kyriakh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας Ανέλαβα σταθερό μαύρο πύργο φίλης που δεν δούλευε, τον πήγα για επισκευή. Μετά από κάτι άλλα θα του κάνουν και φορμάτ, αλλά για να περάσουν windows χρειάζονται product key, το οποίο η φίλη δεν το βρίσκει,(τα είχε όλα αυτά ο άνδρας της αλλά πέθανε )και δεν ξέρω τι να κάνω.Το product key σε laptop αναγράφεται από κάτω, θα μπορούσα να δώσω και από άλλο λαπτοπ το οποίο δε θα ξαναχρησιμοποιηθεί όμως ποτέ. Τι κάνω; Λύση;
Johny Q Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ας επικοινωνήσει με Microsoft για να πάρει product key. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. Ας βοηθήσει και κάποιο άλλο παιδί.
~mxls~ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Αν έχει χαθει το αυτοκολλητάκι και δεν υπάρχει το CD/DVD ίσως βοηθήσει μια επικοινωνία με την εταιρία του desktop. Αυτη τη στιγμή που μιλάμε λειτουργεί; Μπορεί δηλαδή να το χρησιμοποιήσει κάποιος και ας σέρνεται το λογισμικό; Ή έχουν ήδη περάσει ξανα windows;
kyriakh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δε λειτουργεί, είναι μόνο μαύρη η οθόνη, και απότι ξέρω παλιότερα έγραφε συνέχεια και μόνο, ακόμα και μετά απο update, "κάνε update στα windows".. To desctop δεν αναγράφει κάποιο όνομα.Αλλά΄αν υπήρχε τέτοια λύση δε θα καλούσανε οι ίδιοι; ή δε θα μου το λέγανε;
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μια και δεν ειναι αρκετα ξεκαθαρο απ οτι φαινεται: Με τον επομενο που θα ποσταρει οτιδηποτε σχετικο με την παρακαμψη της ενεργοποιησης των Windows δεν θα ειμαι τοσο διαλλακτικος. /post deleted 1
kyriakh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 gio, το cd του με το λειτουργικό (W7), τόχω, αλλά δεν έχω το χαρτάκι, κάτι που μου ακούστηκε άσχετο και περιττό, αλλά όπως και νάχει, δε μπορεί να προχωρήσει η εταιρεία σε φορμάτ, και είναι σταθερός και δεν γίνεται έτσι ευκολα όπως μου είπαν, δεν εχει καμία σχέση με λάπτοπ το φορμάτ του σταθερού. Θα ανοίξω θέμα, πως κάνω φορμάτ σε σταθερό.αλλά βοηθήστε.Θα τον πάρω πίσω, να το κάνω μόνη μου, αν είναι σήμερα ανοιχτό το σέρβις
korios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Αν στο δίσκο υπάρχουν τα παλιά windows έστω και μη λειτουργικά υπάρχει τρόπος να τραβηχτεί το product key. Αν και λογικά θα το είχαν κάνει ήδη.
kyriakh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Σευχαριστώ, θέλανε λέει φώτο, κλπ.Μάλλον δε γίνεται μέσα από το cd.Σήμερα το πήρα πίσω να δοκιμάσω αν μπορώ μόνη να κάνω φορμάτ, που δε θα τα καταφέρω, αλλά λέμε ΄τωρα, και βλέποντας και κάνοντας
~mxls~ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 <p>Σευχαριστώ, θέλανε λέει φώτο, κλπ.Μάλλον δε γίνεται μέσα από το cd.<br> Σήμερα το πήρα πίσω να δοκιμάσω αν μπορώ μόνη να κάνω φορμάτ, που δε θα τα καταφέρω, αλλά λέμε ΄τωρα, και βλέποντας και κάνοντας</p> Για οποιαδήποτε βοήθεια στείλε πμ. 1
kyriakh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ όλους (εκτός τον GIO ..Gio πλάκα κάνω μέχεις βοηθήσει στο παρελθόν και σε συμπαθώ είσαι αστέρι).Σε 2-3 μέρες που θα βρω χρόνο να ξεκινήσω φορμάτ θα ανοίξω άλλο θέμα μόλις βρω τα δύσκολα , δηλαδή αμέσως...
