mdr21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 το φιλοσοφικο και οικονομικο κομματι της αγορας αν και αστειο σε ενα φορουμ gadget , ειναι κατι το προσωπικο σου οτι και αν σου λενε οι αλλοι. Τωρα σχετικα με το κινητο, απο την στιγμη που εισαι ηδη στo apple περιβαλλον και εχεις δοκιμασει το ios και σε βολεψε σε σχεση με το android , δεν το συζηταμε το 5s ιδιως σε αυτα τα χρηματα ειναι μια αψογη επιλογη.Ειναι ενα πραγματικα καλαισθητο και ποιοτικο κινητο, που οτι λεει οτι μπορει να κανει, το κανει απλα και απροβληματιστα, διευκολυνοντας την ζωη σου και οχι κανοντας σε tuning δουλο του. Με το 64bit δεν αντιλαμβανεσαι καποια διαφορα, αλλα αυτο θα ειναι το μελλον και ειναι κριμα να δωσεις τοσα λεφτα και να εισαι με κινητο με παλιο επεξεργαστη.Καποιο μειονεκτημα ουτε εχω βρει , ουτε εχω ακουσει απο αλλους (πραγματικους) χρηστες, σε αντιθεση με το 5αρι που τα ειχε τα προβληματακια του. Μονο η αναγνωριση αποτυπωματων , αναλογα με την λιπαροτητα των χεριων σου εμφανιζει θεματακια. Σε αλλους λειτουργει αψογα, σε αλλους οχι (πχ εμενα που εχω λιπαρα δακτυλα). Προσπαθησε το ομως για 32GB , αφου θελω να πιστευω οτι θα ειναι ενα κινητο που θα το κρατησεις 2-3χρονια.
nokiamaniac Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) πήγα και το είδα σήμερα στον κωτσοβολο το κινητό και έπαθα πλάκα. δε με πειράζει που είναι 16 gb η χωρητικότητα.με πειράζει που στη σύνδεση που έχω δε μου το έβαλαν σε δόσεις και δε θέλω να βγάλω πιστωτική για αυτό το σκοπό.τα νεύρα μου...και από σκρουτζομαγαζο δε ξέρω τι παίζει με τις εγγυήσεις .να δώσω 550 ευρω και αν πάθει κάτι τι γίνεται? πάντως θα το αγοράσω το αποφάσισα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2014 από nokiamaniac
Johny Q Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 πήγα και το είδα σήμερα στον κωτσοβολο το κινητό και έπαθα πλάκα. δε με πειράζει που είναι 16 gb η χωρητικότητα.με πειράζει που στη σύνδεση που έχω δε μου το έβαλαν σε δόσεις και δε θέλω να βγάλω πιστωτική για αυτό το σκοπό.τα νεύρα μου...και από σκρουτζομαγαζο δε ξέρω τι παίζει με τις εγγυήσεις .να δώσω 550 ευρω και αν πάθει κάτι τι γίνεται? πάντως θα το αγοράσω το αποφάσισα. Η εγγυηση ειναι 2ετης αν το τηλ ειναι απο Ελλαδα. Οποτε μη φοβασαι τα σκρουτζομαγαζα.
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Η εγγυηση ειναι 2ετης αν το τηλ ειναι απο Ελλαδα. Οποτε μη φοβασαι τα σκρουτζομαγαζα. Μη φοβάσαι τα σκρουτζομάγαζα, τη διετή εγγύηση να φοβάσαι αν τη χρειαστείς! Θέλει λίγο κυνήγι, δεν τη δίνουν τόσο εύκολα.
Johny Q Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μη φοβάσαι τα σκρουτζομάγαζα, τη διετή εγγύηση να φοβάσαι αν τη χρειαστείς! Θέλει λίγο κυνήγι, δεν τη δίνουν τόσο εύκολα. Χαχαχαχ δεν ειναι τοσο φοβερο οσο γραφει ο zio. ειναι ομως αληθεια. Αν χτυπα ξυλο χρειαστεις, να επιμεινεις σε 2ετη οτι και να σου λενε. 1
panos2000gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Τον τελευταίο καιρό έχω γυρίσει όλα σχεδόν τα τηλέφωνα προσπαθώντας να βρω αυτό που μου ταιριάζει: Galaxy S4 --> Iphone 5 ---> LG G2 --> Iphone 5s --> LG G2 ---> ???? Το Iphone είναι το σταθερότερο και πιο αξιόπιστο τηλέφωνο που υπάρχει. Ότι κάνει, το κάνει τέλεια. Εξαιρετικός συνδυασμός hardware και software. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν 2 πολύ σοβαρά θέματα: α) πολύ κλειστό λειτουργικό και itunes β) μικρή οθόνη Το (α) διορθώνεται με jailbreak.... το (β) όμως όχι. Είτε αποδέχεσαι την μικρή οθόνη, είτε αλλάζεις στρατόπεδο και πας σε android. Αν τέλος πας με ψυχρή λογική το καλύτερο value for money της αγοράς λέγεται LG G2. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Ίσως είναι η σοφότερη επιλογή σήμερα.
