και ΠΟΛΥ μαλιστα 1.(τονίζω επιπλέον, έξτρα, πως να το πω) δυνατότητα να χρησιμοποιεί κάποιος το modern ui στις touch συσκευές του, τι κάνετε εδώ μέσα; Ούτε εμένα μου αρέσει το mui και γι αυτο το έχω βγάλει με την πολύ απλή εγκατάσταση ενός προγράμματος (υπάρχουν δεκάδες) επανεμφανισης του κλασικού start. 2.Αλλα όχι οτι τα win8 ειναι χάλια, αίσχος, κλπ. 2.δεν έχω δει πολλούς να παραπονιούνται για το λειτουργικό...όσοι έχω δει το metro τους χαλάει... 1.δεν είναι extra όπως λες...δεν το έχει και αν θες το "ενεργοποιείς" αν δε θες, όχι...στο επιβάλει με το στανιό... Έλεος δηλαδή, αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, ρωτήστε κάποιον που να ξέρει έστω κ λίγα απο υπολογιστές να σας βοηθήσει!!! speechless
nikosjc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 αν το θέμα είναι δηλαδή πως να γλιτώσουμε από τα σκατά, ναι δίκιο έχεις...3rd party εφαρμογές για να το φέρεις στα μέτρα σου γιατί ως λειτουργικό οι επιλογές που σου δίνει για παρμετροποίηση του UI είναι για τον ***τσο... και αυτό με χαλάει, και ΠΟΛΥ μαλιστα 2.δεν έχω δει πολλούς να παραπονιούνται για το λειτουργικό...όσοι έχω δει το metro τους χαλάει... 1.δεν είναι extra όπως λες...δεν το έχει και αν θες το "ενεργοποιείς" αν δε θες, όχι...στο επιβάλει με το στανιό... speechless 1. Η εμφάνιση στα windows ειναι κατι που αλλάζει με 3rd party εφαρμογές εδώ και χρόνια. Και τα XP δεν μου άρεσαν εμφανίσιακα και τα είχα φτιάξει όπως ήθελα. Δεν μπορεί η Microsoft κάθε φορά να τα κανει όπως θελει ο κάθε χρήστης. Ειναι αδύνατον να τους καλύψει όλους. 2. Οι περισσότεροι αναφέρονται για τα windows 8 ως "αίσχος", "χάλια", "άθλια", κλπ. Και όταν τους ρωτάς γιατί, σου λένε επειδή δεν έχει start button! Βγάλε συμπεράσματα! 3. Απο τη στιγμή που μπορείς να βάλεις 3rd party δωρεάν και να το απενεργοποιησεις, το θεωρώ ως έξτρα, ως κατι που έλειπε πριν και δεν υπήρχε τρόπος να καλυφθεί (η touch λειτουργικότητα) και τώρα υπάρχει. Πολλά πράγματα λείπουν απο τα windows ή και που τα έχει ειναι χάλια πχ. ie. Δεν είδα κανέναν να λέει χάλια τα windows Xp ή 7 επειδή ο ie ειναι άθλιος. Και βάζουν 3rd party όπως Firefox και chrome για να κάνουν τη δουλειά τους. Καλό ή κακό ειναι ένα λειτουργικό για αλλα πράγματα, όχι για την εμφάνιση του. Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω... 3
Cryptic Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 1. Η εμφάνιση στα windows ειναι κατι που αλλάζει με 3rd party εφαρμογές εδώ και χρόνια. Και τα XP δεν μου άρεσαν εμφανίσιακα και τα είχα φτιάξει όπως ήθελα. Δεν μπορεί η Microsoft κάθε φορά να τα κανει όπως θελει ο κάθε χρήστης. Ειναι αδύνατον να τους καλύψει όλους. 2. Οι περισσότεροι αναφέρονται για τα windows 8 ως "αίσχος", "χάλια", "άθλια", κλπ. Και όταν τους ρωτάς γιατί, σου λένε επειδή δεν έχει start button! Βγάλε συμπεράσματα! 3. Απο τη στιγμή που μπορείς να βάλεις 3rd party δωρεάν και να το απενεργοποιησεις, το θεωρώ ως έξτρα, ως κατι που έλειπε πριν και δεν υπήρχε τρόπος να καλυφθεί (η touch λειτουργικότητα) και τώρα υπάρχει. Πολλά πράγματα λείπουν απο τα windows ή και που τα έχει ειναι χάλια πχ. ie. Δεν είδα κανέναν να λέει χάλια τα windows Xp ή 7 επειδή ο ie ειναι άθλιος. Και βάζουν 3rd party όπως Firefox και chrome για να κάνουν τη δουλειά τους. Καλό ή κακό ειναι ένα λειτουργικό για αλλα πράγματα, όχι για την εμφάνιση του. Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω... Άλλο το "να τους καλύψει όλους", και άλλο το "δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες τις αγοράς". Τα 8 δεν είναι αυτό που ζητούσαν οι καταναλωτές, πράγμα που φαίνεται και στην αποδοχή. Η Mozilla από την άλλη, κρίνει τι ζητανε οι χρήστες της. Τους δίνει τον browser που θέλουν.
george1807 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 συμφωνώ μαζί τους, εκτός απο την εφαρμογή του καιρού δεν χρησιμοποιώ καμιά εφαρμογή τύπου metro και ίσως ήρθε ο καιρός τα windows να γίνουν αυτό που ισχυρίζονται οτι είναι, ένα ελαφρύ μικρό και γρήγορο λειτουργικό σύστημα και τίποτα παραπάνω, no more explorer, no more media bullshti, no more nothing..... Είναι πιο ελαφριά και γρήγορα τα windows 8.x,είχα ένα netbook και με τα 7 σερνόταν, αλλά του έβαλα τα 8 και τώρα είναι super
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα