dexters Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Έχει κανείς το taxibeat στο κινητό του? Αν το έχει θέλω να με βοηθήσει... το κατέβασα και μου λεγε με την πρωτη ποιοι οδηγοι ειναι κοντα μου χωρις να εχω ανοιχτο το gps? επισης δεν εκανα καν λογαριασμο? πως γινεται αυτο? γενικα πως λειτουργει?
DJ_Duker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Το κινητο σου μπορεί να βρει τοποθεσία ακόμα και από τις κεραίες τηλεφωνίας, απλά το στίγμα δεν είναι ακριβές όπως με το GPS. https://taxibeat.gr/#how
dexters Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 χρειαζεται να κανω log in στην εφαρμογη? αλλιως δε μπορω να καλεσω ταξι?
dexters Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 το λεω γιατι παταγα πανω στους ταξιτζηδες και δε μ αφηνε να τους καλεσω...
mastor10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ναι πρεπει να κανεις, γιατι ετσι μπορουν να σε αξιολογησουν και οι οδηγοι καθως και εσυ τους οδηγους, αυτοι για σενα αν ησουν στο ραντεβου σου αν δεν εκανες καμια βλακεια μεσα στο ταξι, και εσυ για τους ταξιτζηδες τα αναλογα διαβασε και τους ορους χρησης, δεν ειναι πολλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα