Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά...

Για ασύρματο internet τι προτείνεται?

Κάρτα δικτύου ή usb stickάκι?

Προτείνετε μερικά αν μπορείτε?

Ευχαριστώ και πάλι!!!

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατσε τι εννοεις? Αν μιλαμε για κλεψιμο wifi (δεν σε κατακρινω) τοτε παρε TP-LINK http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?keyphrase=tp-link&from=autocomplete

Εκτως και αν εχεις ειδη ιντερνετ στο σπιτι και απλα θες αλλο μοντεμ.. τοτε παμε αλλου.

Δημοσ.

Έχω ίντερνετ σπίτι και απλά θέλω να συνδέομαι ασύρματα από τον υπολογιστή και όχι με καλώδιο. Τι χρειάζομαι? (Έχω ασύρματο modem/router)

Ένας φίλος που συνδεόταν ασύρματα με usb stick είχε τρελά ping σε ένα παιχνίδι και όταν συνδέθηκε κανονικά με καλώδιο όλα καλά?

Έφταιγε το usb stick για wifi που είχε? Το λέω για να μην δώσω λεφτά τζάμπα. Αν δεν  κάνει με usb stick να πάρω κάρτα δικτύου η με καλώδιο είναι καλύτερα για gaming?

Δημοσ.

TP-LINK να παρεις τοτε..

Δεν θα δεις διαφορες με καλωδιο και TP-LINK.. Παιζω και εγω παιχνιδια που και που και εχω ενα tp-link που τραβαει ιντερνετ απο το ρουτερ μου ασυρματα το οποιο ειναι αρκετα μακρυα απο το δωματιο που εχω τον υπολογιστη.. Αυτα τα usb stick βλακιες ειναι, με 15 ευρω εχει tp link πανε παρε..

Δημοσ.

Και αυτό τι το κάνω ρε φίλε μου? Δεν κατάλαβα...

Έχω ίντερνετ σπίτι και θέλω το pc μου να πιάνει ασύρματα...

Το συνδέω στο pc αυτό?

Σόρρυ κιόλας αλλά δεν είχα pc ποτέ ξανά πάντα laptop.

Δημοσ.

Το συνδεεις στο ΠΙΣΙ με ethernet και πας στη σελιδουλα του (αναγραφεται στο κουτι, ειναι καπως ετσι 192,168,1,1) και απο εκει θα δεις εχει να επιλεξεις ασυρματο δικτυο, βαζεις κωδικο και μπαινεις.. Ειναι σαν τα usb απλα με πολυ πολυ καλυτερη εμβελεια..

Δημοσ.

Με την καρτα που λινκαρε ο φιλος απο πανω θα το εχεις σαν λαπτοπ. Με αυτο που σου λεω εγω μαλλον θα εχεις μεγαλυτερη εμβελεια, αλλα και τα 2 την ιδια δουλεια κανουν.. η διαφορα ειναι οτι το ενα μπαινει μεσα στον υπολογιστη σου ενω το αλλο ειναι ενα ρουτερακι που μπορεις να συνδεσεις και σε αλλο υπολογιστη (η και σε 2-3 υπολογιστες ταυτοχρονα αρκει να εχεις ενα ακομα ρουτερ που θα λειτουργει σαν διακλαδωτης).

Αν το ρουτερ με το ιντερνετ ειναι καπου κοντα σου, τοτε παρε την καρτουλα που μπαινει μεσα στο πισι γιατι ειναι και πιο φθηνη.. αν εχεις μεγαλο σπιτι και ειναι αρκετα μακρυα το ρουτερ (αυτο που συνδεεται στην τηλεφωνικη γραμμη) τοτε παρε ενα απο τα ρουτερ στα 15Ε.

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα από όπου παρήγγειλα τον υπολογιστή να ρωτήσω για τέτοια κάρτα και μου είπαν ότι η μητρική που πήρα έχει ήδη τέτοια κάρτα πάνω. Θα είμαι οκ με αυτήν η να βάλω extra?

Η μητρική μου. http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=Mod%20SoFM2%20ASROCK%20FM2A88M%20Extreme4-(MATX)(%20FM2A88M%20EXTREME4-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...