Chrisk6 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Εδω κ πολυ καιρο τα εχει φτυσει η μπαταρια μου με αποτελεσμα να μην βγαζει το μισαωρο. Τωρα εχω κοιταξει διαφορες αλλα δεν ξερω αν θα καταληξω σε oem η σε μια απλη replacement. Τι προτεινεται? Για τα πρακτικα εχω το Hp G62-219wm.
ramarg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Mακριά από φθηνές απομιμήσεις...Γνήσιες μόνο αν σε σηκώνει οικονομικά..Εγώ σου προτείνω να τσεκάρεις τρίτου κατασκευαστή που πουλάει ο κωτσόβολος και σε καλές τιμές...Και είσαι και καλυμενος εαν γίνει κάτι να τους την πετάξεις στα μούτρα http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/batteries-for-laptopsAριστερά έχει φίλτρα.Διάλεξε τη μάρκα λάπτοπ για συμβατή μπαταρία τρίτου κατασκευαστή.
coolerman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Εδω κ πολυ καιρο τα εχει φτυσει η μπαταρια μου με αποτελεσμα να μην βγαζει το μισαωρο. Τωρα εχω κοιταξει διαφορες αλλα δεν ξερω αν θα καταληξω σε oem η σε μια απλη replacement. Τι προτεινεται? Για τα πρακτικα εχω το Hp G62-219wm. πές το μοντέλο μπαταρίας(το αναγράφει επάνω στην μπαταρία),μην μπλέκεις με Universal/απομιμήσεις.. απο ebay Μπορείς να κάνεις αγορές;;?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα