Ακραίος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Για ασύρματο internet τι προτείνεται? Κάρτα δικτύου ή usb stickάκι? Προτείνετε μερικά αν μπορείτε? Ευχαριστώ και πάλι!!!
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Κατσε τι εννοεις? Αν μιλαμε για κλεψιμο wifi (δεν σε κατακρινω) τοτε παρε TP-LINK http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?keyphrase=tp-link&from=autocomplete Εκτως και αν εχεις ειδη ιντερνετ στο σπιτι και απλα θες αλλο μοντεμ.. τοτε παμε αλλου.
Ακραίος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Έχω ίντερνετ σπίτι και απλά θέλω να συνδέομαι ασύρματα από τον υπολογιστή και όχι με καλώδιο. Τι χρειάζομαι? (Έχω ασύρματο modem/router) Ένας φίλος που συνδεόταν ασύρματα με usb stick είχε τρελά ping σε ένα παιχνίδι και όταν συνδέθηκε κανονικά με καλώδιο όλα καλά? Έφταιγε το usb stick για wifi που είχε? Το λέω για να μην δώσω λεφτά τζάμπα. Αν δεν κάνει με usb stick να πάρω κάρτα δικτύου η με καλώδιο είναι καλύτερα για gaming?
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 TP-LINK να παρεις τοτε.. Δεν θα δεις διαφορες με καλωδιο και TP-LINK.. Παιζω και εγω παιχνιδια που και που και εχω ενα tp-link που τραβαει ιντερνετ απο το ρουτερ μου ασυρματα το οποιο ειναι αρκετα μακρυα απο το δωματιο που εχω τον υπολογιστη.. Αυτα τα usb stick βλακιες ειναι, με 15 ευρω εχει tp link πανε παρε..
Ακραίος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Και αυτό τι το κάνω ρε φίλε μου? Δεν κατάλαβα... Έχω ίντερνετ σπίτι και θέλω το pc μου να πιάνει ασύρματα... Το συνδέω στο pc αυτό? Σόρρυ κιόλας αλλά δεν είχα pc ποτέ ξανά πάντα laptop.
trujillo2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 μπορεις να παρεις μια τετοια καρτα ειναι πολυ καλες http://www.skroutz.gr/s/310818/TP-LINK-TG-3269.html
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Το συνδεεις στο ΠΙΣΙ με ethernet και πας στη σελιδουλα του (αναγραφεται στο κουτι, ειναι καπως ετσι 192,168,1,1) και απο εκει θα δεις εχει να επιλεξεις ασυρματο δικτυο, βαζεις κωδικο και μπαινεις.. Ειναι σαν τα usb απλα με πολυ πολυ καλυτερη εμβελεια..
Ακραίος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ποια η διαφορά σε αυτές τις 2 επιλογές? Ποια είναι τα + και τα - της καθεμιάς? Συγνώμη αν σας κουράζω και ευχαριστώ και πάλι!
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Με την καρτα που λινκαρε ο φιλος απο πανω θα το εχεις σαν λαπτοπ. Με αυτο που σου λεω εγω μαλλον θα εχεις μεγαλυτερη εμβελεια, αλλα και τα 2 την ιδια δουλεια κανουν.. η διαφορα ειναι οτι το ενα μπαινει μεσα στον υπολογιστη σου ενω το αλλο ειναι ενα ρουτερακι που μπορεις να συνδεσεις και σε αλλο υπολογιστη (η και σε 2-3 υπολογιστες ταυτοχρονα αρκει να εχεις ενα ακομα ρουτερ που θα λειτουργει σαν διακλαδωτης). Αν το ρουτερ με το ιντερνετ ειναι καπου κοντα σου, τοτε παρε την καρτουλα που μπαινει μεσα στο πισι γιατι ειναι και πιο φθηνη.. αν εχεις μεγαλο σπιτι και ειναι αρκετα μακρυα το ρουτερ (αυτο που συνδεεται στην τηλεφωνικη γραμμη) τοτε παρε ενα απο τα ρουτερ στα 15Ε.
Ακραίος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα από όπου παρήγγειλα τον υπολογιστή να ρωτήσω για τέτοια κάρτα και μου είπαν ότι η μητρική που πήρα έχει ήδη τέτοια κάρτα πάνω. Θα είμαι οκ με αυτήν η να βάλω extra? Η μητρική μου. http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementName=Mod%20SoFM2%20ASROCK%20FM2A88M%20Extreme4-(MATX)(%20FM2A88M%20EXTREME4-
billsnake21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Κάρτα για wifi. Μήπως τους είπες για κάρτα δικτύου?έχει διαφορά
zacharis1955 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A88M%20Extreme4+/Δεν έχει κάρτα WLAN, μόνο LAN (Gigabit) οπότε αγόρασε αυτήν που σου πρότεινε ο @trujillo2008...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα