gutzis18 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, μου έχει κλαπει το samsung galaxy s3 ειπάρχη περήπτοση να το ξαναβρώ ??
arc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Αν δεν είχες εγκαταστήσει ειδικό πρόγραμμα, οι πιθανότητες τείνουν στο 0, εκτός αν είσαι πάρα μα παρα πολύ τυχερός
kataramenos32 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, μου έχει κλαπει το samsung galaxy s3 ειπάρχη περήπτοση να το ξαναβρώ ?? *υπάρχει, περίπτωση Όλα τα ρημαδοκινητα έχουν λεξικό ρε παιδιά μην το δολοφονείτε το θεμα 1
gutzis18 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 *υπάρχει, περίπτωση Όλα τα ρημαδοκινητα έχουν λεξικό ρε παιδιά μην το δολοφονείτε το θεμα σορρυ..απλός είμαι λιγάκι ανορθόγραφος .. οχι δεν έχω κάνει εγκατάσταση κάποιου προγράμματος .. και αν υπάρχει πως??? ευχαριστώ που απαντήσατε.
kataramenos32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Εφόσον δεν είχες βάλει πρόγραμμα anti theft δεν παίζει να το βρεις
DJ_Duker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Η Google έχει το Android Device manager αλλά προϋποθέτει να είσαι ακόμα συνδεδεμένος στο ίδιο google account για να βρεθεί. Ρίξτο μια ματιά μπας και βγάλεις καμιά άκρη αν είσαι τυχερός. https://www.google.com/android/devicemanager
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα