Προς το περιεχόμενο

Nikon 1 s1 (mirrorless) mediamarkt 169E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η τιμη απλα μετα μπαινεις στο τρυπακι με τους φακους και απο 169 ευρω στο τελος σου εχει φυγει ενα 500αρικο.

δεν αξιζει να επενδυσεις σε φακους για τετοιο φορματ.

αυτη την εχεις για να αντικαταστησεις την σαπια compact που εχεις ηδη.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν προσφορά καλή ειναι. Το πρόβλημα ειναι οι φακοί και εάν είσαι διατεθιμενος να ρίξεις λεφτα μετά.

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

απ'ότι έχω ακούσει έχει φανταστικό σύστημα εστίασης, αλλά ο σένσορας δε λέει και πολλά πράγματα. Με λίγα λόγια με φως ημέρας και μέχρι 800 iso είσαι μια χαρά, για εσωτερικούς χώρους κτλ. μόνο με φλας

Δημοσ.

απ'ότι έχω ακούσει έχει φανταστικό σύστημα εστίασης, αλλά ο σένσορας δε λέει και πολλά πράγματα. Με λίγα λόγια με φως ημέρας και μέχρι 800 iso είσαι μια χαρά, για εσωτερικούς χώρους κτλ. μόνο με φλας

συγγνωμη

μετα το iso 800 αρχιζει και ζοριζεται και η δικη μου D5100

τι αλλο να θες παραπανω απο μια ψηφιακη τνω 170 ευρω? :o

• Like 2
Δημοσ.

η φωτογραφικη ειναι πολυ καλη ιδιως γι αυτα τα λεφτα,μη λεμε οτι θελουμε

ο επαγγελματιας φωτογραφος θα παρει σαφως μια ανωτερη αλλα στη συγκεκριμενη τιμη ειναι value for money

Δημοσ.

παιδιά επειδή είμαι άσχετος από φωτογραφία αλλά θα ήθελα μια, μια χαζή ερώτηση γιατί η συγκεκριμένη έχει τόσο μικρό οπτικό zoom συγκριτικά με άλλες  πιο compact και φθηνές ? αυτό δεν θεωρείται μείον ?

Δημοσ.

παιδιά επειδή είμαι άσχετος από φωτογραφία αλλά θα ήθελα μια, μια χαζή ερώτηση γιατί η συγκεκριμένη έχει τόσο μικρό οπτικό zoom συγκριτικά με άλλες  πιο compact και φθηνές ? αυτό δεν θεωρείται μείον ?

Το οπτικό ζουμ στη συγκεκριμένη εξαρτάται από τον φακό που φοράει και δεν είναι στάνταρ όπως στις compact.

Δημοσ.

Το οπτικό ζουμ στη συγκεκριμένη εξαρτάται από τον φακό που φοράει και δεν είναι στάνταρ όπως στις compact.

βρίσεις σχετικά φθηνούς φακούς για την συγκεκριμένη η θα πληρωνεις άλλη μια μηχανή ? γιατί απ όσα γνωρίζω πχ στις dslr το ακριβότερο κομμάτι που αξίζει σε μια μηχανή έιναι ο φακός.

Δημοσ.

βρίσεις σχετικά φθηνούς φακούς για την συγκεκριμένη η θα πληρωνεις άλλη μια μηχανή ? γιατί απ όσα γνωρίζω πχ στις dslr το ακριβότερο κομμάτι που αξίζει σε μια μηχανή έιναι ο φακός.

πληρώνεις άλλη μια μηχανή :)

Δημοσ.

To ίδιο ισχύει κι εδώ.

Δημοσ.

το θέμα είναι ο αρχικός φακός που δίνει λέει ?

Ανάλογα τις ανάγκες σου! Δεν υπάρχει φακός που να τα κάνει όλα...

Δημοσ.

κοιτα

γενικα το ζουμ ειναι τελειως μαρκετινγκ στις κομπακτ μηχανες

και κατα 99% ειναι αχρηστο πανω απο 3-4 Χ

ποσες φορες εχεις χρειαστει να βγαλεις φωτο τοσο μακρια ?

οσο μεγαλυτερο ζουμ εχει ο φακος τοσο χειροτερος ειναι σε ποιοτητα,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...