Theo_Mich Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 σχετικα με την φορτιση τι κανετε ?? μολις το πηρα για αυτο ρωταω !! οταν το ανοιξα του τελειωσα την μπαταρια , το φορτισα μεχρι να μου πει κομπλε το ξανααδειασα και το ξαναφορτισα μεχρι να ξαναπει κομπλε . να το κανει ετσι γενικα για καλυτερη ζωη της μπαταριας ή να το φορτιζω οποτε να ναι ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 σχετικα με την φορτιση τι κανετε ?? μολις το πηρα για αυτο ρωταω !! οταν το ανοιξα του τελειωσα την μπαταρια , το φορτισα μεχρι να μου πει κομπλε το ξανααδειασα και το ξαναφορτισα μεχρι να ξαναπει κομπλε . να το κανει ετσι γενικα για καλυτερη ζωη της μπαταριας ή να το φορτιζω οποτε να ναι ? Μάλλον χειρότερα του έκανες με αυτό τον τρόπο αλλά anyway, δεν θα πάθει και σοβαρή ζημιά. Όποτε θες να το φορτίζεις και βασικά να προσέχεις να μην το αφήνεις να πέφτει κάτω απο 10-15% η μπαταρία, οπως επίσης και να μην το αφήνεις για ώρες στον φορτιστή αφού ολοκληρωθεί η φόρτισή του.
panaggiotis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 και εγω το ειχα πριν το 3, δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου, και οχι δεν τα εκλεινα ολα και ουτε ειχα την φωτεινοτητα στο 5%,απλα η μπαταρια κρατουσε οσο σου λεω, δεν ξερω τι ειχες κανει στι δικο σου , παντω απο αυτονομια εσκιζε το 2αρι μου...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 και εγω το ειχα πριν το 3, δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου, και οχι δεν τα εκλεινα ολα και ουτε ειχα την φωτεινοτητα στο 5%,απλα η μπαταρια κρατουσε οσο σου λεω, δεν ξερω τι ειχες κανει στι δικο σου , παντω απο αυτονομια εσκιζε το 2αρι μου... Ποτε δεν πειράζω τις συσκευές μου με root, roms και άλλες βλακείες. Προφανώς κάνουμε πολύ διαφορετική χρήση! Έχω αρκετά χρόνια που φορτίζω τις συσκευές μου κάθε βράδυ και έχουν περάσει όλες σχεδόν απο τα χέρια μου...
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Πινω νερο στην αυτονομια των Note 2, 3 αλλα κι εγω φτανω σπιτι με 20% περιπου με Note 3 και το ιδιο περιπου με Note 2 που ειχα παλια. Το σιγουρο ειναι πως με αλλες συσκευες που ειχα στο παρελθον αναγκαζομουν να φορτισω και κατα τη διαρκεια της ημερας, οποτε cheers to that Samsung. Βεβαια τονιζω πως τις σκιζω τις συσκευες, ολα ανοιχτα, υψηλη φωτεινοτητα και δεν εχω υπολογιστη στη δουλεια (αρα πολυ browsing). Επισης ειναι υποκειμενικα και αναλογικα ολα αυτα guys, δεν μπορειτε να συγκρινετε την αυτονομια στην ιδια συσκευη σε δυο διαφορετικους ανθρωπους, αλλα δυο διαφορετικες συσκευες σε χρηση απο τον ιδιο ανθρωπο. Ειναι σα να λετε πως ενα κουτι δημητριακων διαρκει de facto σε ολους μια εβδομαδα ξερωγω (ή κατι εξισου random). Βγαζει νοημα? Thought so 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Πινω νερο στην αυτονομια των Note 2, 3 αλλα κι εγω φτανω σπιτι με 20% περιπου με Note 3 και το ιδιο περιπου με Note 2 που ειχα παλια. Το σιγουρο ειναι πως με αλλες συσκευες που ειχα στο παρελθον αναγκαζομουν να φορτισω και κατα τη διαρκεια της ημερας, οποτε cheers to that Samsung. Βεβαια τονιζω πως τις σκιζω τις συσκευες, ολα ανοιχτα, υψηλη φωτεινοτητα και δεν εχω υπολογιστη στη δουλεια (αρα πολυ browsing). Επισης ειναι υποκειμενικα και αναλογικα ολα αυτα guys, δεν μπορειτε να συγκρινετε την αυτονομια στην ιδια συσκευη σε δυο διαφορετικους ανθρωπους, αλλα δυο διαφορετικες συσκευες σε χρηση απο τον ιδιο ανθρωπο. Ειναι σα να λετε πως ενα κουτι δημητριακων διαρκει de facto σε ολους μια εβδομαδα ξερωγω (ή κατι εξισου random). Βγαζει νοημα? Thought so Αυτό ακριβώς. Πάντως με 20-30% γυρίζω σπίτι και με το 5S! 1
kostantinos12 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τα μόνα smartphones που κρατάνε παραπάνω μπαταρία είναι τα xperia κι αυτά επειδή η sony έχει πολυ καλό πρόγραμμα διαχείρισης μπαταρίας....όλα τα άλλα τα τετραπύρηνα και με μεγάλες οθόνες και 4g μετα το 4μηνο δεν βγάζουν μερα με τίποτα
kataramenos32 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τα μόνα smartphones που κρατάνε παραπάνω μπαταρία είναι τα xperia κι αυτά επειδή η sony έχει πολυ καλό πρόγραμμα διαχείρισης μπαταρίας....όλα τα άλλα τα τετραπύρηνα και με μεγάλες οθόνες και 4g μετα το 4μηνο δεν βγάζουν μερα με τίποταΓια δες λιγο το G2 και Note 2 με στοκ 4.3 και πες μου 1
sorris Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Και τα 2 κινητά έχουν καταπληκτική μπαταρία έχω το 3 και η αδερφή μου το 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα