zeniath Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Στο motog 2014 παίζει σε μένα σε 5.0.2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μια ερωτηση.Οταν καποιος δεν θελει να κανει trade και με ψαχνει στο σπιτι για να με σφαξει[γιατι φυσικα του κλεβω τα πραγματα],αν τον σκοτωσω θα γινω sad ή επειδη εχει βγαλει μαχαιρι ειναι σαν self defence και δεν θα εχω θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Οι χαρακτήρες σου ξενερώνουν (εκτος απο καποια) οταν σκοτώνεις άτομα τα οποία δεν θα έπρεπε να σκοτώσεις. Συνήθως αν αυτοι που σκοτώνεις ειναι bandits ή military δεν υπαρχει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Το έπαιξα στο Summer Sale για δύο ώρες, και μετά το έκανα refund. Δεν μου πολυάρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εμενα δεν μου άρεσε που δεν εξηγεί κάποια πράγματα, ειδικά τις πρώτες φορες που πέφτει ξύλο και δεν έχεις ιδέα τι να κανεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εμενα δεν μου άρεσε που δεν εξηγεί κάποια πράγματα, ειδικά τις πρώτες φορες που πέφτει ξύλο και δεν έχεις ιδέα τι να κανεις. Μα δεν έχει και τίποτα δύσκολους μηχανισμούς. Και είναι ωραίο που ανακαλύπτεις σιγά σιγά όλους τους μηχανισμούς και κόλπα για stealth και επίθεση. Εγώ το έχω αφήσει στην 25η μέρα που χειμώνιασε και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο (2ο playthrough, στο πρώτο έχασα). Κάποια στιγμή θα το συνεχίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 παιχνιδαρα με λιγο περιεργο combat,αλλα απτα καλυτερα indie games των τελευταιων ετων για μενα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Dev Diary #1 - Introduction | This War of Mine: The Little Ones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 This War of Mine Update 1.4 adds player-created scenarios through Steam Workshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 This War Of Mine Getting The Tabletop Board Game Treatment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 This War of Mine: The Little Ones Gameplay Trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Θα βγει για PC τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα