Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια... προσφατα αγορασα ενα cd player για το αυτοκινητο pioneer DEH το οποιο ειναι 4x50 watt.Το αυτοκινητο μου ειναι alfa romeo 146.Ειχα τα εργοστασιακα ηχεια πανω (4 ηχεια , 1 πανω σε καθε πορτα).2 μερες χαρηκα τη μουσικη η οποια οταν ανεβαζα την ενταση ακουγοταν μια χαρα χωρις παραμορφωση με ωραιο μπασο για τα δεδομενα μου χωρις κανενα προβλημα.Καποια στιγμη ακουγα να τριζει το ενα απο τα 4 ηχεια κατοπιν και 2ο ηχειο.Ανοιξα το καπακι και ειδα οτι ειχε σχιστει η μεμβρανη περιμετρικα σε καποιο σημειο και στα 2 ηχεια.Κατα τη γνωμη μου επειδη ανεβασα την ενταση και επειδη ειναι παλια τα ηχεια σχιστηκε..(δεν ηταν και δυσκολο γιατι παρατηρησα οτι ηταν πολυ μαλακη μαλλον απο τα χρονια χρησης) βεβαια δεν ειμαι και σιγουρος για αυτο γιατι δεν ξερω ποσα watt ειναι τα ηχεια αυτα και αν τους εκανα εγω τη ζημια.Σκεφτομαι τωρα να αγορασω 2 ηχειακια να βαλω στις πορτες σαν αυτα περιπου που ειχε.Ειδα στο praktiker σε αρκετα χαμηλες τιμες (15ευρω-20 ευρω 2 ηχεια) 80 watt ηχεια.Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αν κανουν ...ή αν θα τα ξανα καψω αν τα βαλω...
Βοηθηστε πριν κανω την βλακια και τα αγορασω.

κατι σαν αυτα σκεφτομαι http://www.praktiker.gr/p/ixeia-felix-fx-2035-31422...καπως ετσι ειναι και τα εργοστασιακα τα οποια ομως δεν ξερω ποσα watt ειναι

το ηχειο της μπροστινης πορτας που αφαιρεσα ειναι αυτο 2is7g2q.jpg

Δημοσ.

Πρώτα απο όλα το ηχείο σου από ότι βλέπω είναι 16.5 εκατοστά, δηλαδή 6΄5 ίντσες.

Στο link αυτά που έβαλες είναι 10 εκαστοστά που είναι εάν δεν κάνω λάθος 4 με 5 ίντσες, δηλαδή εάν τα πάρεις θα χρειαστεί να πάρεις και βάσεις οπότε το κόστος ξεφεύγει.
Η γνώμη μου είναι ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΧΕΙΑ, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε κάτι καλύτερο.
Αυτά τα έχει ένας γνωστός μου και παίζουν πολύ καλά για τα λεφτά τους http://www.odes.gr/shop/car-marine-audio-gps/car-audio/ixeia-aftokinitou/magnat-edition-216-set-timi.html

Επίσης κοίτα και αυτά http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=24980

Θα μου πείς εγώ έγραψα 15-20 και εσύ μου έδειξες με τα διπλά σχεδόν αλλά η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να πέσεις παρακάτω.

Δημοσ.

μη τα λυπηθεία τα 10-15 ευρω παραπάνω σε αυτα τα ποσα...

εισαι μάλιστα τυχερός που φοράς στρογγυλά μιας και ειναι αρκετα πιο φθηνά απο τα αντίστοιχα οβαλ που εψαχνα κάποτε εγω για ένα άλλο αυτοκίνητο...

Δημοσ.

λοιπον θελω να ρωτησω και κατι αλλο...παιζει να τα εκαψα εγω τα ηχεια επειδη το cd player ειναι 4χ50 watt και τα ηχεια ειναι σιγουρα λιγοτερα ?? το ρωταω γιατι την ενταση στο σημειο που την ανεβαζα δεν παραμορφωναν τα ηχεια...ο ηχος ητανε πεντακαθαρος..ή απλα ητανε παλια τα ηχεια και επειδη τα τσιτωσα λιγακι.... σχιστηκε η μεμβρανη περιμετρικα...?

Δημοσ.

δεν ξερω ποσα watt .. σιγουρα το καθενα ηταν λιγοτερα πιστευω απο 50 watt.το ηχειο που εβγαλα πισω δεν λεει κατι για watt λεει
WK21/00 οπως φαινεται και στη φωτογραφια

Δημοσ.

το pioneer λεει 50 αλλα δεν είναι ούτε 30… το πιο πιθανό είναι τα χαλασαν απο την παραμόρφωση απο τα χαλια ενισχυτάκια  του pioneer, και όχι απο τα πολλά watt. (δίνω σε ηχεία των 70watt πάνω απο 150watt εδω και ένα χρονο και δεν εχουν πάθει τίποτα). 

Η γνώμη μου είναι, απο τη στιγμή που δεν έχεις εξωτερικό ενισχυτή για τα ηχεία μή δώσεις πάνω απο 50-60 ευρώ.

Δημοσ.

Αθηνα εισαι?Αν ναι εχω να σου προτεινω καταστημα να πας να βαλεις οτι πιο φθηνο επωνυμο να ξενοιασεις.Αν οχι πηγαινε συμβουλευσου ενα τοπικο καταστημα να τελειωνεις.Γιατι εδω μαθαμε πολλα πραγματα.Οτι τα ηχεια εχουν watt και οχι δεχονται και οτι τα ηχεια καιγοντα αν τους δωσεις παραπανω απο οσο γραφουν.Τα ηχεια καιγονται παρα μονο οταν δεχονται ειτε λιγοτερα watt απο αυτα που πρεπει ειτε watt με παραμορφωση.Στην περιπτωση σου μαλλον ισχυει το δευτερο ασχετως αν εσυ δεν καταλαβες την παραμορφωση,αυτη υπηρχε.Δεν τα λεω αυτα επιθετικα,απλα στο θεμα του car audio υπαρχει πολυ παραπληροφορηση ακομα και απο καταστηματαρχες.Οποτε προσοχη.Καλες ακροασεις σε οτι και αν επιλεξεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτό που είπε και ο απο πάνω μου.
Τα ηχεία σου δεν έχουν καμία σχέση που κάηκαν με το ραδιόφωνο απλά την άκουσαν λόγω παλαιότητας.

Δημοσ.

Αρα η καλυτερη προταση ειναι να δωσω οσο ειναι να δωσω και να αλλαξω και τα 4 ηχεια πανω στις πορτες... γιατι προφανως και τα αλλα 2 που παιζουν ακομα θα την ακουσουν...

Δημοσ.

το pioneer λεει 50 αλλα δεν είναι ούτε 30… το πιο πιθανό είναι τα χαλασαν απο την παραμόρφωση απο τα χαλια ενισχυτάκια  του pioneer, και όχι απο τα πολλά watt. (δίνω σε ηχεία των 70watt πάνω απο 150watt εδω και ένα χρονο και δεν εχουν πάθει τίποτα). 

Η γνώμη μου είναι, απο τη στιγμή που δεν έχεις εξωτερικό ενισχυτή για τα ηχεία μή δώσεις πάνω απο 50-60 ευρώ.

pioneer-alpine-kenwood θεωρουνται απο τις τοπ μαρκες για ηχο αυτοκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...