yioula Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ευχαριστω για το χρονο σας, θελω να μου προτεινετε ενα συνδυασμο για την εξης δουλεια.. αναπαραγωγη μουσικης και λειτουργια 24/7/365/10χρονια[!] Χρειαζομαι μονο : -απλο κουτι-τρφδτκο[αψογο]-μητρικη-μνημη-παραλληλη-σειριακη θυρα-απλη υποδοχη ιντερνετ/δικτυου --Να τρεχει winxp, και ισως win7 ---Σκληρος στα 100G θα ναι υπεραρκετος, ----αδιαφορο το cdread,wifi,γραφικα -----Καρτes ηχου εχω καλες, ακριβες και αυτος ειναι ο λογος που θελω να μεινω [πισω στα] winxp.. [!]θελω χαμηλο κοστος KAI για να αγορασω 2 ή 3 ακριβως ιδια για λογους backup[!] ευχαριστω,
Hyphen Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Πες μας ενα budget ομως. Εστω περιπου δεν γινεται δουλεια αλλιως. Οσο για τα ΧP διαβασε αυτο http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/end-support-help Δεν τρεχει και τιποτα απλα σου λεω να ξερεις.
yioula Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 σε ευχαριστω για την απαντηση, για τα xp δεν χρειαζομαι υποστηριξη μου φτανει το sp2, αν πηγαινα σε win7, που προσπαθησα, στην καρτα ηχου πχ [χρειαζομαι 3 διαφορετικες ταυτοχρονα] βρηκα drivers για 7 που ειχε φτιαξει καποιος αλλα ειχαν αντεστραμενες εισοδους-εξοδους κλπ... Αστο -------------------------------------- budget εμ ,,, 200 ευρω το καθενα? τι γινεται και με λιγοτερα αλλα αξιοπιστο? ------------------------------------------
Hyphen Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 σε ευχαριστω για την απαντηση, για τα xp δεν χρειαζομαι υποστηριξη μου φτανει το sp2, αν πηγαινα σε win7, που προσπαθησα, στην καρτα ηχου πχ [χρειαζομαι 3 διαφορετικες ταυτοχρονα] βρηκα drivers για 7 που ειχε φτιαξει καποιος αλλα ειχαν αντεστραμενες εισοδους-εξοδους κλπ... Αστο -------------------------------------- budget εμ ,,, 200 ευρω το καθενα? τι γινεται και με λιγοτερα αλλα αξιοπιστο? ------------------------------------------ 200 ευρω το καθενα τι εννοεις το καθενα???
yioula Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 ευχαριστω πολυ, βρηκα απαντηση σε αλλο νημα.. ας κλειδωθει / διαγραφει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα