Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Είμαι καινούργιος στο forum και ζητάω την βοήθειά σας για ένα θέμα που εδώ και πολλούς μήνες δεν μπορώ να βγάλω άκρη! (Από πρωσωπική έρευνα και από εωτήσεις σε καταστήματα ΗΙFI)

Πρόκειται για το subwoofwer του home cinema συστήματός μου που είναι:

ΕPSON TW-EH3600 (projector)

Pioneer VSX-922 (ενισχυτής) 7.2

Crystal Audio TX-T2 (μπροστά)

CHARIO (κεντρικό)

Indiana Line HC-204 (surround)

MAGNAT 25A (10") (subwoofer) περίπου σαν το σημερινό   Magnat Monitor Supreme Sub 201A

Το θέμα μου λοιπόν είναι η αγορά subwoofer, μιάς και αυτό δεν με ικανοποιεί στο "σκάσιμό" του σε σκηνές δράσης όπως ένα 12'' B&W που άκουσα σε γνωστό μου με τον ίδιο ενισχυτή, τον ίδιο περίππου χώρο και το ''ΜΠΑΜ" σου χτυπούσε το στομάχι.

Λόγω οικογενειακών  υποχρεώσεων και λόγω φυσικά κρίσης θα ήθελα να σας θέσω δυό περιπτώσεις που σκέφθηκα και μου λέτε την γνώμη σας!

Α) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ : Αγορά δευτέρου subwoofer 10'' όπως: 1) Magnat Monitor Supreme Sub 201A ή 

Crystal Audio THX-10SUBT εφόσον ο ενισχυτής μου δέχεται δύο subwoofer

B) Η ΑΚΡΙΒΗ: 1) Crystal Audio TX-12SUB    2) Sunfire SDS-12 3) JAMO SUB 660

Ξέρω θα μου πείτε ότι πληρώνεις παίρνεις! και μάλιστα όταν προκειται και για 12''

Ρωτάω λοιπόν με τα δύο 10'' (το ένα ήδη υπάρχει) θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα όπως με ένα 12'' της κατηγορίας των 12 ''????? στην ποιότητα του σκασίματος και γενικώς του μπάσσου?

Σας ευχαριστώ και περιμένω την βοήθεια σας!!!!Με εκτίμηση Taylor810!

Δημοσ.

Γειά σας!

Είμαι καινούργιος στο forum και ζητάω την βοήθειά σας για ένα θέμα που εδώ και πολλούς μήνες δεν μπορώ να βγάλω άκρη! (Από πρωσωπική έρευνα και από εωτήσεις σε καταστήματα ΗΙFI)

Πρόκειται για το subwoofwer του home cinema συστήματός μου που είναι:

ΕPSON TW-EH3600 (projector)

Pioneer VSX-922 (ενισχυτής) 7.2

Crystal Audio TX-T2 (μπροστά)

CHARIO (κεντρικό)

Indiana Line HC-204 (surround)

MAGNAT 25A (10") (subwoofer) περίπου σαν το σημερινό   Magnat Monitor Supreme Sub 201A

Το θέμα μου λοιπόν είναι η αγορά subwoofer, μιάς και αυτό δεν με ικανοποιεί στο "σκάσιμό" του σε σκηνές δράσης όπως ένα 12'' B&W που άκουσα σε γνωστό μου με τον ίδιο ενισχυτή, τον ίδιο περίππου χώρο και το ''ΜΠΑΜ" σου χτυπούσε το στομάχι.

Λόγω οικογενειακών  υποχρεώσεων και λόγω φυσικά κρίσης θα ήθελα να σας θέσω δυό περιπτώσεις που σκέφθηκα και μου λέτε την γνώμη σας!

Α) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ : Αγορά δευτέρου subwoofer 10'' όπως: 1) Magnat Monitor Supreme Sub 201A ή 

Crystal Audio THX-10SUBT εφόσον ο ενισχυτής μου δέχεται δύο subwoofer

B) Η ΑΚΡΙΒΗ: 1) Crystal Audio TX-12SUB    2) Sunfire SDS-12 3) JAMO SUB 660

Ξέρω θα μου πείτε ότι πληρώνεις παίρνεις! και μάλιστα όταν προκειται και για 12''

Ρωτάω λοιπόν με τα δύο 10'' (το ένα ήδη υπάρχει) θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα όπως με ένα 12'' της κατηγορίας των 12 ''????? στην ποιότητα του σκασίματος και γενικώς του μπάσσου?

Σας ευχαριστώ και περιμένω την βοήθεια σας!!!!Με εκτίμηση Taylor810!

Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και λόγω φυσικά κρίσης, κράτα το sub woofer των 200e που έχεις. Το ότι άκουσες κάπου ένα sub που σου άρεσε δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό. Αν όμως θέλεις κάτι παρόμοιο, παίξε με την στάθμη (αν σου δίνει ο ενισχυτής την δυνατότητα) ή/και με το EQ, για να το "φέρεις" εκεί που θέλεις. Νομίζω ότι 400 ή 600e για sub τη σήμερον ημέραν είναι υπερβολή. It's up to you.  B) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...