nokiamaniac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι για το http://www.macexperts.gr/zcn/index.php?main_page=product_info&cPath=278_283&products_id=4077 είναι κανείς κάτοχος του κινητού να μας πει τα αρνητικά? εκμεταλλεύεται τον 64 bit επεξεργαστή του στις εφαρμογές?
defacer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δηλαδή σκέφτεσαι να πάρεις 5S επειδή θέλεις να τρέξεις απαιτητικές εφαρμογές στο κινητό και περιμένεις καλύτερη απόδοση από τυχόν 64 bit εκδόσεις των εφαρμογών αυτών; LOL. Άμα θες iPhone για να έχεις iPhone πάρτο και άσε τις συζητήσεις για 64 bit. Τα αρνητικά θα σου τα πουν στο ταμείο.
CheOnWeb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 1. Έχεις ξαναδουλέψει iOS; 2. Τα 16GB είναι λίγα.
nokiamaniac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 1. Έχεις ξαναδουλέψει iOS; 2. Τα 16GB είναι λίγα. Εχω ξαναδουλέψει.η χωρητικότητα του δε με προβληματίζει αφού δε τραβάω φωτό και βίντεο.σπανια και λίγες φωτό.
parasaser Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι για το http://www.macexperts.gr/zcn/index.php?main_page=product_info&cPath=278_283&products_id=4077 είναι κανείς κάτοχος του κινητού να μας πει τα αρνητικά? εκμεταλλεύεται τον 64 bit επεξεργαστή του στις εφαρμογές? λοιπόν κοίτα πως έχει το πράγμα, για εμένα τουλάχιστον μου τι σπάει που έχει δυο κουμπιά, εννοώντας ότι πρέπει να είσαι τυχερός ώστε να μην σου χαλάσει κάποιο από τα δυο. ακόμα και με JB δεν καταφέρνεις και πολλά. το ios είναι το καλύτερο λειτουργικό, έτσι απλά. 64bit δεν έχω ψάξει εφαρμογές, πάντως στο TWD 2 παρατηρώ μερικά lagακια, μάλλον δεν είναι 64bit το παιχνίδι. η μπαταρία του είναι μικρή. όντως τα 16gb είναι λίγα. το βασικότερο, αν σου έχει μπει ιδέα να το πάρεις θα το πάρεις ότι και να σου πούμε εδώ μέσα.
nokiamaniac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 λοιπόν κοίτα πως έχει το πράγμα, για εμένα τουλάχιστον μου τι σπάει που έχει δυο κουμπιά, εννοώντας ότι πρέπει να είσαι τυχερός ώστε να μην σου χαλάσει κάποιο από τα δυο. ακόμα και με JB δεν καταφέρνεις και πολλά. το ios είναι το καλύτερο λειτουργικό, έτσι απλά. 64bit δεν έχω ψάξει εφαρμογές, πάντως στο TWD 2 παρατηρώ μερικά lagακια, μάλλον δεν είναι 64bit το παιχνίδι. η μπαταρία του είναι μικρή. όντως τα 16gb είναι λίγα. το βασικότερο, αν σου έχει μπει ιδέα να το πάρεις θα το πάρεις ότι και να σου πούμε εδώ μέσα. Η αλήθεια ειναι ότι επειδή εχω ipad θέλω και iPhone.με βόλεψε πολυ το ios.
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Σκέψου αν το χρειάζεσαι και αν θα το εκμεταλλευτείς! Είναι κρίμα να δώσεις 750€ + για να μπαίνεις στο Facebook ή να παίζεις angry birds! Αν το θες για την "αίσθηση - ικανοποίηση" να έχεις iPhone και μπορείς να δώσεις τόσα χρήματα πάρτο...γενικά τα λεφτά του δε νομίζω ότι τα αξίζει...υπολόγισε και το μπάχαλο που ισχύει σε θέματα εγγύησης και service και αποφάσισε...
igoods Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Σκέψου αν το χρειάζεσαι και αν θα το εκμεταλλευτείς! Είναι κρίμα να δώσεις 750€ + για να μπαίνεις στο Facebook ή να παίζεις angry birds! Αν το θες για την "αίσθηση - ικανοποίηση" να έχεις iPhone και μπορείς να δώσεις τόσα χρήματα πάρτο...γενικά τα λεφτά του δε νομίζω ότι τα αξίζει...υπολόγισε και το μπάχαλο που ισχύει σε θέματα εγγύησης και service και αποφάσισε... Απο οτι φαινεται θα δωσει 540 που ειναι πολυ καλη τιμη.Οποτε το θεμα τιμης δεν ειναι το προβλημα.Επισης δεν παιζει μονο facebook και angry birds.
parasaser Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 αν το θες για την πλάκα σου δεν αξίζει, πεταμένα λεφτά και αφού έχεις ήδη ipad ουσιαστικά δεν σου λείπει το iphone. γενικά όλοι πάσχουμε από την ίδια κατάσταση, ψυχολογικό είναι. Θέλουμε πάντα ότι μας λείπει και ότι μας κάνει ψευτοεντύπωση χωρίς να το χρειαζόμαστε πραγματικά. 2
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Απο οτι φαινεται θα δωσει 540 που ειναι πολυ καλη τιμη.Οποτε το θεμα τιμης δεν ειναι το προβλημα.Επισης δεν παιζει μονο facebook και angry birds. το iPhone εννοείται ότι δεν κάνει μόνο αυτά, για τον φίλο που ρωτάει λέω αν θα κάνει κάτι πιο ουσιαστικό-απαιτητικό από αυτά (για την τιμή έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα το link)
CheOnWeb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Αφού έχεις iPad, καλό είναι (όχι απαραίτητο) να μείνεις στο Apple περιβάλλον εφ όσων σε παίρνει και οικονομικά. Προσπάθησε για 32GB. Εκτός αν πέρα των video και φωτό, δεν παίζεις παιχνίδια και δεν θέλεις αρκετή μουσική ή φωτογραφίες (απ' το PC). Παραμένει βέβαια μια αγορά μεγάλου κόστους. Δεν βολεύεσαι με ό,τι έχεις τώρα;
nokiamaniac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Αφού έχεις iPad, καλό είναι (όχι απαραίτητο) να μείνεις στο Apple περιβάλλον εφ όσων σε παίρνει και οικονομικά. Προσπάθησε για 32GB. Εκτός αν πέρα των video και φωτό, δεν παίζεις παιχνίδια και δεν θέλεις αρκετή μουσική ή φωτογραφίες (απ' το PC). Παραμένει βέβαια μια αγορά μεγάλου κόστους. Δεν βολεύεσαι με ό,τι έχεις τώρα; δεν έχω smartphone αυτό τον καιρό .τι να πάρω με λιγότερα χρήματα να έχω ενα smartphone αξιοπρεπές?το ios με βόλεψε το android οχι. ότι αγγελίες ζήτησης έχω βάλει εδώ μέσα δε με βόλεψαν.όλοι ζήταγαν τρελά λεφτά για τα κινητά τους που ήταν και πολύ μεταχειρισμένα.
CheOnWeb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δεν έχω άποψη για smartphone πέραν των iPhone τα οποία είναι υπέροχα αλλά ακριβά. Η τιμή που έχεις βρει είναι καλή, αρκεί να μην υπάρχει "λάκος". Αλλιώς, αν ήμουν στη θέση σου (και δεν έχεις ενεργό συμβόλαιο με εταιρεία κινητής) θα έκανα "σκληρό" παζάρι για μείωση του παγίου (χωρίς δικαίωμα αναβάθμισης) και θα πήγαινα για 5s 32GB (ή όποιο άλλο θες) με 36 άτοκες (24e/μήνα).
garfito Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 τωρα θα το βρεις με 550 ευρω το 16αρι κουτατο, αν ψαξεις δε για μεταχειρο οι τιμες εχουν πεσει αρκετα, το θεμα ειναι τιχρηση θες να του κανεις;;; απ την αλλη τσιμπα ενα 5αρι να κανεις τη δουλεια σου μεταχειρο και παμε για το 6
nokiamaniac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Έχω κανει πρόσφατα σύνδεση και το πάλεψα για 18 ατοκες δόσεις αλλά χωρίς πιστωτική δε μου κάναν τίποτα.για τη wind μιλάω. Απο την αλλη για το φιλο που είπε για μεταχειρισμένο 5 αρι που να βρω φθηνό και άριστο λειτουργικά; Μια φορά είχα αγοράσει μεταχειρισμένο στη ζωή μου και την πατησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα