Προς το περιεχόμενο

[PS Vita Game] Uncharted Golden Abyss 9,99€ στο PS Store!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να πω την αληθεια, δε ξερω ποσο καιρο παιζει αυτή η τιμη γιατι ειχα κατι μηνες να ανοιξω το PS Vita, παντως δε νομιζω να εχει παιξει ποτέ όχι απλα χαμηλοτερα αλλα ουτε καν εκει κοντα (προσωπικα το ειχα παρει από το public μεταχειρισμενο περιπου στα ιδια χρηματα). Μιλαμε βεβαια για την "ψηφιακη" του εκδοση, η οποια απαιτει καπου 3,5GB ελευθερο χωρο (και παραμενει 'δωρεαν' για τα μελη του ps plus).

http://www.skroutz.gr/s/418350/Uncharted-Golden-Abyss-PSVita.html?keyphrase=uncharted+golden+abyss

http://gr.playstation.com/psn/games/detail/item378301/Uncharted-Golden-Abyss%E2%84%A2/

Σημειωση: Την τιμη την βλεπω από την 'κονσολα', δεν εχω καποιο λινκ να βαλω εδώ (παντως νομιζω ότι στο αμερικανικο store κοστιζει 27 δολλαρια!).

ΥΓ. Φανταζομαι οσοι πηρατε τα vouchers από Κωτσοβολο με την τοτε εκπτωση και δεν εχετε το παιχνιδι επιβάλλεται να το παρετε :)

post-220488-0-42055000-1394782451_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Για να πω την αληθεια, δε ξερω ποσο καιρο παιζει αυτή η τιμη γιατι ειχα κατι μηνες να ανοιξω το PS Vita, παντως δε νομιζω να εχει παιξει ποτέ όχι απλα χαμηλοτερα αλλα ουτε καν εκει κοντα (προσωπικα το ειχα παρει από το public μεταχειρισμενο περιπου στα ιδια χρηματα). Μιλαμε βεβαια για την "ψηφιακη" του εκδοση, η οποια απαιτει καπου 3,5GB ελευθερο χωρο (και παραμενει 'δωρεαν' για τα μελη του ps plus).

http://www.skroutz.gr/s/418350/Uncharted-Golden-Abyss-PSVita.html?keyphrase=uncharted+golden+abyss

http://gr.playstation.com/psn/games/detail/item378301/Uncharted-Golden-Abyss%E2%84%A2/

Σημειωση: Την τιμη την βλεπω από την 'κονσολα', δεν εχω καποιο λινκ να βαλω εδώ (παντως νομιζω ότι στο αμερικανικο store κοστιζει 27 δολλαρια!).

ΥΓ. Φανταζομαι οσοι πηρατε τα vouchers από Κωτσοβολο με την τοτε εκπτωση και δεν εχετε το παιχνιδι επιβάλλεται να το παρετε :)

attachicon.gifIMG_20140314_083258.jpg

αν εισαι μελος στο πλας το εχεις τζαμπα εδω και καμποσους μηνες

• Moderators
Δημοσ.

Και το εγραψε o TS αλλα και φαινεται στο screenshot ότι είναι δωρεαν για τα μελη του plus.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει δεν θα το έλεγα και προσφορά παιχνίδι που είναι 1 χρόνο στο plus τζάμπα. Οσοι το σκέφτεστε καλύτερα αγοράστε μια συνδρομή για ένα χρόνο που μέχρι πρότινος έπαιζε στα 30 ευρώ. Μακράν καλύτερο vfm

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει δεν θα το έλεγα και προσφορά παιχνίδι που είναι 1 χρόνο στο plus τζάμπα. Οσοι το σκέφτεστε καλύτερα αγοράστε μια συνδρομή για ένα χρόνο που μέχρι πρότινος έπαιζε στα 30 ευρώ. Μακράν καλύτερο vfm

Ακόμα παίζει φίλε --> http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-accessories/Sony-Playstation-Plus-Cards-Subscribe-365-days.htm   και συμφωνώ πως είναι καλύτερα να πάρεις με 29.90 την καρτούλα και να έχεις δωρεάν το παιχνίδι αυτό, αλλά και ΌΛΑ τα άλλα που θα πάρεις μέσα στον χρόνο!!

Δημοσ.

Kαι μολις ληξει ο χρονος σκας κανα 50αρικο ακομα ε? Συνολο 80 ας πουμε.

Ποσα "uncharted" αγοραζεις για παντα με τα 80? ;)

Δλδ αν κρατησει καποιος την κονσολα καμια 5-6 χρονια θα σκασει κανα 300ευρω στις συνδρομες (χωρια οι καρτες που ισως χρειαστει, μη φτασει κανα 400-500αρι δηλαδη) ΣΥΝ οσα παιχνιδια δεν μπουν στο plus και τα θελει.... απαπα, δεν ειμαστε για τετοια :)

Μεχρι τωρα με ~85 ευρω (ακριβως οσα θα ειχα ξοδεψει δηλαδη για να εχω μεχρι σημερα ps plus) εχω αγορασει για παντα 7 "μεγαλα" παιχνιδια που με καλυπτουν πληρως συν 3-4 "μικροτερα" για να περναει η ωρα (ή για να περνουσε η ωρα δηλαδη γιατι τελευταια δεν την βρισκω πουθενα αυτη την "ελευθερη").

Εγραψα και στο 1ο ποστ, δεν αφορα τους παντες και τα παντα, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ PS PLUS ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαι μολις ληξει ο χρονος σκας κανα 50αρικο ακομα ε? Συνολο 80 ας πουμε.

Ποσα "uncharted" αγοραζεις για παντα με τα 80? ;)

Δλδ αν κρατησει καποιος την κονσολα καμια 5-6 χρονια θα σκασει κανα 300ευρω στις συνδρομες (χωρια οι καρτες που ισως χρειαστει, μη φτασει κανα 400-500αρι δηλαδη) ΣΥΝ οσα παιχνιδια δεν μπουν στο plus και τα θελει.... απαπα, δεν ειμαστε για τετοια :)

Μεχρι τωρα με ~85 ευρω (ακριβως οσα θα ειχα ξοδεψει δηλαδη για να εχω μεχρι σημερα ps plus) εχω αγορασει για παντα 7 "μεγαλα" παιχνιδια που με καλυπτουν πληρως συν 3-4 "μικροτερα" για να περναει η ωρα (ή για να περνουσε η ωρα δηλαδη γιατι τελευταια δεν την βρισκω πουθενα αυτη την "ελευθερη").

Εγραψα και στο 1ο ποστ, δεν αφορα τους παντες και τα παντα, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ PS PLUS ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Γιατί μωρέ αδερφέ με ένα χρόνο ps plus αν το γουστάρεις πολύ θα το παίξεις το uncharted και 5 φορές. Αν το έχεις μόνιμα δικό σου πόσες θα το παίξεις;

Ps plus αξίζει με τα χίλια.

Δημοσ.

Οσο αφορα το  ps plus ... στην δικη μου περιπτωση ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα (δεν τρελενομαι κιολας )... πως να το κανουμε καποιοι προτιμαμε να εχουμε retail συσκευασιες παιχνιδιων με manual κουτακι και τα σχετικα για παντα δικα μας ... τα κατεβασμενα παιχνιδια στην κονσολα και η συνδρομη δεν μου καθετε καλα ποσο μαλλον οταν δεν μου επιτρεπετε να μπορω να κανω χρηση αυτων οταν τελειωσει αυτη ....καθαρα μια αποψη τιποτα αλλο ... βγαινουμε ομως εκτος θεματος οποτε stop ... να εχετε μια υπεροχη μερα  :-D

Μακαρι να μην ερθει ποτε η εποχη που τα digital copies θα ειναι μονοδρομος .... 

Δημοσ.

Δικιο εχεις για τις retail συσκευασιες.. αν και αυτο το προβλημα το εχω μονο σε ps4 games.. Εχει και τα καλα του το ψηφιακο, δεν αλλαζεις δισκακια κλπ :P anyway Το Uncharted αξιζει τα λεφτα του.. και 999 ευρο να ειχε :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...