Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τη μια μερια εχουμε i5 4670 και μητρικη msi συνολο 337,69

Απο την αλλη μερια σου βαζω 8320 και μητρικη saberthooth συνολο 284. Κερδος 53,69

Intel γιατί θα έχεις τη δυνατότητα για pci 3.0 το οποίο πιθανότατα 

θα εκμεταλεύεται η κάρτα που θα αγοράσεις αργότερα. 

Επίσης intel γιατί αν πας σε cf πάλι θα παίζει καλύτερα. 

Intel γιατί αν ένα παιχνίδι δεν είναι optimized για πολλά cores  

έχει προβάδισμα.

Intel γιατί τα περισσότερα παιχνίδια που δεν είναι optimized γενικά :)

για ένα περίεργο λόγο πάντα παίζουν καλύτερα σε intel. 

υγ. αγόρασε κάρτα με 4gb, ακόμα και η 270x με 4gb καλή είναι.

τι να τα κανει τα 4gb σε 1920x1080 ?

Δημοσ.

Υπάρχουν ήδη παιχνίδια που ζητάνε πάνω απο 2 gb  σε 1080p.

(π.χ. bf4, rome 2, starcraft 2, modded skyrim) 

Γενικά η vram είναι δωρεάν eye-candy μιας και δεν κοστίζει σε επιδόσεις 

να φορτώσει καλύτερα textures π.χ., επομένως στο μέλλον που η 

κάρτα θα αργεί να επεξεργαστεί το τάδε φίλτρο antialiasing, θα μπορεί

πάντα να φορτώσει 2.5k textures.  

Επίσης γιατί σε μελλοντικό cf θα είναι πάλι ultra σε όλα και δεν θα τον κολλάει

η μνήμη.

Δημοσ.

το link σου δεν ανοιγει.

Ναι το link μου μεταφέρθηκε. Θα ήθελα μια προσφορά απο κάποιον που έχει μαγαζί ή άκρη σε αποθήκη ή τέλος πάντων μπορεί να με εξυπηρετήσει στην αγορά των παρακάτω.

Περιοχή: Πειραιάς-Αττική

Χρήματα: Ντούκου

Με ενδιαφέρει εγγύηση

1. PSU:    CORSAIR CX600 — 80 PLUS® Bronze Certified Power Supply
  2. SSD:    Samsung 840 pro 128gb
  3. RAM:    Kingston HyperX Beast  8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3
  4. MTB:    MSI Z87-G45 Gaming
  5. CPU:    Intel® Core™ i5-4670K Processor

Ακόμα ακόμα και απο Amazon. Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα παρά μόνο σε περίπτωση βλάβης που δεν ξέρω τι διαδικασία πρέπει να κάνω για να αντικαταστήσω το hardware. Απο κάπου είχα ακούσει για ticket αλλά δεν ξέρω πως το στέλνουν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PCIe 3.0 που αναφέρθηκε έχουν και οι amd εδώ και αρκετό καιρό (και το pci 2 επαρκεί ακόμα άνετα).Αν μιλάμε για CF 270X δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα με amd...Όσο για τα παιχνίδια πολλά είναι multithreaded πλέον και η τάση με Mantle και νέο DX είναι προς τα κει.270Χ με 4gb vram δε πολύσυμφερει,δεν θα προλαβαίνει μάλλον να τα αξιοποιεί και ο πυρήνας σε αρκετές περιπτώσεις.

Η σύνθεση σου παίρνει καλύτερο τροφοδοτικό (haswell ready),καλό θα ήταν να βάζες c2 μητρική και μια ψύκτρα αν δεν έχεις.

Επεξ/σία από Millennium
Δημοσ.

Επειδή σχεδόν έχω αποφασίσει και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι, θα ήθελα να με βοηθήσει όποιος μπορεί στην αγορά.

Σχετικό post!

Δεν καταλαβαινω.. πως να βοηθησει στην αγορα δηλαδη? να σε βοηθησουμε να κανεις καλυτερο deal? πιο vfm? 

αφου αποφασισες τι θα παρεις..

αν ειναι απλα να σου πει απο ποιο μαγαζι τοτε μπες στο σκρουτζ δες ποιο μαγαζι εχει ολα τα parts και παρτο... δες και e-shop ή public..

Δημοσ.

PCIe 3.0 που αναφέρθηκε έχουν και οι amd εδώ και αρκετό καιρό (και το pci 2 επαρκεί ακόμα άνετα).Αν μιλάμε για CF 270X δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα με amd...Όσο για τα παιχνίδια πολλά είναι multithreaded πλέον και η τάση με Mantle και νέο DX είναι προς τα κει.270Χ με 4gb vram δε πολύσυμφερει,δεν θα προλαβαίνει μάλλον να τα αξιοποιεί και ο πυρήνας σε αρκετές περιπτώσεις.

Η σύνθεση σου παίρνει καλύτερο τροφοδοτικό (haswell ready),καλό θα ήταν να βάζες c2 μητρική και μια ψύκτρα αν δεν έχεις.

Εξήγησε μου τι εννοείς λέγοντας c2 μητρική...

Δεν καταλαβαινω.. πως να βοηθησει στην αγορα δηλαδη? να σε βοηθησουμε να κανεις καλυτερο deal? πιο vfm? 

αφου αποφασισες τι θα παρεις..

αν ειναι απλα να σου πει απο ποιο μαγαζι τοτε μπες στο σκρουτζ δες ποιο μαγαζι εχει ολα τα parts και παρτο... δες και e-shop ή public..

Έχω δεί απο amazon να βγαίνει πολύ φθηνότερα. Φαντάσου γύρω στα 150€ κάτω! Αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Επίσης μου έχουν πεί μετά ότι εάν πάθει κάτι κάποιο part χρειάζεται να στείλω ticket στην κατασκευάστρια εταιρεία. Μήπως ξέρει κανείς πώς γίνεται??

Δημοσ.

Έχω δεί απο amazon να βγαίνει πολύ φθηνότερα. Φαντάσου γύρω στα 150€ κάτω! Αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Επίσης μου έχουν πεί μετά ότι εάν πάθει κάτι κάποιο part χρειάζεται να στείλω ticket στην κατασκευάστρια εταιρεία. Μήπως ξέρει κανείς πώς γίνεται??

Αν τα πιασει τελωνειο? αντε οχι ολα.. αλλα 1 κομματι, ή 2... ποσα παραπανω βγαινει? 

ασε που αν εχεις και καποιο προβλημα πρεπει να το στειλεις πισω ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΞΟΔΑ ωστε να το φτιαξουν και φτου απ'την αρχη ετσι και χρειαζεται αντικατασταση "εννοειτε οτι ξαναπληρωνεις για την παραλαβη" 

Δημοσ.

Ακόμα δεν είναι πιστοποιημένο ως Haswell compatible, και υπάρχει πιθανότητα (μικρή βέβαια) να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Για σιγουριά στο είπα. http://www.corsair.com/en-us/blog/2013/may/haswell-compatibility-with-corsair-power-supplies

(το συγκεκριμένο τροφοδοτικό το είχα πριν λίγο καιρό στο σύστημά μου, δεν έχω κάτι εναντίον του)

:D Από πείρα (έχω το CX430M,κατώτερο του CX600) μια χαρά φτάνει για i5 4570,R9 270X (κλοκαρισμένη αρκετά με αύξηση σε voltage) cold cathodes,3 fans,front lcd κλπ :D ξέρω δεν είναι ότι καλύτερο απλά  λέω πως φτάνει..γνώμη μου είναι να πάει σε κάποιο Seasonic και όλα να είναι κομπλέ. Ούτε xfx (θορυβώδη σε high load) ούτε cx series corsair (αυτοί οι πυκνωτές capxon εύχομαι να μην σκάσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...