mandipl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 exv ena sony blu ray 500s στο pc μου ...αλλα δεν μπορω να βρω φτηνα δισκακια για να γραφω .... εχω δοκιμασει φτηνα (πλαισιου τυπου και Verbatin με ενα ευρω κατι με λευκη επιστρωση ) αλλα δεν τα γραφει με τιποτα ... μπορει κανεις να προτεινει καποιο δισκακι που σιγουρα θα γραφετε ? και οχι πολυ ακριβο ? εχω κανει update και τα firmware αλλα τπτ παλι ...
SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δεν σου γράφει κανενα η εχει πρόβλημα με τα no name ? Γιατι τα Verbatin εντάξει δεν ειναι και no name καλη μάρκα ειναι σχετικά αν και κατα την γνώμη απο τα καλύτερα ειναι τα tayo yuden και αυτα να δοκιμάσεις 1
mandipl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 εχω καιρο να γραψω αλλα θυμαμαι οτι παλαιοτερα εγγραφα σε TDK με σχετικη επιτυχια ... τωρα που εψαξα βρηκα αυτο ..αλλα πολυ φτηνο μου φαινετε και με υποψιαζει http://www.vnp.gr/ypologistes/analosima/1x25-tdk-bd-r-blu-ray-disk-25gb-4x-speed-cakebox.html αυτα τα Tayo εχουν ενα τυπο μονο ?
SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μηπως εχει καποιο πρόβλημα το αντιγραφικό γενικά σε blue ray δισκάκια ? γιατι δεν μπορει να γράφει πχ μονο εναν τύπο και ας ειναι φθηνά η ακριβά 1
mandipl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 δεν ξερω ....ολα τα τελευταια δεν γραφτηκαν αλλα ηταν ολα φτηνα ...δεν μπορω να βρω στην πολη μου ακριβα οποτε πρεπει να παραγγειλω απο ιντερνετ οποτε πρεπει να ειναι ποσοτητα .. υπαρχει τροπος να το τσεκαρω χωρις δισκο?
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Σαφώς όχι, καθώς πιθανώς ΕΧΕΙ πρόβλημα η κεφαλή εγγραφής (=έχει μάλλον "αδυνατίσει" η δέσμη λέιζερ κτλ). Συν το ότι σήμερα τα πράγματα δεν είναι όπως πολύ παλιότερα, και οι τεχνολογίες (αλλά και η ποιότητα) κατασκευής δισκακίων είναι πάνω-κάτω κοινός τόπος - με άλλα λόγια και τα "φθηνά" δισκάκια, είναι αρκετά "αξιόπιστα". Ακόμη κι αν μιλάμε για BD. Πιθανότατα λοιπόν και TDK να πάρεις, το ίδιο αποτέλεσμα να έχεις. Οπότε έχε τον νου σου, μη σκάσεις πχ το 40άρι του λινκ σου, "τζάμπα" (όχι ότι δεν θα σου μείνουν για όποτε πχ ξαναπάρεις BD drive, αλλά αν τα χρειάζεσαι ως ποσό εδώ και τώρα, παίζει να σου λέιψουν...). Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2014 από washcloud 2
SPANK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δεν ξερω μηπως αν δοκιμάσεις ενα firmware update (αν υπάρχει) στο drive μηπως και φτιάξει αν και μαλλον αυτο που λεει ο wash για την δέσμη laser πιθανον να υσχύει 1
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 ^...ήδη δοκίμασε φλασάρισμα. Το αναφέρει στο αρχικό του ποστ. 2
ramarg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ^...ήδη δοκίμασε φλασάρισμα. Το αναφέρει στο αρχικό του ποστ. Σωστός..Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και εγώ..Πέρα από την δέσμη του drive κακά τα ψέματα είτε sony είτε panasonic είτε matchita τα optical drives χαλάνε δυστυχώς με τον καιρό..Ειδικά εαν έχεις καιρό να γράψεις..Δοκίμασε να καθαρίσεις τα lens μηπως ειναι θεμα σκόνης και επηρεαζει την δυνατοτητα εγγραφης...Το drive κανει read ? Eπίσης ένα πιθανό ενδεχόμενο που δεν ξερω αν ισχυει και μου ηρθε στο μυαλο ειναι αν εχει καποιο περιορισμο η sony και το εχει ρυθμισμενο να μην αναγνωριζει τα no name blyray discs...ποτέ δεν ξέρεις...δοκίμασε να γράψεις λοιπόν σε ένα sony bd 25αρι (3ευρώ) να δούμε
mandipl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 τα διαβαζει τα δισκακια παντως γιαυτο και δεν υποπτευθηκα οτι μπορει να ειναι θεμα συσκευης ...
washcloud Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Παλιά ιστορία. Το ίδιο πάντα έπαιζε και με τα DVD drives και με τα CD : σε κάποια φάση της ζωής τους, ενδέχετο πχ να σταματήσουν να γράφουν, ενώ ακόμη διαβάζανε (επειδή το "κάψιμο" απαιτεί πιο πολύ "δύναμη", για να το πω μπακάλικα). Ή να γράφουνε μόνο τα "πιο ποιοτικά δισκάκια" (η "ποιότητα" είχε να κάνει με την "ποιότητα" - ήταν δηλαδή λιγότερο "χοντροκομμένα" και μπορούσαν ακόμη να γραφτούν). Με τον καιρό όμως, και καθώς χειροτέρευε η κατάσταση του drive, ενδέχετο να πάψει η δυνατότητα εγγραφής ακόμα και των "πιο ποιοτικών", και ίσως να μπορούσαν πλέον μόνο να διαβάσουν. Άλλες πιθανές παραλλαγές και στάδια ήταν πχ να μπορούν μεν να γράψουν, αλλά μετά να μην μπορούν (πια) να...διαβάσουν αυτό που είχαν γράψει. Ή ακόμη και να μπορούν να διαβάσουν πιο "λεπτεπίλεπτες" εγγραφές, πχ avi σε CD-R, ενώ δεν μπορούσαν να διαβάσουν πχ VCD δισκάκια. Ή να διαβάζουν DVD-R γραμμένα σε υπολογιστή, αλλά να μην μπορούν να διαβάσουν "αυθεντικά DVD", κλπκλπ... Πιθανώς να μπορεί ακόμη να γράψει DVD ή έστω CD, αλλά να τα βλέπει κωλυόμενα όταν πρόκειται για BD... Δεν το κόβω, αλλά αν έχεις εγγύηση αντικατάστασης, κάνε χρήση της.
mandipl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 ειναι εκτος εγγυησης ...δλδ να παρω καινουριο προτεινετε? αν ναι καμια προταση ? τα dvd τα γραφει απροβληματιστα
ramarg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Παλιά ιστορία. Το ίδιο πάντα έπαιζε και με τα DVD drives και με τα CD : σε κάποια φάση της ζωής τους, ενδέχετο πχ να σταματήσουν να γράφουν, ενώ ακόμη διαβάζανε (επειδή το "κάψιμο" απαιτεί πιο πολύ "δύναμη", για να το πω μπακάλικα). Ή να γράφουνε μόνο τα "πιο ποιοτικά δισκάκια" (η "ποιότητα" είχε να κάνει με την "ποιότητα" - ήταν δηλαδή λιγότερο "χοντροκομμένα" και μπορούσαν ακόμη να γραφτούν). Με τον καιρό όμως, και καθώς χειροτέρευε η κατάσταση του drive, ενδέχετο να πάψει η δυνατότητα εγγραφής ακόμα και των "πιο ποιοτικών", και ίσως να μπορούσαν πλέον μόνο να διαβάσουν. Άλλες πιθανές παραλλαγές και στάδια ήταν πχ να μπορούν μεν να γράψουν, αλλά μετά να μην μπορούν (πια) να...διαβάσουν αυτό που είχαν γράψει. Ή ακόμη και να μπορούν να διαβάσουν πιο "λεπτεπίλεπτες" εγγραφές, πχ avi σε CD-R, ενώ δεν μπορούσαν να διαβάσουν πχ VCD δισκάκια. Ή να διαβάζουν DVD-R γραμμένα σε υπολογιστή, αλλά να μην μπορούν να διαβάσουν "αυθεντικά DVD", κλπκλπ... Πιθανώς να μπορεί ακόμη να γράψει DVD ή έστω CD, αλλά να τα βλέπει κωλυόμενα όταν πρόκειται για BD... Δεν το κόβω, αλλά αν έχεις εγγύηση αντικατάστασης, κάνε χρήση της. Πολύ σωστός φίλε..Και τα σενάρια είναι ακόμα περισσότερα..Να διαβαζει ας πουμε,να μην μπορει να γραψει dvd και να γραφει κανονικα cd που ειναι πιο ευκολη δουλεια για ενα drive.. ειναι εκτος εγγυησης ...δλδ να παρω καινουριο προτεινετε? αν ναι καμια προταση ? τα dvd τα γραφει απροβληματιστα Λογικότατο..Εμένα όσα χαλασμενα drives πέρασαν από τα χέρια μου πάντα έπεφταν ένα σκαλί...Δηλαδή είχα ενα απλό dvd drive.. σταματησε να γραφει dvd,αλλα cd εγγραφε κανονικα γιατι απαιτουν λιγοτερη δυναμη..Ετσι κι εσενα επεσε ενα σκαλι..Δεν μπορει bluray,αλλα dvd μπορεί να γραψει Γι'αυτο σε ρώτησα εαν κανει read.. Γιατί μπορεί να είχε κολλησει η κεφαλη lens ας πουμε και να μην εκανε read..Δεν αξίζει..Κρίμα πάντως αυτό το sony το ήθελα και εγώ ευτυχώς δεν το αγόρασα να ξέρεις είχε αποσυρθεί..Μάλλον ελλατωματική σειρά..Επειδή άργησα πολύ να πάρω και το ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό εγώ έχω ψηθεί για usb bluray burner της samsung.. Πολύ καλό,εμφανισιακα και καλοφτιαγμένο εσωτερικά με Διπλό Οπτικό Λειζερ !! ,εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες,και εχει και av mode.. Mπορείς να το βαλεις στην τηλεοραση του σαλονιου ας πουμε και να παιξεις ενα bluray disc γιατί δεν εχουν ολοι bluray players...Με λιγα λογια δεν ειναι μονο για τον υπολογιστη αλλα ακομα και για το σαλονι ως player φορητο για όπου βρεθεις (ακομα και σε σπιτι φιλου να βαλεις ταινια ! ) ! Eχουν φτιαξει και user interface να το χειριζεσαι με το τηλεκοντρολ της καθε τηλεορασης ! Και εχει και πολυ καλη επιφανεια που δεν γρατζουνιεται..Αλλοι το εχουν σε πολυ καλη τιμη ας πουμε (80-90 ευρώ και αλλοι 120 130)..Εχει ασπρο και μαυρο..Εξισου ωραια..Το ασπρο το ψαχνω και δεν το βρισκω σε καλη τιμη-σπανιο! Αρα παω για μαυρο για eshop στα 90 Η καλύτερη τιμη σε σχεση με αλλα αγνωστα bluray writers. Πάτα εικόνες να το δεις http://bit.ly/1hqrANM http://www.e-shop.gr/product?id=PER.321047 Διάβασε και τις κριτικές από κάτω ! Παραθέτω Από ανώνυμο χρήστη - Βαθμολογία 10 Δουλεύει γρήγορα, αθόρυβα και σταθερά. Η σύνδεση με ένα μόνο βύσμα USB2 και το διπλό οπτικό λέιζερ εγγυώνται τέλειες εγγραφές, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Η ανάγνωση επίσης δίσκων BD με ήχο DTS-MA, DVD με ήχο 24bıt/96kHz είναι ταχύτατη και απροβλημάτιστη. Το ίδιο (σταθερό!) σκηνικό επαναλαμβάνεται και στην αναπαραγωγή αρχείων mkv με υψηλά bitrate. Έχοντας τραυματικές εμπειρίες στο παρελθόν με ποικιλία (πανάκριβων!) BDRW, θεωρώ το συγκεκριμένο μηχάνημα εξαιρετική υλοποίηση, απαλλαγμένη από τα γνωστά προβλήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Από ανώνυμο χρήστη - Βαθμολογία 10 Το Α Π Ο Λ Υ ΤΟ φορητό BDRW! Γράφει-διαβάζει τα πάντα με απόλυτη σταθερότητα. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ταχύτατη αναγνώριση δίσκων και πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου κατά την λειτουργία. Άψογη συνεργασία με τον AppStreamer της Crystal Acoustics. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
funnydad Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 εγω αγοραζω τα bluray αγραφα δισκακια μου απο το ebay , μπορει να κανουν 10 ημερες να ερθουν στα χερια μου αλλα εχω σωθει! Το δισκακι με τα 25GB βγαινει στα 0,70 λεπτα και το δισκακι με τα 50GB βγαινει στα 2 ευρω! Εχω αδειασει ολους μου τους σκληρους! εχω κανει backup ολα τα αρχεια μου , παιχνιδια , φωτογραφιες , βιντεο! και ειμαι ανετος! Εχω και εκτυπωτη που εκτυπωνει πανω σε printable δισκακια! , αγοραζω και τις θηκες τους τυπωνω και τα εξοφυλα και το αποτελεσμα ειναι σχεδον ιδιο με τα original!
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ...γενικά πάντως, "πολυτέλεια" τα BD δισκάκια. Ακόμα... Ο από πάνω φίλος πχ λέει για φθηνά από eBay (με ό,τι συνεπάγεται αυτό - και υπάρχουν διάφορα στο "ό,τι"), συν τάδε μέρες αναμονής για την άφιξη, και ό,τι άλλο μπορεί να συνεπάγεται μια ταχυδρομική παραγγελία (και δη εξωτερικού). Κάνω λοιπόν την αναγωγή και βλέπω ότι όταν μιλάμε για 50άρια δισκάκια=2Ε, τα 60 τέτοια, ήτοι 3ΤΒ κάνουν 120Ε. Ο πιο φθηνός 3ΤΒ σκληρός πάλι, με την πιο συμφέρουσα αναλογία εγγύησης/τιμής/χωρητικότητας, είναι ένας WD της AV σειράς, 3ων χρόνων εγγύησης, είναι στα 103Ε. (...αν μάλιστα υπολογίσουμε την δεδομένη "φύρα" που έχουν τα δισκάκια, με την έννοια ότι σχεδόν πάντα μένει ένας τάδε ελεύθερος χώρος σε αυτά που δεν αξιοποιείται -όσο κι αν σε δισκάκι 50GB αυτή δύναται να είναι η ελάχιστη δυνατή- τότε η ζυγαριά του "συμφέροντος" γέρνει ακόμη περισσότερο προς έναν σκληρό...) (...και κάπου εδώ να σκεφτούμε και το κόστος της αρχικής αγοράς του drive, συν την προοπτική σε μερικά χρόνια να χρειαστεί αντικατάσταση - οπότε εκ νέου έξοδο...) Στο ένα λοιπόν χέρι δισκάκια που έχουν σχετικώς καλύτερη από σκληρό φορητότητα, μπορούν να τυπωθούν κτλ και γενικώς να ικανοποιούν την αίσθηση της "μοναδικότητας", καθώς στο μεγαλύτερό τους ποσοστό φιλοξενούν ταινίες HD,,, ,,,και στο άλλο ένας σκληρός που είναι σαφώς πιο αξιόπιστο ως αποθηκευτικό μέσο, είναι επανεγγράψιμο, έχει μια ικανοποιητική εγγύηση (δεν είναι λίγα τα 3 χρόνια - πόσο μάλλον σε σχέση με τα δισκάκια που η μόνη τους "εγγύηση αντοχής" είναι το ότι δεν θα πολυχρησιμοποιούνται...) και τελικώς βγαίνει και κατά ένα ποσοστό της τάξεως του πες περίπου 20% φθηνότερος κι όλας... Αν σήμερα οι τιμές των BD φτάνανε στο 1Ε τα 50GB δισκάκι, και δη σε οποιοδήποτε μαγαζί "της γειτονιάς", θα ήταν ένα ικανοποιητικό δέλεαρ. Αλλά ως έχει, νομίζω ότι είναι μια "πολυτέλεια", που αν μπορεί κανείς να την απολαμβάνει, δικαίωμά του φυσικά - απλώς ας συνειδητοποιήσει πρώτα ότι μπορεί και κάπου το συμφέρον του να είναι η αγορά σκληρού αντί δισκακίων. Κι αφού το συνειδητοποιήσει, μπορεί ελεύθερα να συνεχίσει με αυτό που έχει προσωπικούς λόγους να το προτιμά, είτε πρόκειται για δισκάκια, είτε για σκληρούς. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα