Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, η Mozilla επέλεξε να σταματήσει την ανάπτυξη του Firefox browser για το μοντέρνο περιβάλλον (metro ui) των Windows 8.x.Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Mozilla, Jonathan Nighingale, το ίδρυμα προχώρησε σε αυτή την απόφαση ύστερα από το αρκετά περιορισμένο ενδιαφέρον που υπήρξε κατά τη δοκιμαστική έκδοση χωρίς ποτέ να υπάρξουν περισσότεροι από 1000 ενεργοί χρήστες σε μία ημέρα εν αντιθέση με τα εκατομμύρια χρηστών της δοκιμαστικής έκδοσης για desktop.

Όπως δηλώνει στην ανακοίνωση στο επίσημο blog, η Mozilla «πρέπει να διαλέγει τις μάχες της και γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να επικεντρωθεί σε σχέδια που έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο για την αποστολή μας με βάση και την τεράστια δύναμη των ανταγωνιστών μας αναδιανέμοντας αντίστοιχα το εργατικό δυναμικό του ιδρύματος».

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη έκδοση του Firefox συνάντησε αρκετές δυσκολίες και αναβολές πριν φτάσουμε στη σημερινή απόφαση με την πρώτη δοκιμαστική έκδοση να κυκλοφορεί το Φεβρουάριο του 2013 ένα χρόνο μετά την αρχική ανακοίνωση, με την τελική έκδοση να παίρνει αρκετές αναβολές. Η τελευταία ημερομηνία κυκλοφορίας που είχε γνωστοποιηθεί ήταν η 18η Μαρτίου όταν και θα ενσωματωνόταν στην επόμενη επίσημη έκδοση του Firefox για desktop.

Η Mozilla πάντως διατηρεί ενεργό τον κώδικα για τη συγκεκριμένη έκδοση και τίποτα δεν αποκλείει την αλλαγή σχεδίων του ιδρύματος αν η βάση χρηστών γίνει μεγαλύτερη.

Link.png Site: Mozilla Blog

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αναθεμα και αν υπαρχουν 1000 ταυτοχρονα ενεργοι χρηστες σε ολες τις εφαρμογες για metro μαζι. η αποτυχιοδεστατη αποτυχια

• Like 25
Δημοσ.

Κρίμα, καλό θα ήταν να έχουμε και μια εναλλακτική στον Internet Explorer αλλά για άλλη μια φορά το Mozilla foundation αποτυγχάνει να κάνει την υπέρβαση.

• Like 2
Δημοσ.

ε τι περίμενε τέτοια απώθηση που έχει το metro.......

και κλασσικά 99%οποίον χρησιμοποιούν τρελαίνονται μόνο για το internet explorer

φαντάσου και εγώ που εχω tablet..... metro το ξαποστειλα..........

Δημοσ.

ενδιαφέρον δεν δείχνει ούτε εχει η ίδια η microsoft θα έχουν οι υπόλοιποι?

αυτό το κακό με εταιρίες να προσπαθούν να αντιγράψουν τη μόδα (λόγω κινητών το έκανε) και να είναι μάπα δεν τη κατάλαβα πότε.

ελπίζω στα 9 να είναι ολα όπως πρέπει

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνώ μαζί τους, εκτός απο την εφαρμογή του καιρού δεν χρησιμοποιώ καμιά εφαρμογή τύπου metro και ίσως ήρθε ο καιρός τα windows να γίνουν αυτό που ισχυρίζονται οτι είναι, ένα ελαφρύ μικρό και γρήγορο λειτουργικό σύστημα και τίποτα παραπάνω, no more explorer, no more media bullshti, no more nothing.....

Δημοσ.

Μη λέτε τέτοια ... Θα πλακωσουν οι metrοπόντικες του forum και θα μας φάνε με "το φάτε στην μάπα το metro " για να συνηθίζετε....

• Like 2
Δημοσ.

Μεγάλο λάθος.το metro ήρθε για να μείνει και θα βρεθούν εκτός ανταγωνισμού. Ακομα και το chrome έχει έκδοση για windows 8. Πάντως προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τον ie οπότε δεν είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω κάποιον άλλον σε περιβάλλον win8

• Like 4
Δημοσ.

Μα σοβαρα τωρα υπαρχουν ακομα χρηστες ανα τον κοσμο που πιστευουν οτι το windows 8 δεν ειναι ενα αστειο και μονο? Tragic...

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λογική στο να χρησιμοποιεί Desktop User εφαρμογές metro UI. Ας βρεθεί ένας ας πούμε που να χρησιμοποιεί  τον metro internet Explorer σε desktop σύστημα και αν υπάρχει, ας μας εξηγήσει και το ...ΓΙΑΤΙ???

:)

• Like 3
Δημοσ.

τοσο καιρο δεν είχα γνωμη για τα 8 δε τα ειχα χρησιμοποιησει ποτε, μου έφεραν ενα λαπτοπ με 8 και αγανακτησα !! άχρηστα τελειως μόνο για κάγκουρες.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λογική στο να χρησιμοποιεί Desktop User εφαρμογές metro UI. Ας βρεθεί ένας ας πούμε που να χρησιμοποιεί τον metro internet Explorer σε desktop σύστημα και αν υπάρχει, ας μας εξηγήσει και το ...ΓΙΑΤΙ???

:)

Γιατί σε touch χρηση,ποιον ie νομίζεις οτι χρησιμοποιουν περισσότερο?

Ο ie του desktop είναι ο καλύτερος browser,που έχω χρησιμοποιήσει σε touch συσκευή/χρηση(δεν έχω χρησιμοποιήσει μονο τον safari)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...