sargio01 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Στο σέρβις σου είπαν δηλαδή, ότι απλά μ' ένα φορμάτ θα λειτουργήσει ξανά ο υπολογιστής; Αν ναι, τότε το μηχάνημα είναι οκ και "παίζει" θέμα software. Σ' αυτήν τη περίπτωση, προτείνω να δοκιμάσεις(αν δεν έχει γίνει ακόμα) system repair μέσω του windows installer που είναι στο dvd. Κατ' αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστείς τον κωδικό ενεργοποίησης, αφού θα επανέλθουν τα ήδη ενεργοποιημένα windows. Επιπροσθέτως, όταν τελειώσει η δουλειά μπορείς να ανακτήσεις τον κωδικό και να τον γράψεις κάπου να τον έχεις εκτός μηχανήματος, μέσω ανάλογων προγραμμάτων που θα βρείς σ' αυτήν εδώ την ενότητα του forum. 1
Bspus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Κατεβασε το δωρεαν produkey http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html Βγαλε το δισκο απο το μηχανημα και βαλτον ως δευτερο σε καποιο αλλο Τρεξε το produkey και στα μενου θα βρεις την επιλογη select source. Εκει βαζεις τη διαδρομη για την εγκατασταση των windows. Αν πχ ο δευτερος δισκος εχει παρει γραμμα e: η διαδρομη θα ειναι σχεδον σιγουρα e:\windows Πιστευω οτι θα μπορουσες να κανεις κατι παρομοιο και με Live rescue disk οπως το ERD Commander αμα τρεξεις το produkey απο εκει αλλλα δεν ειναι πιο ευκολο. Ασε που παλι θες δευτερο μηχανημα για να φτιαξεις το rescue disk
kyriakh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Παιδιά πρόβλημα.Πήγα χτες να ξεκινήσω το φορμάτ, και δε δουλεύει το dvd.Ο πρώτος που πήγε να βοηθήσει τη κοπέλα που έχει τον υπολογιστή, είχε ξεσυνδέσει ότι βρήκε, και έφυγε.Είναι μαντάρα, δε μπορώ να ασχοληθώ, δε θα τα καταφέρω.
salida Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Παιδιά πρόβλημα.Πήγα χτες να ξεκινήσω το φορμάτ, και δε δουλεύει το dvd.Ο πρώτος που πήγε να βοηθήσει τη κοπέλα που έχει τον υπολογιστή, είχε ξεσυνδέσει ότι βρήκε, και έφυγε.Είναι μαντάρα, δε μπορώ να ασχοληθώ, δε θα τα καταφέρω. μια καλή φωτογραφία από το εσωτερικό του κουτιού και θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε στο τι είναι συνδεδεμένο σωστά και τι όχι. αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 1) τακτοποίησες το θέμα του πως να βρεις το υπάρχον cd-key απο την εγκατάσταση που υπάρχει ήδη ? 2) δεν έχεις αναφέρει πουθενά χαρακτηριστικά του υπολογιστή, και τι windows είχε ήδη 3) το dvd rom αν δεν δουλεύει δεν είναι πρόβλημα μπορείς να φτιάξεις bootable usb δες εδώ "Windows 7 - Εγκατάσταση από USB Stick" (προϋπόθεση να είχε ήδη windows 7 και να βρήκες τρόπος να τραβήξεις το cdkey απο την υπάρχουσα εγκατάσταση)
kyriakh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 1)to prod.key δεν υπάρχει, δεν το βρήκα, ξεχάστε το. 2)Το κουτί δε γράφει πάνω μάρκα, ούτε ξέρω που τη γ΄ραφει.Πάντα είχα λάπτοπ, και ο σταθερός μου φαίνεται ούφο.Μαύρο είναι το κουτί.Μάλλον συναρμολογιμένος.Το dvd είναι lg 3)Αύριο θα φέρω ένα εξωτερικό dvd να περάσω αποκεί το λειτουργικό, και μετά μη χαθήτε, Θα σας στείλω το νέο link του φορματ. Το- νού σαααααςςςςς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα