TorridRattlesnake Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 γεια σασ παιδεσ.οτι λεει ο τιτλοσ .σκεφτομαι σε καποια οθονη 2560χ1440 για gaming σκοπουσ να ξερετε,αλλα φοβαμαι τουσ δασμουσ αν αυτι υπαρξουν,την ποιοτητα κατασκευησ,και τελοσ τωρα εχω μια 7870 σε λιγο καιρο θα παρω μια 780τι και σε κανα χρονο ακομηα μια μαλλον.απλως αν παρω τετοια οθονη θελω να παιζω τα παντα στο μαξιμουμ χωρισ aa kai af που δεν χρειαζονται ετσι κι αλλιωσ.δλδ η ιπποδυναμη θα ειναι αρκετη για 4-5 χρονια με 780τι σλι?αν οχι τοτε παμε 5 Photos Asus VG248QE,η οποια ειναι 1 ms,full hd me 144hz.ti lete?το χουμε? μαλλον θα παντησω το σαββατοκυριακο γιατι μεσα στην εβδομαδα δυσκολα θα μπω στο pc ακουω προτασεισ
petranthe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Εγώ φίλε μου προτείνω να αγοράσεις 3χ Dell U27HM καθώς επίσης και 2χ780ti από τώρα. Στο λέω αυτό επειδή και εγώ φοβάμαι τους δασμούς που θα υπάρξουν. Αυτή η ιπποδύναμη που σου προτείνω είναι καλή μόνο αν προσθέσεις και τη 7870 που έχεις, αλλιώς είναι για πέταμα. Τι λες το χουμε; Το χουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα