Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψηνομαι να αποκτησω ενα απο τα δυο Samsung Note 2 η 3 αλλα εχοντας επιγνωση της αυτονομιας του 1 μιας και το εχω προβληματιζομαι ως προς την μεγαλυτερη διαρκεια αυτονομιας στην μπαταρια

Κατανοητο το οτι το ενα εχει αναλυση 720p ενω το αλλο 1080p και θα ληφθει κι αυτο στα υποψιν

Τα φωτα σας ....

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

σε θεμα μπαταριας, προσωπικα παρατηρησα αισθητη διαφορα απο το 2 στο 3, το 2 ειναι σαφως καλυτερο σε αυτον τον τομεα και η μπαταρια του κραταει ενα 15% - 20% περισσοτερο, απο εκει και περα ομως δεν αξιζει καν να μπεις στον κοπο να τα συγκρινεις... αξιζει το 15% λιγοτη αυτονομια για ολα αυτα που σου δινει το 3αρι, γιατι θα σου βγαζει 2 μερες αντι για 2 και κατι που θα σου εβγαζε το 2..

• Like 2
Δημοσ.

ακριβως ;) και αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος, τσιμπας και αυτο http://zerolemon.com/product/zerolemon-samsung-galaxy-note-3-10000mah-extended-battery-with-nfc-zeroshock-shockproofdustproof-rugged-case/ και ξεχνας που ειναι ο φορτιστης σου (και εγω αυτο εκανα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε αν ενδιαφέρεσαι για αυτονομία μακριά απο apple και samsung.....μετα το 6μηνο δεν θα σου βγάζει μισή μέρα...

Επεξ/σία από libero1899
Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεσαι για αυτονομία βασικά κοίτα μόνο κινητά με removable batteries. Δηλαδή Samsung.Μπορείς να την αλλάξεις και να βάλεις μια 2η στο τσακ. Επίσης ακόμα και να πέσει η αυτονομία της 1ης απλά αγοράζεις μια δεύτερη επίσημα. 15-20 κάνει και την εχεις καινουργια. Μόλις παρήγγειλα και την 10000mah της Zerolemon για το Note 3. Πάμε για φόρτιση μία φορά στις 3 μέρες.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η Μπαταρία στο Note 3 κρατάει από το πρωί μέχρι το βράδυ με τη χρήση που κάνω εγώ με τις συσκευές μου. Data ανοιχτά, sync συνεχώς, emails, κλήσεις κλπ. Το βγάζω απο το φορτιστή στις 8 το πρωί και στις 8 το βράδυ είμαι περίπου στο 20%. Την ίδια ακριβώς αυτονομία έχει και το iphone 5S.

Τονίζω και πάλι πως αναφέρομαι στη δική μου χρήση και μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το zerolemon 10.000 δεν υπαρχει ελλαδα να φανταστω ε ?

Παντως ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον ..... Μονο που δεν γνωριζω αγγλικα για να το παραγγειλω.... γμτ !!!!!!!

Φίλε αν ενδιαφέρεσαι για αυτονομία μακριά απο apple και samsung.....μετα το 6μηνο δεν θα σου βγάζει μισή μέρα...

Χρονια χρηστης της apple και σε διαβεβαιω οτι το iphone 4 που εχω με παει μια χαρα και μιλαμε για 3-4 ετων κινητο !!!!!!!!!

Για την samsoung εχεις δικιο μιας και εχω στα χερια μου το note 1 και το S4 ACTIVE και η μπαταρια τους ειναι αστα κλαφτα !!!!!!!!!!

Ουτε μιση μερα οντως !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ελπίζω να αστειεύεσαι! Ειδικά η σειρά Note φημίζεται για την αυτονομία της.

Στα specs μόνο. Στην πράξη κρατάνε όσο περιπου και ο μεσος όρος όλων των smartphones. Η μπαταρία του note 3 είναι μεν "τεράστια" αλλά έχει να "ταϊσει" μια τεράστια οθόνη και το υπόλοιπο hardware. Οπότε για τον χρήστη ο διαθέσιμος χρόνος παραμένει ο ίδιος...

Δημοσ.

εδω ειστε λαθος, το νοτε 2 εχει πολυ καλη αυτονομια, παρα την μεγαλη οθονη, μετα απο εναν χρονο χρησης εβγαζε πολλες μερες!!

τωρα για το 3αρι θα συμφωνησω, ειναι σαφως καλυτερη απο s4, s3 κτλπα απλα δεν συγγρινεται με παρομοιες μπαταριες οπως του g2 λογω της οθονης... αλλα και παλι αποδιδει καλα...

Δημοσ.

Αυτο το zerolemon 10.000 δεν υπαρχει ελλαδα να φανταστω ε ?

Παντως ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον ..... Μονο που δεν γνωριζω αγγλικα για να το παραγγειλω.... γμτ !!!!!!!

Χρονια χρηστης της apple και σε διαβεβαιω οτι το iphone 4 που εχω με παει μια χαρα και μιλαμε για 3-4 ετων κινητο !!!!!!!!!

Για την samsoung εχεις δικιο μιας και εχω στα χερια μου το note 1 και το S4 ACTIVE και η μπαταρια τους ειναι αστα κλαφτα !!!!!!!!!!

Ουτε μιση μερα οντως !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι εχουμε και iPhone 4 και βλεπουμε ποσο καλα παει <_<

• Super Moderators
Δημοσ.

εδω ειστε λαθος, το νοτε 2 εχει πολυ καλη αυτονομια, παρα την μεγαλη οθονη, μετα απο εναν χρονο χρησης εβγαζε πολλες μερες!!

τωρα για το 3αρι θα συμφωνησω, ειναι σαφως καλυτερη απο s4, s3 κτλπα απλα δεν συγγρινεται με παρομοιες μπαταριες οπως του g2 λογω της οθονης... αλλα και παλι αποδιδει καλα...

Αποκλείεται να έβγαζε πολλές μέρες... Πολλές ώρες ίσως! Το είχα και αυτό πριν το 3... Εκτός αν κλείνετε τα πάντα σε ένα τέτοιο smartphone και το χρησιμοποιείτε μόνο σαν τηλέφωνο με 5% φωτεινότητα! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...