Ioannis Papadopoulos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα μάγκες , Έχω ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό να επισκευάζω τον παλιό μου υπολογιστή... Φυσικά όπως γνωρίζεται δεν μπορώ να αλλάξω όλα τα συστήματα απευθείας λόγω οικονομικού προβλήματος.... Ένα από αυτά είναι η motherboard η οποία βράχηκε (καταλάθος / επίτηδες δεν με αφορά το έκανε η μάνα μου & σας το λέω χαχαχα) Ο υπολογιστής ήταν εκτεθειμένος (ανοιχτό κουτί) και το μόνο που υπήρχε μέσα ήταν η motherboard , cpu & ανεμηστήρες... Επιπλέον ήταν εκτός λειτουργείας... Τί μπορώ να κάνω ? Πέταμε ή υπάρχει δυνατότητα να την σώσω ? Εάν κάνω οτιδήποτε για να την "επαναφέρω" θα μου βγάλει έπειτα προβλήματα?
WalkerSW Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Απο την στιγμη ποθ ήταν εκτος ρεύματος η μητρική δεν εχεις θεμα..... πανε αγορασε καθαρο οινοπνευμα απο το φαρμακιο κανε της ένα μπανιο στο οινοπνευμα... και μετα στεγνωσε την με ενα πιστολακι με χλιαρο αερά... ασε την και κανα δυο μερες να εισαι σιγουρος οτι στεγνωσε καλα και λογικα μετα θα εισαι αρχοντας...
Ioannis Papadopoulos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Το οινόπνευμα να το ρίξω πάνω της ή να χρησιμοποιήσω κάποια μπατονέτα / βαμβάκη ;; Και με την CPU τι γίνεται ; Δε γνωρίζω εάν έχει βραχεί(δυστυχώς) ήταν πάνω της κολλημένη αλλά δεν νομίζω πως φτάσανε νερά..
WalkerSW Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Την cpu βγαλε την .... την μητρική μπανιο κανονικα με το οινοπνευμα απο την στιγμη που δεν ξερεις που πηγαν τα νερα... και το κυριοτερο ΚΑΛΟ στεγνωμα μετα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα