Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημέρα μου! Ενώ παίζω μετά από κανένα τέταρτο με μία ώρα μου πετάει αυτό το παράθυρο το λάπτοπ μου:

post-283079-0-14522900-1394789943_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλλον επειδή η μνήμη του υπολογιστή είναι ανεπαρκής.

Μα είναι άδειο μόνο κάτι λίγες φώτο και 4 παιχνίδια έχει πάνω σε χωρητικότητα 750gb. Με 8άρα μνήμη. Μπορεί να είναι κανένας ιός;

Δημοσ.

Τα 750 κλπ δεν παίζουν κανένα ρόλο. Τα 8 GB μνήμη (πράγμα που έπρεπε να το πεις από την αρχή και γι' αυτό σε τρόλαρα λίγο) ακούγονται υπεραρκετά, οπότε σαφώς "κατι" συμβαίνει. Σχεδόν σίγουρα όχι ιός, γιατί κανένας ιός που σέβεται τον εαυτό του δε θα απαιτούσε τόσο πολλούς πόρους για να δουλέψει (αφού αυτό περιορίζει το "κοινό" του).

Γενικά πρέπει να ρίξεις μια ματιά ποιός τρώει τη μνήμη, δες πχ τις οδηγίες εδώ.

Δημοσ.

Τα 750 κλπ δεν παίζουν κανένα ρόλο. Τα 8 GB μνήμη (πράγμα που έπρεπε να το πεις από την αρχή και γι' αυτό σε τρόλαρα λίγο) ακούγονται υπεραρκετά, οπότε σαφώς "κατι" συμβαίνει. Σχεδόν σίγουρα όχι ιός, γιατί κανένας ιός που σέβεται τον εαυτό του δε θα απαιτούσε τόσο πολλούς πόρους για να δουλέψει (αφού αυτό περιορίζει το "κοινό" του).

Γενικά πρέπει να ρίξεις μια ματιά ποιός τρώει τη μνήμη, δες πχ τις οδηγίες εδώ.

Έχω windows 8.1 και έχει επιλογή να επαναφέρει το σύστημα σε παλαιότερη ημερομηνία ξεκίνησα να το πάω δύο μήνες πίσω...
Δημοσ.

Έχω windows 8.1 και έχει επιλογή να επαναφέρει το σύστημα σε παλαιότερη ημερομηνία ξεκίνησα να το πάω δύο μήνες πίσω...

Αφού έχεις σκοπό αντί να αξιοποιήσεις τις απαντήσεις που μπορεί να σου δώσουμε να κάνεις ο,τι σου κατέβει στο κεφάλι, γιατί μπαίνεις στον κόπο να ρωτήσεις εξαρχής; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Αφού έχεις σκοπό αντί να αξιοποιήσεις τις απαντήσεις που μπορεί να σου δώσουμε να κάνεις ο,τι σου κατέβει στο κεφάλι, γιατί μπαίνεις στον κόπο να ρωτήσεις εξαρχής; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να γράψω αν δεν είχα σκοπό να αξιοποιήσω τις απαντήσεις σας! Απλά προσπαθώ να κάνω κι εγώ ότι μπορώ για να βρώ λύση στο πρόβλημα φυσικά και είδα αυτό που μου έστειλες αλλά επειδή δεν γνωρίζω Αγγλικά δεν μπορώ να καταλάβω τη λέει...

Μηπως εχεις απενεργοποιησει εντελως την εικονικη μνημη;

Που μπορώ να το δω αυτό;

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει γινει καποια αλλαγη στα windows 8 αλλα γενικα ειναι στις ιδιοτητες του "ο υπολογιστής μου" ρυθμισεις για προχωρημενους, επιδοσεις παλι μετα στο tab "για προχωρημενους"

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει γινει καποια αλλαγη στα windows 8 αλλα γενικα ειναι στις ιδιοτητες του "ο υπολογιστής μου" ρυθμισεις για προχωρημενους, επιδοσεις παλι μετα στο tab "για προχωρημενους"

Ναι λέγεται αυτός ο υπολογιστής και σε εικονίδια δείχνει το Bluetooth τον σκληρό που τον έχει χωρισμένο σε δύο μεριές και τη μονάδα DVD RW δεν έχει πουθενά ρυθμίσεις για προχωρημένους. Έχω δουλέψει xp περισσότερο, windows 7 πολύ λίγο.

Ναι λέγεται αυτός ο υπολογιστής και σε εικονίδια δείχνει το Bluetooth τον σκληρό που τον έχει χωρισμένο σε δύο μεριές και τη μονάδα DVD RW δεν έχει πουθενά ρυθμίσεις για προχωρημένους. Έχω δουλέψει xp περισσότερο, windows 7 πολύ λίγο.

Δημοσ.

Και κάτι άλλο υπάρχει τρόπος να κάνω εικονικό ένα games έτσι ώστε να παίζει χωρίς να χρειάζεται να βάζω το dvd κάθε φορά;

Δημοσ.

Και κάτι άλλο υπάρχει τρόπος να κάνω εικονικό ένα games έτσι ώστε να παίζει χωρίς να χρειάζεται να βάζω το dvd κάθε φορά;

με το daemon ή το poweriso γίνεται αυτό 

Δημοσ.

Την καλημέρα μου! Ενώ παίζω μετά από κανένα τέταρτο με μία ώρα μου πετάει αυτό το παράθυρο το λάπτοπ μου:

Αυτό είναι πρόβλημα των Windows 8.1. Τα ίδια έχω.

Δημοσ.

Αυτό είναι πρόβλημα των Windows 8.1. Τα ίδια έχω.

Ουφ ανακουφιστηκα τώρα, είναι πάρα πολύ σπαστικό όμως... Ελπίζω με κάποιο τρόπο να διορθωθεί. Από ότι διαπίστωσα όμως μου το κάνει μόνο σε σπασμένα παιχνίδια. Το GTA San Andreas παίζει χωρίς να μου πετάει αυτό το παραθυράκι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...