pnick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από pnick
fatals Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ο μικρότερος θόρυβος με καλύτερη ψύξη από που βγαίνει; Για παράδειγμα μια msi 280x και μια Msi 770 δεν έχουν ίδιο θόρυβο; Γιατί η ψύξη της 770 είναι καλύτερη αφού είναι ίδιες. Μην παραπληροφορείς τον κόσμο. Και γω Nvidia έχω αλλά μια χαρά είναι οι drivers στις ΑΤΙ πλέον. Καμιά σχέση με χ1950 εποχές. Απ τη στιγμή που η 290 tri OC είναι αρκετά φθηνότερη από μια αντίστοιχη 780 δεν βλέπω το λόγο να πάει σε Nvidia, μόνο και μονο να λέει ότι "έχω Nvidia.."
pnick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από pnick
Millennium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ο μικρότερος θόρυβος με καλύτερη ψύξη από που βγαίνει; Για παράδειγμα μια msi 280x και μια Msi 770 δεν έχουν ίδιο θόρυβο; Γιατί η ψύξη της 770 είναι καλύτερη αφού είναι ίδιες. Μην παραπληροφορείς τον κόσμο. Και γω Nvidia έχω αλλά μια χαρά είναι οι drivers στις ΑΤΙ πλέον. Καμιά σχέση με χ1950 εποχές. Απ τη στιγμή που η 290 tri OC είναι αρκετά φθηνότερη από μια αντίστοιχη 780 δεν βλέπω το λόγο να πάει σε Nvidia, μόνο και μονο να λέει ότι "έχω Nvidia.." Αφού γράφει nvidia πάνω βρε και εσύ... Πέρα από τη πλάκα τα περισσότερα που λέει ο pnick πιο πάνω δεν ισχύουν. Στους οδηγούς οι εταιρίες είναι σχετικά στα ίδια επίπεδα,αυτό με τον installer δε το κατάλαβα.Τα προγράμματα που χρησιμοποιούν είναι και θέμα γούστου.Οι διαφορετικές αρχιτεκτονικές δεν μπορούν να συγκριθούν άμεσα.Δεν μπορείς να συγκρίνεις τους πυρήνες της μιας με της άλλης...(lol). Για την κατανάλωση είναι ανάλογα για ποιά μοντέλα μιλάμε (και ποιά υλοποίηση).Υπάρχουν διάφορα μοντέλα της amd με καλύτερη κατανάλωση από αντίστοιχα nvidia.Αυτό με τον θόρυβο και τη ψύξη δεν ισχύει (μιλάμε για custom cooler) γιατί και οι μεν και οι δε έχουν αντίστοιχα συστήματα ψύξης (και οι 2 στα 28nm είναι ακόμα). Για τις reference 290 έχουν γίνει συζητήσεις στα ανάλογα νήματα.Είναι ειδική περίπτωση που χουν ρυθμιστεί έτσι και βγήκαν και για λόγους κόστους αλλά και για να απευθυνθούν σε enthusiasts για OC και αλλαγές ψύξης (και με νερό). 1
Ailuros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 AMD και ξερό ψωμί... Και πράγματι, οι αρχιτεκτονικές δεν συγκρίνονται lol Υ/γ Ή μήπως συγκρίνονται έμμεσα... χμμ Θα εκτιμούσαμε περισσότερα εμπεριστατωμένα επιχειρήματα και λιγότερο μεροληπτικά "συμπεράσματα". Επιστροφή στο θέμα παρακαλώ. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μακάρι η διαφορά τους να ήταν μόνο οι οδηγοί φίλε μου. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά αγοράζεις την κάρτα που χωράει στο ποσόν που έχεις να διαθέσεις. Ότι πληρώνεις παίρνεις σε κάθε περίπτωση. Αν θέλεις να κάνεις οικονομία και να χάσεις λιγότερα χρήματα στην "επερχόμενη" αλλαγή η 760 που σου έγραψα πιο πάνω είναι μονόδρομος. και εγώ στην θέση σου ακριβώς αυτό θα έκανα. αλλά αυτό πρέπει να το αποφασίσεις εσύ που διαθέτεις τα χρήματα κ την τελική ευθύνη.Οι γνώμες απ'οτι βλέπεις είναι διαφορετικές και όχι απαραίτητα λάθος οι μεν η οι δε.. 1
Thanos1972 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ^το ocaholic δεν ειδα να εχει την 290. επισης οι τιμες των high end gpu απο amd πλευρα εχουν εκτοξευτει στο εξωτερικο κατι που δεν ισχυει στην Ελλαδα. 1
Thanos1972 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 μα εαν οι τιμες ηταν οι Ελλαδισιες τοτε και τα site θα εκαναν την κολοτουμπα τους.
Millennium Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 μα εαν οι τιμες ηταν οι Ελλαδισιες τοτε και τα site θα εκαναν την κολοτουμπα τους. Ή αν πήγαιναν με τις επίσημες.Ή αν δεν είχαν κατηγορηθεί κάποιοι από αυτούς στο παρελθόν για χρηματισμό και είχαν βγει στη φόρα διάφορα θα μπορούσαμε να πάρουμε στα σοβαρά υπόψιν μας προτάσεις τους. Η 760 είναι πολύ λίγη για τέτοιο budget για gaming.(Τις περισσότερες φορές) δεν υπάρχουν μονόδρομοι στο hardware και καλό για τους χρήστες είναι να μην υπάρχουν.
Worth76 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας! Σας εχω συναψει την τελικη μου επιλογη, λογικα ολα ειναι συμβατα Εκει που ακομα δεν ειμαι 100% σιγουρος ειναι για την οθονη (8ms...) και για το λειτουργικο (Windows 8.1 εχει αρκετα προβληματα με τα games) Αναμενω τα σχολια σας / παρατηρησεις ωστε να προχωρησω στην παραγγελια E-SHOP τελικο.pdf Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2014 από Worth76
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα