Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. Αγόρασα το samsung galaxy s4. Έβγαλα μια ζελατινα που επιανε ολη την μια πλευρα

του κινητου με μια κινηση ευκολα. Μετα παρατήρησα οτι είχε σε 3 πλευρες απο ενα παρα πολυ μικρο κομματι ζελατινας το οποιο αφαιρεσα, μαλιστα απορησα γιατι δεν φαινεται ευκολα.

Η απορια μου ειναι η εξης.

Στο μπροστινο μερος (οθονη αφης) βλεπω μια "ζελατινα" που πιανει ολη την μπροστινη πλευρα

αλλα πηγαινοντας να την αφαιρεσω ειδα οτι δεν ειναι μαλλον σαν τις αλλες και σταματησα. Το δοκιμασα να την ανοιξω λιγο στη μια γωνια για να σηκωθει χωρις να γινει καμια ζημια φυσικα. Αυτο το πραγμα ειναι τελικα ζελατινα που πρεπει να αφαιρεθει η ειναι προστατευτικο οθονης που δεν αφαιρειται η εστω αφαιρειται αλλα το αφηνουμε οσο αντεξει? και αν ισχυει αυτο αργοτερα μπορω να αγορασω μια και να μπει?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το S4 που τυχαινει να ειμαι και εγω κατοχος ειναι τιγκα στη ζελατινα.Ακομα και με πολλους μηνες κατοχης πχ πριν 2 μηνες καταλαβα οτι ειχε ζελατινα μεχρι και στον φακο της καμερας γιατι ειχα ψιλοφρικαρει διοτι νομιζα οτι ειχε παθει κατι.Βγαλτες αφοβα ολες δεν θα εχεις θεμα.

Μπορεις να βαλεις ενα screen protector για αισθανεσαι ακομη πιο ασφαλης.Δεν θα σου προτεινα τα anti finger print καμιας μαρκας γιατι αλλοιωνουν την ποιοτητα των χρωματων της οθονης και ειναι κριμα.Θα σου προτεινα τα puro screen protector τα standard και καθαρισες.Εγω το εχω φορεμενο απο την στιγμη που το πηρα τον πρωτο μηνα της κυκλοφοριας της συσκευης.

Δημοσ.

Το S4 που τυχαινει να ειμαι και εγω κατοχος ειναι τιγκα στη ζελατινα.Ακομα και με πολλους μηνες κατοχης πχ πριν 2 μηνες καταλαβα οτι ειχε ζελατινα μεχρι και στον φακο της καμερας γιατι ειχα ψιλοφρικαρει διοτι νομιζα οτι ειχε παθει κατι.Βγαλτες αφοβα ολες δεν θα εχεις θεμα.

Μπορεις να βαλεις ενα screen protector για αισθανεσαι ακομη πιο ασφαλης.Δεν θα σου προτεινα τα anti finger print καμιας μαρκας γιατι αλλοιωνουν την ποιοτητα των χρωματων της οθονης και ειναι κριμα.Θα σου προτεινα τα puro screen protector τα standard και καθαρισες.Εγω το εχω φορεμενο απο την στιγμη που το πηρα τον πρωτο μηνα της κυκλοφοριας της συσκευης.

ευχαριστω για την απαντηση. Οποτε η ζελατινα της εμπρος οθονης που αρχιζει πανω αριστερα περναει αναμεσα στο ηχειο και τη λεξη samsung, φτανει τερμα δεξια και κατεβαινει ολο προς τα κατω φτανοντας μεχρι το μεγαλο κουμπι ειναι ζελατινα που βγαινει και αυτη?!

(το πηρα χαμπαρι απο την πρωτη στιγμη και εβγαλα και της καμερας τη ζελατινα!)

Δημοσ.

Ναι και εγω τις εχω πεταξει ολες τις ζελατινες απο τη πρωτη μερα.Να το ευχαριστηθω ηθελα και το εκανα,το εχω απο τον περασμενο Απριλιο και δεν εχει γρατζουνια,το προσεχω εννοειται πολυ με τις θηκες του ολη την ωρα κτλ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...