igoods Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Τον τελευταίο καιρό έχω γυρίσει όλα σχεδόν τα τηλέφωνα προσπαθώντας να βρω αυτό που μου ταιριάζει: Galaxy S4 --> Iphone 5 ---> LG G2 --> Iphone 5s --> LG G2 ---> ???? Το Iphone είναι το σταθερότερο και πιο αξιόπιστο τηλέφωνο που υπάρχει. Ότι κάνει, το κάνει τέλεια. Εξαιρετικός συνδυασμός hardware και software. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν 2 πολύ σοβαρά θέματα: α) πολύ κλειστό λειτουργικό και itunes β) μικρή οθόνη Το (α) διορθώνεται με jailbreak.... το (β) όμως όχι. Είτε αποδέχεσαι την μικρή οθόνη, είτε αλλάζεις στρατόπεδο και πας σε android. Αν τέλος πας με ψυχρή λογική το καλύτερο value for money της αγοράς λέγεται LG G2. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Ίσως είναι η σοφότερη επιλογή σήμερα. συμφωνω σε αυτα που λες αλλα το θεμα οθονης ειναι θεμα γουστου και δεν πιανεται στα μειονεκτηματα ενος smartphone γιατι πολυ απλα ειναι ΚΙΝΗΤΟ και οχι ΑΚΙΝΗΤΟ...πιστευω οτι εχει παραγινει με τις τεραστιες οθονες που εχουν διαφορα μια ιντσα για να γινουν ταμπλετ.Το κινητο ειναι να το εχεις στον δρομο μαζι σου να μιλας και ΑΝ χρειαστει να σερφαρεις η να μπεις σε μια εφαρμογη να ψαξεις κατι.Τωρα εαν ο αλλος εχει παρει iphone για να το εχει αντι για laptop η για tablet ε ρε μεγαλε δεν σου φταιει η οθονη της apple.Πηγαινε μαρε μια smart tv και βαλτης κα ενα 3310 πανω και θα εχεις το τελιο κινητο-ακινητο που ονειρευεσαι.. Εννοειται πως δεν μιλαω για εσενα απλα βρηκα αφορμη για το θεμα μεγεθους οθονης. 1
panos2000gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 συμφωνω σε αυτα που λες αλλα το θεμα οθονης ειναι θεμα γουστου και δεν πιανεται στα μειονεκτηματα ενος smartphone γιατι πολυ απλα ειναι ΚΙΝΗΤΟ και οχι ΑΚΙΝΗΤΟ...πιστευω οτι εχει παραγινει με τις τεραστιες οθονες που εχουν διαφορα μια ιντσα για να γινουν ταμπλετ.Το κινητο ειναι να το εχεις στον δρομο μαζι σου να μιλας και ΑΝ χρειαστει να σερφαρεις η να μπεις σε μια εφαρμογη να ψαξεις κατι.Τωρα εαν ο αλλος εχει παρει iphone για να το εχει αντι για laptop η για tablet ε ρε μεγαλε δεν σου φταιει η οθονη της apple.Πηγαινε μαρε μια smart tv και βαλτης κα ενα 3310 πανω και θα εχεις το τελιο κινητο-ακινητο που ονειρευεσαι.. Εννοειται πως δεν μιλαω για εσενα απλα βρηκα αφορμη για το θεμα μεγεθους οθονης. Η οθόνη είναι θέμα συνήθειας και λειτουργικότητας. Πιστεύω ότι το όριο της λειτουργικότητας ξεκινάει από τις 4 ίντσες και σταματάει στις 5 (πιο πάνω μάλλον ξεφεύγουμε). Από εκει και πέρα ο καθένας επιλέγει τι τον βολεύει. Εγώ για παράδειγμα προτιμώ κάτι κοντά στις 5 ίντσες. Μακάρι να υπήρχε ένα iphone με οθόνη 4,7"-5". Δεν θα κοιτούσα τίποτα άλλο. Και επιτέλους στο ios 8 να διορθωθούν κάποια αυτονόητα πράγματα (π.χ. το customization στο Control Center). Δεν είναι κακό να ακούς κάπου κάπου και τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.
Johny Q Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δεν είναι κακό να ακούς κάπου κάπου και τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Δυστυχώς πλέον ενδιαφέρονται περισσότερο για πωλήσεις κι όχι για ποιότητα ή ικανοποιημένο αγοραστικό κοινό.
Sova Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Η μπαταρία είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα για μένα. Αν ήξερα ότι κρατάει μόνο 1 μέρα θα σκεφτόμουν διπλά αν αξίζει η μετάβαση σε smartphone. Αλλά από τη στιγμή που το αποφασίζεις, τότε κατευθείαν 5s για μένα. Είναι και όμορφο (εγώ τουλάχιστον το προτίμησα και για αυτό)
ramarg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Αψογο το 5S αλλα αφου εφτασες μεχρι εδώ (εννοώντας μάρτιο απρίλιο) περίμενε το iphone 6 . Ετσι θα βγεις κερδισμενος..Είτε θα παρεις το τελευταιας γεννιας 6αρι,είτε θα πάρεις το 5S που ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΤΙΚΟ σε χαμηλότερη τιμή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα