Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαμηλότερα timing = γρηγορότερες μνήμες.

και με λιγοτερα προβληματα.

έλεος όμως με αυτό το amd vs intel, οτι να ναι έχει καταντήσει. Η κάθε εταιρία έχει τα δικά της ,και κάθε φορά που ένας κολλημένος με μια εταιρία

και κυρίως οι ιντελακιδες

βλέπει μια σύνθεση με την άλλη εταιρία αμέσως να την βγάλει άχρηστη. Δηλαδή σε ένα pc τον 500 και 600 ευρώ για games που δεν χοραει καλα καλα ο ssd ,έρχεται ο αλλος και βάζει i5 200 ευρώ (δεν το λεω για την αρχικη συνθεση του θεματος )

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν φταιμε εμεις . ο fatals πχ επειδη προτεινα σε αλλο ποστ amd επεσε να με φαει επειδη μονο και μονο προτεινα amd σε μπατζετ 1300 ευρω περιπου

Δημοσ.

Παιδιά απλά οι τωρινοί AMD σε σχέση με τους τωρινούς INTEL έχουν μεγάλες διαφορές. Μόνο και μόνο η κατανάλωση του ρεύματος και οι θερμοκρασίες που ανεβάζουν εξετίας αυτού φτάνουν. Σε περίπτωση που κάνω λάθος πείτε μου τι αλλαγή θα μου προτείνατε έτσι ώστε με τα ίδια χρήματα να γίνει καλύτερη η σύνθεση μου.

Δημοσ.

με μια ψυκτρα των 20-25 ευρω δεν θα εχεις κανενα θεμα με τις θερμοκρασιες . η καταναλωση τους σε ηρεμια ειναι παραπλησια με των intel και σε ful load ειναι λιγο παραπανω . κατσε και συγκρινε τι πληρωνεις και τι παιρνεις και αποφασισε τι ειναι πιο συμφερον για σενα

http://www.skroutz.gr/s/418750/CoolerMaster-Hyper-TX3-EVO.html

Δημοσ.

Παιδιά απλά οι τωρινοί AMD σε σχέση με τους τωρινούς INTEL έχουν μεγάλες διαφορές. Μόνο και μόνο η κατανάλωση του ρεύματος και οι θερμοκρασίες που ανεβάζουν εξετίας αυτού φτάνουν. Σε περίπτωση που κάνω λάθος πείτε μου τι αλλαγή θα μου προτείνατε έτσι ώστε με τα ίδια χρήματα να γίνει καλύτερη η σύνθεση μου.

εισαι πολυ λαθος

η καταναλωση του ρευματος ειναι περιπου οσο 3 φορτιστες ipad...  ασχολουμαστε με τριχες

οι θερμοκρασιες στους haswell ειναι αρκετα ανεβασμενες σε σχεση με τους ιντελ δεκαετιας..

ουτε να το σκεφτεις ι5 καλοκαιριατικα χωρις ψυκτρα...

• Like 3
Δημοσ.

εισαι πολυ λαθος

η καταναλωση του ρευματος ειναι περιπου οσο 3 φορτιστες ipad...  ασχολουμαστε με τριχες

οι θερμοκρασιες στους haswell ειναι αρκετα ανεβασμενες σε σχεση με τους ιντελ δεκαετιας..

ουτε να το σκεφτεις ι5 καλοκαιριατικα χωρις ψυκτρα...

Έλα ρε παιδιά.. μην υπερβάλουμε έχω ανεβάσει screenshots επανειλημμένα με haswell μαμά ψήκτρα και ιντελ burntest..  αν μιλάμε για πάνω από 4.0GHz τότε ισχύει για όλους τους επεξεργαστές.

Φίλε μου σε AMD να πας αν θέλεις να κάνεις οικονομία και να μάθεις oc. O i5 που έχεις επιλέξει όμως είναι overall καλύτερος.

Δημοσ.

αφού το budget σου σηκώνει intel, κάτσε όπως είσαι,

αλλά λέμε ότι πολύ έχουν κολάσει σε κάτι πράγματα μαζί και εσύ. τη ιστορία είναι  τώρα η κατανάλωση?  η διαφορά είναι αστια και δεν την καταλαβαίνεις εκτός όταν πληρώνεις τη ΔΕΗ μέσα σε όλα αυτά τα χαράτσια μετράς τα 4-5 ευρώ το μήνα που είναι η διαφορά σε νορμάλ χρίση ενός ιντελ με amd

μετά η θερμοκρασία που το άκουσες? μήπως με τη στοκ ψήκτρα του FX σε σύγκριση με κάτι ανώτερο η και τη στοκ τον haswell? αλλά σε όλα αυτά τα ποστ δεν μας έχεις πει πιες είναι η διαφορές γιατί βλέπω και επιμένεις.

Δημοσ.

Μόνο και μόνο απο θερμοκρασίες φτάνει!

Για haswell μιλάμε; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Είναι ζεστοί γενικά και χρειάζονται και αυτοί την after market ψύξη τους.

Παιδιά απλά οι τωρινοί AMD σε σχέση με τους τωρινούς INTEL έχουν μεγάλες διαφορές. Μόνο και μόνο η κατανάλωση του ρεύματος και οι θερμοκρασίες που ανεβάζουν εξετίας αυτού φτάνουν. 

Αστικός μύθος είναι αυτό εν πολλοίς που έχει μείνει από παλιά.Έχει εξηγηθεί και στο forum και έχει καταρριφθεί αυτό σχετικά με τη κατανάλωση και το κόστος.Δεν υπάρχει κάτι αξιοπρόσεκτο.Οι desktop υπολογιστές (υπό φυσιολογικές συνθήκες) δεν είναι συσκευές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ως προς αυτό.

Δημοσ.

Δηλαδή φιλαράκι μου να πάω σε AMD;

βαλε και δες... ξεκινα το απο το 9:20

με λιγα λογια.. 

ο 4670κ ειναι ενας cpu τερας..  με μια gpu gtx780 450-650 ευρο κανεις ενα πολυ καλο combo...

Για μια 270x των 180-220ευρο ομως τα πραματα αλλαζουν...

ο 8320 την τρεχει οπως ακριβως και o 4670κ.. τερμα.. 

θα δεις διαφορα στο ρευμα? ναι.. 20 λεπτα του ευρο.. αντε 30

ναι.. ο ιντελ ειναι καλυτερος, πολυ καλυτερος!!.. αλλα με αυτη την gpu δεν θα το καταλαβεις.. ακομα και με την 280χ η διαφορα ειναι στις μετρησεις

• Like 1
Δημοσ.

Για πιο overclock μιλαμε ρε παιδια? Εαν δεν βαλει μια ψυκτρα απο nocrua και πανω σιγα μην ανεβασει τον επεξεργαστη του πανω απο 10%.

Φιλε μου για μενα δεν αξιζει να παρεις επεξεργστη και μητρικη για ocerclock. Διαφορα στην αποδοση δεν θα δεις,σου βαζω και υπογραφη. Τα games θα τρεχουν το ιδιο. Εαν παλι θελεις να ασχοληθεις με oc κοιτα προς 8320 και asus sabertooth, Μαζι με μια ψυκτρα τυπου h100, noctua κλπ. Διαφορετικα παρε επεξεργαστη χωρις k και μητρικη h γιατι ετσι και αλλιος τσαμπα θα τα πληρωσεις.Η ακομα και να τα χρησιμοποιησεις, δεν θα δεις διαφορα, γιατι η καρτα γραφικων σου φτανει στο 100% πριν τον επεξεργαστη σου. εαν ειχες πιο δυνατη καρτα καρτα θα αξιζε, τωρα δεν αξιζει

• Like 1
Δημοσ.

Το καταλαβαίνω αυτό που λέτε για το overclock και οτι δεν θα δω διαφορά αλλά θέλω να το μάθω έστω σαν ιδέα. Το ξέρω ότι κάποια στιγμή μπορεί να το γυρίσω και στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά αυτό δεν με πειράζει. Όπως εχω πεί και σε φίλους όμως κάποια πράγματα εάν δεν τα ζήσεις ο ίδιος δεν μπορείς να αποκτήσεις δική σου γνώμη. Πχ παλία ήθελα κουτιά με τζαμάκι και φωτάκια κλπ, τώρα πια πήρα ενα απλό σοβαρό κουτί που απλά να χωράει όλα αυτα που θέλω. Όσο για τον intel και τον AMD βασισμένος βέβαια ότι στο μέλλον θα παίξει σίγουρα μια αναβάθμιση πχ στην κάρτα γραφικών, θέλω να έχω καλά κομμάτια μέσα. Οπότε??

Δημοσ.

Intel γιατί θα έχεις τη δυνατότητα για pci 3.0 το οποίο πιθανότατα 

θα εκμεταλεύεται η κάρτα που θα αγοράσεις αργότερα. 

Επίσης intel γιατί αν πας σε cf πάλι θα παίζει καλύτερα. 

Intel γιατί αν ένα παιχνίδι δεν είναι optimized για πολλά cores  

έχει προβάδισμα.

Intel γιατί τα περισσότερα παιχνίδια που δεν είναι optimized γενικά:)

για ένα περίεργο λόγο πάντα παίζουν καλύτερα σε intel. 

υγ. αγόρασε κάρτα με 4gb, ακόμα και η 270x με 4gb καλή είναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...