dobro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Μια καλή πτώση στην τιμή του δισκου και αν υπολογισετε την δωροεπιταγη των 5€ τοτε παει στα 84€ απο το public http://www.skroutz.gr/s/1918798/Western-Digital-My-Passport-2TB.html Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2014 από dobro 2
stonecityboys Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Πολυ καλη προσφορα. Εχω τον ιδιο εδω και 2 χρονια μου τον ειχαν φερει απο την Αμερικη στα 140$ οταν εδω τον εδιναν στα 220 Ευρω!!! Τωρα στα 89...πολυ καλα....και χωραει τα παντα και γρηγορος..!!!
imvrios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Όλους εσύ τους αγόρασες; Ήδη εξαντλημένο και σε Public και σε Multirama. Πότε προλαβαίνουν ...
Captain Nemo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλοδούλευτοι όσοι πήρατε πάντως είναι αστεία η τιμή του στα 120 και απάνω ειδικά όταν στα 114 παίρνει κανείς τον ultra με ένα χρόνο επιπλέον εγγύηση.Κανονικά 104 και κάτω πρέπει να θεωρείτε η φυσιολογική του τιμή.
skar1983 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μια καλή πτώση στην τιμή του δισκου και αν υπολογισετε την δωροεπιταγη των 5€ τοτε παει στα 84€ απο το public http://www.skroutz.gr/s/1918798/Western-Digital-My-Passport-2TB.html Το κουπονι πως παιζει; Απορω ποσα τεμαχια. Και ηθελα εναν. Οποιος εκανε παραγγελια και δεν τον θελει η πηρε πανω απο 1 τεμαχιο να μου πει!
Captain Nemo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 η πηρε πανω απο 1 τεμαχιο να μου πει! Αμέ πως τον θες σε συσκευασία δώρου; πέρνα από τις αγγελίες να τον πάρεις σε προνομιακή τιμή 6
furious99 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οι δισκοι αυτοι εχουν πλεον ενσωματωμενο το USB3 βυσμα στην πλακετα του δισκου. Αυτο σημαινει οτι δε μπορεις να τον λυσεις και να τον βαλεις εσωτερικο σε λαπτοπ ή αλλου (εκτος αυτου ειναι και μεγαλοι στο υψος για να μπουν σε συνηθισμενο λαπτοπ). Εξυπναδες της WD οπως και οι Black μπ@υρδες. 2
sintalkas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 φίλε μου να σε ρωτήσω το κάνουν αυτό και άλλες εταιρείες?Πάντως ένας λευκός 500αρης που έχω όντως είναι κολλημένο το βύσμα ενώ ένας παλιός 250αρης όχι !!!
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οι δισκοι αυτοι εχουν πλεον ενσωματωμενο το USB3 βυσμα στην πλακετα του δισκου. Αυτο σημαινει οτι δε μπορεις να τον λυσεις και να τον βαλεις εσωτερικο σε λαπτοπ ή αλλου (εκτος αυτου ειναι και μεγαλοι στο υψος για να μπουν σε συνηθισμενο λαπτοπ). Εξυπναδες της WD οπως και οι Black μπ@υρδες. Αυτο φοβαμαι, παιρνεις λοιπον ενα δισκο και ενα κουτι και εισαι κυριος
diplo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 παλικάρια τον έχω παραγγείλει και είναι έτοιμος για παραλαβή σε κατάστημα. Το θέμα είναι ότι κάτι προέκυψε και 99% δε θα παραλάβω. Αν κάποιος τον θέλει ας μου στείλει ένα ΠΜ να του πω τα στοιχεία της παραγγελίας. first come, first served 2
ag161 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 παλικάρια τον έχω παραγγείλει και είναι έτοιμος για παραλαβή σε κατάστημα. Το θέμα είναι ότι κάτι προέκυψε και 99% δε θα παραλάβω. Αν κάποιος τον θέλει ας μου στείλει ένα ΠΜ να του πω τα στοιχεία της παραγγελίας. first come, first served Ευχαριστώ τον φίλο diplo για την ενημέρωση και την ευγενική παραχώρηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα