katsouras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Εχω το εξης θεμα.Τα καλωδια sata δεν κουμπωνουν καλα στους σκληρους.Καπου πηρε το ματι μου κατι σαν κολληση (με σιλικονη?) στο σημειο της ενωσης.Τι ακριβως ειναι?Σιλικονη η καποιο αλλο ειδος?Θελω να βαλω γιατι το κουτι ειναι μικρο και με μεταφορα εχω θεμα.
kondoras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Πάρε καλώδια με clipσάκια, σαν αυτά: ΥΓ: Αρκεί να μήν το ξεχάσεις όταν κάποια στιγμή χρειαστεί να τα βγάλεις, όπως έκανα εγώ και μου έμεινε το πλαστικό της μίας sata θύρας στο χέρι!
katsouras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Φιλε μου τετοια εχω αλλα δεν κουμπωνουν καλα.Ισως να χει χαλασει και το κουμπωμα τους.Νομιζω παντως πως ηταν σιλικονη απο θερμοπιστολο αυτη που ειδα στην φωτο και αναφερω.
CheOnWeb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Φιλε μου τετοια εχω αλλα δεν κουμπωνουν καλα.Ισως να χει χαλασει και το κουμπωμα τους.Νομιζω παντως πως ηταν σιλικονη απο θερμοπιστολο αυτη που ειδα στην φωτο και αναφερω. Αν φταίνε τα καλώδια πάρε καινούργια όπως είπε και ο Maik42. Αυτό που περιγράφεις είναι πιστόλι με θερμόκολα. Κρυώνει-στεγνώνει σε δευτερόλεπτα και βγαίνει εύκολα. Δεν είναι ισχυρή κόλα, αλλά κάνει για πολλές δουλειές. Μην βάλεις σιλικόνη, μπορεί να κάνεις ζημιά ειδικά αν χρειαστεί να την βγάλεις.
glaros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Κανε ένα παρα πολύ καλο έλεγχο στα πλαστικά πλαίσια Sata,ταλαιπωρήθηκα παλιά με μικρό ράγισμα και το ανακάλυψα με μεγενθυντικό φακό,τα καλώδια με τα κουμπώματα είναι πολύ καλά. Εναλλακτικά δοκίμασε κόλα πλαστελίνη για να σταθεροποίησης τα βύσματα,μπαίνει/βγαίνει εύκολα με το χέρι
katsouras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω παιδια.Αρχικα θα παρω νεα καλωδια και αν χρειαστει θα βαλω και κολα με το πιστολι οπως ειπε ο φιλος.
άδικος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Συνήθως το πρόβλημα είναι στον αρσενικό κονέκτορα του δίσκου και όχι στο καλώδιο. Φθείρεται εύκολα το πλαστικό του, ειδικά όταν βάζεις καλώδιο με μεταλλικά κλιπάκια σαν της φωτό. Κανε ένα παρα πολύ καλο έλεγχο στα πλαστικά πλαίσια Sata,ταλαιπωρήθηκα παλιά με μικρό ράγισμα και το ανακάλυψα με μεγενθυντικό φακό,τα καλώδια με τα κουμπώματα είναι πολύ καλά.^ αυτό. ....Νομιζω παντως πως ηταν σιλικονη απο θερμοπιστολο αυτη που ειδα στην φωτο και αναφερω.Καλά νομίζεις Αυτό που περιγράφεις είναι πιστόλι με θερμόκολα. Κρυώνει-στεγνώνει σε δευτερόλεπτα και βγαίνει εύκολα. Δεν είναι ισχυρή κόλα, αλλά κάνει για πολλές δουλειές. Μην βάλεις σιλικόνη, μπορεί να κάνεις ζημιά ειδικά αν χρειαστεί να την βγάλεις.Και αυτή η κόλλα σιλικόνη είναι.
CheOnWeb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Συνήθως το πρόβλημα είναι στον αρσενικό κονέκτορα του δίσκου και όχι στο καλώδιο. Φθείρεται εύκολα το πλαστικό του, ειδικά όταν βάζεις καλώδιο με μεταλλικά κλιπάκια σαν της φωτό. ^ αυτό. Καλά νομίζεις Και αυτή η κόλλα σιλικόνη είναι. Η θερμόκολα είναι από σιλικόνη αλλά δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που συνηθίζουμε να λέμε "σιλικόνη". Το λέω για να μην ζητήσει σιλικόνη. Katsouras, ζήτα θερμόκολα γενικής χρήσης ή διακοσμητική θερμόκολα για πιστόλι σε ράβδους.
άδικος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ε, πως δεν έχει σχέση σιλικόνη είναι & αυτό. Γιατί να μη τη ζητήσει;
CheOnWeb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ε, πως δεν έχει σχέση σιλικόνη είναι & αυτό. Γιατί να μη τη ζητήσει; Είπα την άποψή μου. Ας κάνει ό,τι θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα