Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Ήρθε η ώρα να αγοράσω καινούργιο υπολογιστή γιατί το Allienware M17x που έχω εδω και δυο χρόνια, δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου και φυσικά στα καινούργια παιχνιδια.

Δεν έχω σκοπό να κάνω overclocking, απλά θέλω έναν υπολογιστή που να παίζει τα προαναφερόμενα παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα και φυσικα να παιζουν στα μεγιστες ρυθμησεις.

Έχω συνάψει μια λίστα με επιθυμητό setup, το πρόβλημα είναι ότι υπερβαίνω κατά 150€ το αρχικό Budget και δεν ξερω απο που να κοψω... Μιτρικη; Ψυχτρα; ssd;

Επεξεργαστής και γραφική δεν θα ήθελα να τα αλλάξω.

Ποσό που διαθέτουμε : 1400€ με την οθονη

Χρήση υπολογιστή : Gaming (BF4, Titanfall, WoW και συντομα Elder Scroll Online), Internet, μουσικη

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop ισως μελλοντικα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι, εχω καταληξει στην DELL P2414H, εαν εχετε καλυτερη προταση, why not!

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι τα εχω

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Σαμος

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Καλυτερα απο το Ε Shop γιατι θα γινει η συναρμολογηση (αν και θα μπορουσα να το κανω) και εχω ξανα αγορασει στο παρελθον

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ναι, Window 8

Ευχαριστω για τον χρονο σας και την βοηθεια σας!

E-SHOP.pdf

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω Fatals για την γρηγορη απαντηση! τα Windows 8 δεν ειναι στην προσφορα σου, αλλα εαν βαλω την 770, τα Windows8  + DvD βγαινω στα 1400€

Με την αλλαγη της gpu, το τροφοδοτικο  παραμενει ως εχει; Αλλη ερωτηση, το ssd εαν φουλαρει, ενδεχεται να μειωθει η αποδοση του; το ρωταω αυτο γιατι windows + 3 παιχνιδια ισως να μην φτασει. Εχω δυνατοτητα αργοτερα να βαλω και δευτερο ssd; δηλαδη να εχω δυο ssd + τον κανονικο;

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου κι εφόσον είσαι και πολύ των games, πολύ πιθανό να πήγαινα στην U2412M, λόγω ανάλυσης αφού είναι 1920x1200.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλή κι η P2414H. Ίσα ίσα, μια χαρά τουμπανάκι είναι κι αυτή (και νεότερο μοντέλο), απλά στα 1080p.

Από ποιότητα εικόνας χρώματα κλπ νομίζω θα είσαι κομπλέ και με τις 2. Προσωπικά, με την U2312HM (το αντίστοιχο μοντέλο της U2412M στις 23 ίντσες) που τη δουλεύω εδώ και κανα 4μηνο είμαι 1000% ευχαριστημένος. Απλά αν καταλήξεις στην P2414H, βιάσου λίγο αν θες να την πάρεις από e-shop γιατί την έχει σε προσφορά (η οποία σου βγαίνει λίγο κάτω απ' τα επίπεδα του skroutz). Για την U2412M δεν παίζει άγχος.

• Like 2
Δημοσ.

Στο budget σου χωράει και 1440p 27'' κορεατική αν θες να ψαχτείς (ακόμα και Dell 27'' 1440p με αρκετές αλλαγές).Διαφορετικά μπορείς να κοιτάξεις και στη Dell U2414H που'ναι πολύ καλή στα λεφτά της και υπερέχει στα περισσότερα σημεία απέναντι σε P2414Η,U2412M.

Προσωπικά θα προτιμούσα τη σύνθεση του fatals με λίγες αλλαγές.Μάλλον i5 κλοκαρισμένο για να μπει καλύτερη οθόνη και κουτί που θα σου μείνουν,στα περισσότερα παιχνίδια δε θα χεις κέρδος με i7,το photoshop είναι άλλο για αυτό είναι ανάλογα τη κατεύθυνση που θα πάρεις και σε τι θα δώσεις περισσότερο βάση.Από κάρτα γραφικών η 290 είναι κορυφαία επιλογή και μη την αλλάξεις,και για παιχνίδια και για photoshop είναι ότι πρέπει για το budget.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω pnick!  Kingston η Samsung για το ssd; Για την  οθονη dell P2414H η U2412M?

Καλύτερα μείνε με 24άρα και μην αλλάξεις επεξεργαστή και κάρτα, όπως αρχικά είπες. Καλύτερα ισορροπημένο θα είναι το σύστημα έτσι. Είναι κρίμα με αυτό το budget να μη βάλεις κορυφαίο επεξεργαστή και δυνατή κάρτα. Σε ό,τι κάνεις δεν θα κολλήσεις πουθενά, ιδιαίτερα στο Photoshop. Στο εξωτερικό (αν θες να το ψάξεις) οι περισσότεροι επαγγελματίες του Photoshop χρησιμοποιούν συνδυασμό 4770 (ή και 6πύρηνους από socket 2011, όσοι έχουν βαθύτερες τσέπες) με κάρτα Nvidia. 

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, βοηθάτε! Όσο για το Photoshop, δεν είναι κάτι άμεσο, μπορεί μελλοντικά να ξανά ασχοληθώ ερασιτεχνικά...

Κοντεύω να τελειώσω στην επιλογή, κολλάω στην οθόνη (δεν ξέρω ποια από τις δυο Dell να διαλέξω) αλλά μάλλον θα διαλέξω την ΗU2412M.

ερώτηση που θα μπορούσε να με κάνει να κερδίσω 100€, έχω τα Windows 7 στο laptop, μπορώ να βάλω στον υπολογιστή τα Windows 7 με το ίδιο κλειδί; άκουσα ότι είναι εφικτό απλά το laptop δεν πρέπει να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο στο ίντερνετ με τον σταθερό

Δημοσ.

Δυστυχώς, με το λειτουργικό δεν γίνεται από ό,τι ξέρω. Εμπλέκεται τo BIOS της κάθε μητρικής. Μόνο με "αστραχανιά" γίνεται, αν με εννοείς... :X

Οθόνη, καλά το σκέφτεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, βοηθάτε! Όσο για το Photoshop, δεν είναι κάτι άμεσο, μπορεί μελλοντικά να ξανά ασχοληθώ ερασιτεχνικά...

Κοντεύω να τελειώσω στην επιλογή, κολλάω στην οθόνη (δεν ξέρω ποια από τις δυο Dell να διαλέξω) αλλά μάλλον θα διαλέξω την ΗU2412M.

Αν χωράει η 290 θα τη βάλεις δίχως να το σκεφτείς πολύ αφού κοιτάς το gaming.Είναι high end κάρτα που απέχει από 770,280Χ σε επιδόσεις και σε καλύτερες τιμές από 780.

Δες πχ review της 290 Tri X που πρότεινε ο fatals:

http://www.anandtech.com/show/7601/sapphire-radeon-r9-290-review-our-first-custom-cooled-290/3

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/sapphire-r9-290-tri-x-oc-review-1600p-ultra-hd-4k/

Είναι γρηγορότερη συνολικά από 780 reference και αυτά σε DX,με Mantle ανεβαίνει και άλλο και θα τη χρησιμοποιήσεις και σε photoshop αν θες γιατί σκοτώνει και σε OpenCL/OpenGL http://www.anandtech.com/show/7481/the-amd-radeon-r9-290-review/14

Για οθόνη η U2412M είναι πολύ καλή αν ενδιαφέρεσαι κυρίως για τα 16:10 και τα 1200p,αλλά σαν μοντέλο έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια της (έχουν βγει τεχνολογίες που δεν έχει όπως και καινούρια panels) για αυτό και σου προτείνω να δεις την U2414H που είναι νεότερο και βελτιωμένο μοντέλο ,κορυφαίο για τα λεφτά του.Δες και εδώ ελληνικό review http://www.thelab.gr/barebones-nas-media-players-gadgets-etc-reviews/dell-u2414h-ultrasharp-132311.html

Δημοσ.

συμφωνώ ότι η 290 είναι σαφώς καλύτερη αλλά βγαίνω τελείως από το budget μου. το άλλο θέμα είναι ότι έχω γίνει αλλεργικός στις radeon (άσχημη εμπειρία στο παρελθόν με δυο κάρτες)

Πιο λειτουργικό σύστημα προτείνετε για Gaming; Σκέφτομαι να πάρω το 7 μέχρι να βγει το 9

• Like 1
Δημοσ.

Δε βγαίνεις εκτός budget με 290 εφόσον έχει βγει σύνθεση με αυτήν εκτός και αν βάζεις και άλλα μέσα.Άσχημες εμπειρίες μπορεί να χει κανείς (και έχουν αρκετοί) και με nvidia αλλά δε λέει αυτό κάτι.

Τα 8 είναι λίγο πιο γρήγορα αν σε βολεύουν και τα βρίσκεις διαφορετικά τα 7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...