Προς το περιεχόμενο

Nikon 1 s1 (mirrorless) mediamarkt 169E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εξτρά φακούς παίρνει? Όλοι οι Nikon είναι συμβατοί με αυτή τη μηχανή ή έχει κάποιο ιδιαίτερο κούμπωμα? Για τηλεφακούς τι τιμές παίζουν (κάποιο link?)?

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εξτρά φακούς παίρνει? Όλοι οι Nikon είναι συμβατοί με αυτή τη μηχανή ή έχει κάποιο ιδιαίτερο κούμπωμα? Για τηλεφακούς τι τιμές παίζουν (κάποιο link?)?

Παίρνει τη σειρά φακών Nikkor 1 οι υπόλοιποι φακοί της nikon δεν μπαίνουν

http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Products/Camera-Lenses/1-NIKKOR-Lenses/index.page

Δημοσ.

Και με adapter παίρνει φακούς από F mount αλλά τόσο που κάνει ο αντάπτοροας καλύτερα να αγοράσεις μία μεταχειρισμένη Nikon D3200 χαχαχα

http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Products/Product/Lens-Adapters/3613/FT-1-Mount-Adapter.html

Δημοσ.

Είναι μικρή και ο φακός που συμπτύσσεται είναι θετικότατο. Την κάνει πολύ φορητή.

Σε φως που τράβηξα μερικές φωτογραφίες φαίνεται άψογη, σε σκοτάδι, τρώγεται, αν και το φλας της κάνει πολύ καλή δουλειά.

Για την χρήση που την θέλω (μια compact με καλό αισθητήρα-φακό) είναι άριστη και value for money.

Το μόνο που με "πείραξε" είναι ότι φοβάμαι ότι θα μου φύγει από τα χέρια όπως την κρατάω και πρέπει να πάρω κάποιο λουράκι να τη δένω στο ένα χέρι!

Το βίντεο της είναι επίσης πάρα πολύ καλό!

Συνεργάζεται με Eye-Fi mobi κάρτα και στέλνει στο κινητό τις φωτό!

Έβγαλα 6 καρέ και τα έστειλε στο κινητό όπου αυτό τα έραψε για να βγάλει αυτό το πανόραμα.

Δες εδώ μερικές φωτογραφίες που διάλεξα από αυτές που έβγαλα σήμερα!

Καταλήγοντας μπορώ να πω, ότι έκανα καλή αγορά και θα την κρατήσω :D

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, που αν και αργά, μου έδωσες τόσες πληροφορίες. Αν και ασχολούμαι πολύ με android, αυτό με το Eye-Fi mobi δεν το έχω ακούσει. Μου αρέσει η φωτογραφική αλλά το δίλημμα στο οποίο βρίσκομαι είναι αν αξίζει να την πάρω από τη στιγμή που η χρήση θα είναι πολύ ερασιτεχνική (ούτε θα αγοράσω άλλο φακό και η φωτογραφική χρησιμοποιείται μόνο στις διακοπές). Για τέτοια χρήση προτείνεται η αγορά της;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, που αν και αργά, μου έδωσες τόσες πληροφορίες. Αν και ασχολούμαι πολύ με android, αυτό με το Eye-Fi mobi δεν το έχω ακούσει. Μου αρέσει η φωτογραφική αλλά το δίλημμα στο οποίο βρίσκομαι είναι αν αξίζει να την πάρω από τη στιγμή που η χρήση θα είναι πολύ ερασιτεχνική (ούτε θα αγοράσω άλλο φακό και η φωτογραφική χρησιμοποιείται μόνο στις διακοπές). Για τέτοια χρήση προτείνεται η αγορά της;

Τα λεφτά που δίνεις (170 ευρώ) για να πάρεις τη μηχανή θα τα έδινες για να πάρεις μια compact.

Τώρα παίρνεις έναν πολύ καλύτερο φακό και αισθητήρα. Για ερασιτεχνική χρήση (και γω τέτοια κάνω) νομίζω είναι άριστη!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν τους το είπα, αλλά έκανα δήλωση προϊόντος στην ελληνική σελίδα, λες να έχω πρόβλημα;;;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.Εχτές που κοίταξα δεν ήταν διαθέσιμο και μόνο σε ροζ στα 179. haris_led σ κόκκινο την πήρες;

:D

post-67193-0-34592000-1395396496_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγώ δεν τους το είπα, αλλά έκανα δήλωση προϊόντος στην ελληνική σελίδα, λες να έχω πρόβλημα;;;

αν στην απόδειξη αναγράφει το σειριακό αριθμό της μηχανής δεν έχει πρόβλημα. Αν είναι απλή ταμειακή πάλι λογικά δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά εγώ για να είμαι σίγουρος θα πήγαινα να μου σφραγίσουν την εγγύηση

Δημοσ.

αν στην απόδειξη αναγράφει το σειριακό αριθμό της μηχανής δεν έχει πρόβλημα. Αν είναι απλή ταμειακή πάλι λογικά δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά εγώ για να είμαι σίγουρος θα πήγαινα να μου σφραγίσουν την εγγύηση

Όχι η απόδειξη δεν γράφει κάτι, είναι τύπου ταμειακής!

Και τώρα τι κάνω;

Εγώ μένω Χανιά και την πήρα με αποστολή, δεν την πήρα από κατάστημα :(

Δημοσ.

παιδία είναι κανείς που θέλει να την επιστρέψει γιατι θα την πάρω τελικά και έχει μείνει μόνο σε ροζ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...