Προς το περιεχόμενο

Ρόιτερς: Καταργούνται όλοι οι εμπορικοί δασμοί μεταξύ ΗΠΑ-Ε.Ε.

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι σοβαρες εταιρείες δεν εχουν πατρίδες :-D

Το θεμα ρε ειναι τα εξοδα, πχ στο πρωτο ΧΒΟΧ ημουν πολυ ευχαρηστιμενος γιατι μπορει να ηταν στο εξωτερικο το service αλλα ηρθε κουριερ το πηρε και μου το εφερε σε λιγες μερες και δεν πληρωσα φρανγκο.

Τωρα ας πουμε αν εχω τα φραγκα να παρω ενα Razer ή ενα Alienware πχ ποιος θα πληρωσει τα εξοδα αποστολης ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θεμα ρε ειναι τα εξοδα, πχ στο πρωτο ΧΒΟΧ ημουν πολυ ευχαρηστιμενος γιατι μπορει να ηταν στο εξωτερικο το service αλλα ηρθε κουριερ το πηρε και μου το εφερε σε λιγες μερες και δεν πληρωσα φρανγκο.

Τωρα ας πουμε αν εχω τα φραγκα να παρω ενα Razer ή ενα Alienware πχ ποιος θα πληρωσει τα εξοδα αποστολης ????

Εσυ ρε !!!

• Like 2

πσσσσσ τι μου θύμησες τώρα, καλά υπάρχουν άνθρωποι που τους θυμούνται, γαμάτοι.

Τυχαία στο google το βρήκα.

Πάντως αν καταργηθούν οι δασμοί τότε δεν με βλέπω να ξαναγοράζω απο Ελλάδα. Εδω τώρα και τα πιο πολλά τα παίρνω απ'έξω.

Απορώ πως τόσα χρόνια δεν το σκέφτηκαν.

• Like 2

Τυχαία στο google το βρήκα.

Πάντως αν καταργηθούν οι δασμοί τότε δεν με βλέπω να ξαναγοράζω απο Ελλάδα. Εδω τώρα και τα πιο πολλά τα παίρνω απ'έξω.

Απορώ πως τόσα χρόνια δεν το σκέφτηκαν.

Τελικά μόνο εγώ τους θυμάμαι χαχαχαχαχα. Anyways you make my night. +1

και ποιός μας λέει πως η ελλάδα θα συμμορφωθεί; και ποιός μας λέει πως οι τιμές θα πέσουν. χρόνια τώρα το ελληνικό δημόσιο υπακούει την Ε.Ε. επιλεκτικά και όπου τη συμφέρει. παράδειγμα εκτελωνισμός μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από Ε.Ε. όσο για τα μαγαζιά , με τόση αισχροκέρδεια δε νομίζω να ρίξουν τις τιμές. αλλά ακόμα και αν το κάνουν θα γίνει πάρα πολύ αργά αυτό.

• Like 2

Βεβαια ταυτοχρονα με αυτο που θα παρει τον p**lo  θα τον παρεις και εσυ που θα παρα- μεινεις ανεργος  διοτι η οικονομια ειναι αλληλενδετη  ,δεν σε χαλασε.

βέβαια. το μαγαζάκι στην ελλάδα ας αισχροκερδεί οσο δε παει, αλλά γω να κανω το μαλακα και να το πληρώσω 2 φορες πανω για να στηρίξω την οικονομία. ας ξεκινήσουνε αυτοί πρώτα ρίχνοντας τις τιμές.

• Like 8

βέβαια. το μαγαζάκι στην ελλάδα ας αισχροκερδεί οσο δε παει, αλλά γω να κανω το μαλακα και να το πληρώσω 2 φορες πανω για να στηρίξω την οικονομία. ας ξεκινήσουνε αυτοί πρώτα ρίχνοντας τις τιμές.

Το μαγαζάκι στην Ελλάδα μπορεί να αισχροκερδεί, αλλά προφανώς άλλες τιμές πετυχαίνει το amazon πχ από τη εταιρία που αγοράζει, επειδή παίρνει 1 εκατομμύριο κομμάτια και άλλες ο Έλληνας αντιπρόσωπος που παίρνει με το ζόρι 10.000 κομμάτια για την ελληνική αγορά. Άλλη δυναμικότητα, διαφορετικά μεγέθη αγοράς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...