NikosM79 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Πριν από λίγες ημέρες έκανα update στους drivers της κάρτας γραφικών και εδώ και δυο ώρες δεν έχουν σταματήσει να κρασαρουν. Κάθε δυο λεπτά περίπου μαυρίζει η οθόνη και μετά από 5 δεύτερα ξαναναβει και λέει ότι το Catalyst και οι drivers ανακτήθηκαν με επιτυχία.Μερικές φόρες κολαει εντελώς και κάνει restart μόνο του. Έχω δοκιμάσει να γυρίσω στον παλιό άλλα δεν έγινε τίποτα.Τώρα είμαι στον 13.12 Καμιά ιδέα? Το σύστημα μου είναι αυτό της υπογραφής.
aetos1988 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Κάνε απεγκατάσταση τον driver με το DDU http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html στην συνέχεια πέρνα τον 13.12
NikosM79 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε να περάσεις παλιότερη έκδοση Τελικα εφταιγε το amd gaming evolved το οποιο εγκατασταθηκε μαζι με την beta εκδοση 14.2 και δεν εφυγε μετα το uninstall των drivers. Μολις το εβγαλα σταματησε να κρασαρει. Ευχαριστω για τον χρονο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα