vounisios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλησπερα.καθε μερα λαμβανω στο μειλ μου,τουλαχιστον 3-4 φορες,ενα περιεργο μνμ.Ο φιλος μου που του το ειπα,δεν γνωριζει τιποτα.Τι γινεται με αυτο;;;Ερχεται και σε καποιους απο εσας;;;Σας το βαζω εδω και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας,αν γνωριζετε κατι,,,,,,, Christos Nestoridis tagged you and 19 others in a link. Christos wrote: "WTFF! ......rm3imt" Learn more about tagging on Facebook. Υ.Γ Αυτο υποτιθεται μου το στελνει ο φιλος μου αυτος στο μειλ μου Yahoo. Σας ευχαριστω πολυ.
Gigamestin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλησπερα.καθε μερα λαμβανω στο μειλ μου,τουλαχιστον 3-4 φορες,ενα περιεργο μνμ.Ο φιλος μου που του το ειπα,δεν γνωριζει τιποτα.Τι γινεται με αυτο;;;Ερχεται και σε καποιους απο εσας;;;Σας το βαζω εδω και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας,αν γνωριζετε κατι,,,,,,, Christos Nestoridis tagged you and 19 others in a link. Christos wrote: "WTFF! ......rm3imt" Learn more about tagging on Facebook. Υ.Γ Αυτο υποτιθεται μου το στελνει ο φιλος μου αυτος στο μειλ μου Yahoo. Σας ευχαριστω πολυ. μου εχει τύχει και εμενα αυτο σε gmail.αυτο που εκανα ηταν να σταματησω να χρησιμοποιω το email για λιγο καιρο .επισης αλλαξα ολες τις ρυθμισεις για αππορητο
arc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ο φιλος σου Christos Nestoridis εχει κολλησει ιο. Ενμερωστε τον κανει καθαρισμο,
vounisios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ο φιλος σου Christos Nestoridis εχει κολλησει ιο. Ενμερωστε τον κανει καθαρισμο, Καλησπερα.Κατι τετοιο μου ειπε χτες,,,,Φοβαμαι μηπως εχω κολησει κανενα ιο....Οποτε επαληθευεται με αυτα που μου λες,,,,Σιγουρα,τωρα και ολας θα τον ενημερωσω,,,,Σε ευχαριστω πολυ! μου εχει τύχει και εμενα αυτο σε gmail.αυτο που εκανα ηταν να σταματησω να χρησιμοποιω το email για λιγο καιρο .επισης αλλαξα ολες τις ρυθμισεις για αππορητο Μαλλον,κατι καταλαβε.προσπαθω να μπω στο λογαριασμο του[FB]και μου βγαζει-----> Sorry, this page isn't available The link you followed may be broken, or the page may have been removed.Αρα θα απενεργοποιησε τον λογ-σμο του στο FB....Καλυτερα,μεχρι να το καθαρισει απο ιους....Σε ευχαριστω πολυ!
trujillo2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 ας το καθαρισει και με malwarebytes αλλα και με superantispyware (free και τα 2)
vounisios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 ας το καθαρισει και με malwarebytes αλλα και με superantispyware (free και τα 2) Σε ευχαριστω πολυ!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα