Silverage Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Οκ να παρεις απεξω αλλα με την εγγυηση τι θα γινεται ρε παιδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Οκ να παρεις απεξω αλλα με την εγγυηση τι θα γινεται ρε παιδια ? Οι σοβαρες εταιρείες δεν εχουν πατρίδες 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Οι σοβαρες εταιρείες δεν εχουν πατρίδες Το θεμα ρε ειναι τα εξοδα, πχ στο πρωτο ΧΒΟΧ ημουν πολυ ευχαρηστιμενος γιατι μπορει να ηταν στο εξωτερικο το service αλλα ηρθε κουριερ το πηρε και μου το εφερε σε λιγες μερες και δεν πληρωσα φρανγκο. Τωρα ας πουμε αν εχω τα φραγκα να παρω ενα Razer ή ενα Alienware πχ ποιος θα πληρωσει τα εξοδα αποστολης ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 πσσσσσ τι μου θύμησες τώρα, καλά υπάρχουν άνθρωποι που τους θυμούνται, γαμάτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Το θεμα ρε ειναι τα εξοδα, πχ στο πρωτο ΧΒΟΧ ημουν πολυ ευχαρηστιμενος γιατι μπορει να ηταν στο εξωτερικο το service αλλα ηρθε κουριερ το πηρε και μου το εφερε σε λιγες μερες και δεν πληρωσα φρανγκο. Τωρα ας πουμε αν εχω τα φραγκα να παρω ενα Razer ή ενα Alienware πχ ποιος θα πληρωσει τα εξοδα αποστολης ???? Εσυ ρε !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Εσυ ρε !!! Χαχαχα αυτο φοβαμαι αν ειναι να πληρωσω τα κερατα μου αστιο καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 πσσσσσ τι μου θύμησες τώρα, καλά υπάρχουν άνθρωποι που τους θυμούνται, γαμάτοι. Τυχαία στο google το βρήκα. Πάντως αν καταργηθούν οι δασμοί τότε δεν με βλέπω να ξαναγοράζω απο Ελλάδα. Εδω τώρα και τα πιο πολλά τα παίρνω απ'έξω. Απορώ πως τόσα χρόνια δεν το σκέφτηκαν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Τυχαία στο google το βρήκα. Πάντως αν καταργηθούν οι δασμοί τότε δεν με βλέπω να ξαναγοράζω απο Ελλάδα. Εδω τώρα και τα πιο πολλά τα παίρνω απ'έξω. Απορώ πως τόσα χρόνια δεν το σκέφτηκαν. Τελικά μόνο εγώ τους θυμάμαι χαχαχαχαχα. Anyways you make my night. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paojim Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 θα το δουμε στη πραξη παιδες μη φαγωνεστε........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Η TAFTA βέβαια παλεύει να υπογραφεί εδώ και μια δεκαετία, οπότε ας μην είμαστε τόσο σίγουροι μέχρι να γίνει πράξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Άραγε θα έχει απαλλαγή από δασμούς και σε αγορές μέσω ebay με πολιτές από usa? Μακάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 και ποιός μας λέει πως η ελλάδα θα συμμορφωθεί; και ποιός μας λέει πως οι τιμές θα πέσουν. χρόνια τώρα το ελληνικό δημόσιο υπακούει την Ε.Ε. επιλεκτικά και όπου τη συμφέρει. παράδειγμα εκτελωνισμός μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από Ε.Ε. όσο για τα μαγαζιά , με τόση αισχροκέρδεια δε νομίζω να ρίξουν τις τιμές. αλλά ακόμα και αν το κάνουν θα γίνει πάρα πολύ αργά αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Βεβαια ταυτοχρονα με αυτο που θα παρει τον p**lo θα τον παρεις και εσυ που θα παρα- μεινεις ανεργος διοτι η οικονομια ειναι αλληλενδετη ,δεν σε χαλασε. βέβαια. το μαγαζάκι στην ελλάδα ας αισχροκερδεί οσο δε παει, αλλά γω να κανω το μαλακα και να το πληρώσω 2 φορες πανω για να στηρίξω την οικονομία. ας ξεκινήσουνε αυτοί πρώτα ρίχνοντας τις τιμές. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 βέβαια. το μαγαζάκι στην ελλάδα ας αισχροκερδεί οσο δε παει, αλλά γω να κανω το μαλακα και να το πληρώσω 2 φορες πανω για να στηρίξω την οικονομία. ας ξεκινήσουνε αυτοί πρώτα ρίχνοντας τις τιμές. Το μαγαζάκι στην Ελλάδα μπορεί να αισχροκερδεί, αλλά προφανώς άλλες τιμές πετυχαίνει το amazon πχ από τη εταιρία που αγοράζει, επειδή παίρνει 1 εκατομμύριο κομμάτια και άλλες ο Έλληνας αντιπρόσωπος που παίρνει με το ζόρι 10.000 κομμάτια για την ελληνική αγορά. Άλλη δυναμικότητα, διαφορετικά μεγέθη αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα