Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα διαβαζα review για την συγκεκριμενη τεχνολογια και θα με ενδιεφερε να την αποκτησω μιας και ειμαι hardcore  gamer εδω και χρονια.Εχω δει μερικους youtubers  απο  Αμερικη κυριως να την παρουσιαζουν ,εψαξα εδω στην Ελλαδα και απο οτι βλεπω δεν την εχουμε για την ωρα.

Θα ηθελα να κανουμε αυτη την συζητηση γιατι με ενδιαφερει αρκετα το θεμα.Μονο αυτο το monitor το υποστηριζει για τωρα, Asus VG248QE υπαρχει εδω στην Ελλαδα αλλα να φανταστω χωρις το κυκλωμα που απο οτι βλεπω κοστολογειται στα 200 δολαρια περιπου.Εγω εχω την bENQ XL2420T να φανταστω οτι δεν μπορω να κανω κατι για να τις βαλω πχ το gsync που δεν νομιζω να ειναι εφικτο.Αν και εφοσον δεν γινεται και προχωρησω με την asus η οποια εδω δεν υπαρχει με το κυκλωμα φορεμενο υπαρχει αντιπροσωπεια asus εδω στην Ελλαδα  πχ να τους την στειλω και να μου το περασουν εκεινοι?

Δημοσ.

Αυτό που λες δεν νομίζω να γίνεται. Πρόχειρα που έψαξα, αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα δεν υποστηρίζεται από την Asus και ότι με την χρήση του, θα χαθεί η εγγύηση του monitor, οπότε αρκετά χλωμό να στο κάνει επίσημα η αντιπροσωπία της Asus.

Μπορείς να βρεις έναν τεχνικό να στο κάνει αλλά συνολικά το κόστος για θα σου βγει 500+ στην καλύτερη και δεν θα έχεις εγγύηση :(.

Πιστεύω καλύτερα να περιμένεις το ROG SWIFT PG278Q που θα είναι 27" με καλά χαρακτηριστικά και τιμή... άγνωστη, αλλά πιθανόν να είναι κοντά στα 500 - 600.

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρα χανεις την εγγυηση μετα απο αυτο?Ο πατερας μου ειναι τεχνικος αλλα αυτο με την εγγυηση ειναι λογος να μην το κανω και να περιμενω να βγει καποια οθονη ετοιμη με αυτο φορεμενο.Η 27αρα που λες δεν με βολευει ,δεν εχω τον χωρο για να την αγοραζα.Μεχρι 24 ιντσες παιρνω για το pc μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...