Sapounos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 καλησπερα! θελω να εγκαταστησω τα windows xp απο USB stick.. πρεπει να κανω το USB bootable και μετα να περασω τα αρχεια των windows μεσα η απλα περναω τα αρχεια και κανω boot απο USB?
arc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 http://www.insomnia.gr/wiki/_/windows/windows-xp-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-usb-r75 1
Sapounos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Το προγραμματακι που εχει δεν το βρηκα.. επισης το cd των windows που εχω δεν κανει boot γιατι περιεχει μεσα σαν ξεχωριστο αρχειο το sp2. Αν αντιγραψω στον σκληρο δισκο και μετα σε καινουριο cd τα windows χωρις το προσθετο sp2 μεσα θα κανει boot κανονικα?
TheELF Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Κατέβασε αυτό,είναι πολύ εύκολο στην χρήση και η ελεύθερη έκδοση είναι ότι χρειάζεσαι, Flashboot Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με το επιπλέον αρχείο του sp2 αλλά δεν ξέρω και αν το αντιγράψει και αυτό. (βρες πάντως μια ποιο νέα έκδοση xp )
Sapounos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Κατέβασε αυτό,είναι πολύ εύκολο στην χρήση και η ελεύθερη έκδοση είναι ότι χρειάζεσαι, Flashboot Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με το επιπλέον αρχείο του sp2 αλλά δεν ξέρω και αν το αντιγράψει και αυτό. (βρες πάντως μια ποιο νέα έκδοση xp ) σε ευχαριστω πολυ. οσο για τα windows ειναι τα 64bit. νομιζω μεχρι sp2 εχει..
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ποσο ram εχει το σύστημα σου ? Βάζουμε 64bit για να βλέπει ολη την ram απο 4gb και πανω αλλα στα windows xp νομιζω η έκδοσεις με τα 64 bit ειχαν βγει για να υποστηρίζουν μονο ορισμένα συστήματα , τα xp δηλαδη δεν ειχε βγει αρχικά για 64 bit βγήκαν πολυ αργότερα ορισμένες εκδόσεις
Sapounos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ναι ισχυει αυτό που λες απλα εχω αυθεντικο cd key. εχω 2gb ddr2 στα 667mhz.. σαν λειτουργικο δεν θα δωσει και ένα 10% μεγαλυτερη επιδοση στον επεξεργαστη? ο επεξεργαστης είναι ο intel core 2 duo E2200 στα 2.20ghz
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Αν ο επεξεργαστής δεν υποστηρίζει 64 bit αρχιτεκτονική οχι και αφου εχεις και 2gb ram βάλε τα κλασσικά xp 32 bit
Sapounos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 υποστηριζει 64bit το κοιταξα στην Intel. 32Bit δεν εχω.. εχει όμως αυτός ο υπολογιστης και μαλιστα αυθεντικα αλλα δεν υπαρχει το cd.. υπαρχει ο κωδικος.. τι μπορω να κανω σε αυτή την περιπτωση? μεσα ο σκληρος εχει χωριστει σε 2 μερη.. στον c και στον recovery.. μηπως αν αντεγραφα τα αρχεια του recovery σε cd και εκανα απ την αρχη εγκατασταση θα ηταν όλα καλα?
TheELF Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ναι ισχυει αυτό που λες απλα εχω αυθεντικο cd key. εχω 2gb ddr2 στα 667mhz.. σαν λειτουργικο δεν θα δωσει και ένα 10% μεγαλυτερη επιδοση στον επεξεργαστη? ο επεξεργαστης είναι ο intel core 2 duo E2200 στα 2.20ghz Μπορεί να δώσει ελάχιστα παραπάνω,αλλά τα xp 64bit δεν έχουν καμιά σχέση με τα κανονικά xp και υπάρχουν αρκετά προβλήματα με την συμβατότητα,δοκίμασε και δες μόνος σου αν δουλεύουν καλά για εσένα κράτα τα. Με τέτοιο επεξεργαστή πάντως μπορείς να κάνεις overclock πολύ εύκολα ακόμα και με χάλια μητρική οπότε ψάξε το εκεί ποιο πολύ. 1
Sapounos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Υπαρχει περιπτωση να σγκωνει τα 7 αυτο το pc? Αν ειναι να του βαλω τα 7 να τελειωνουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα