black adder Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Έχω δώσει πόνο και εγώ...μα να τελειώνει ο πόλεμος στις 17 μέρες;Μας έφαγε και το κρύο..έκαψα μισό δάσος.. Έχει πολλά παρόμοια πάντως στο armor games..και λείπουν από το παιχνίδι tool tips..ακόμα δεν έχω μάθει τι βοηθάει ο mathematician. Δε το πολυέπαιξε ο Ζοκ πάντως..water purifier μόνο αν δεν έχει χιόνι,αλλιώς είναι τελείως άχρηστο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Τελειωσε στις 17 μερες? Εχω ακουσει οτι ειναι random αλλα οχι ΤΟΣΟ λιγο Προσωπικα το τερματισα στις 45 μερες μετα απο 3-4 playthroughs με 1 θανατο κ 3 που ειχα ακομα To wiki του παιχνιδιου βοηθαει σε αρκετες αποριες http://this-war-of-mine.wikia.com/wiki/ Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο , οτι πιο φρεσκο εχει βγει εδω κ καιρο απο αποψη ιδεας Μερικα tips Boris κ Marko χρειαζονται αναγκαστικα imo για ενα playthrough , τα backpack τους ειναι 17 κ 15 . Σε σχεση με τους αλλους κανουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα . Oταν ερθει χειμωνας , καντε craft ενα τσεκουρι κ κοψτε οτι υπαρχει στο δικο σας σπιτι αλλα κ σε αλλα σπιτια που εχετε παει για Wood κ Fuel . Δινει απειρα κ ο χειμωνας βγαινει στο χαλαρο . Θα χρειαστειτε τουλαχιστον 2 σομπες στο σπιτι Σε καθε playthrough υπαρχουν 2 major events . Ο χειμωνας κ η εποχη με το αυξημενο crime . Και για τα 2 αυτα σας πληροφορει το ραδιο . Τσεκαρετε το συχνα πυκνα . Also , καντε board up πριν το crime rise . Βοηθαει απειρα Δεν χρειαζεται να σκοτωσετε ΟΛΟΥΣ τους ενοικους ενος σπιτιου αν θελετε να κλεψετε κατι . Σκοτωστε μονο αυτον με το οπλο . Οι αλλοι δεν θα σας πειραξουν . Απλα θα τρεχουν γυρω γυρω . Αν αποφασισετε να σκοτωσετε , η καλυτερη λυση ειναι με backstab . Oneshot kill , χωρις wounds Αν καποιος απο την ομαδα σας ειναι depressed , βαλτε εναν αλλο να του μιλησει . Καντε το συχνα πυκνα κ σιγα σιγα ο depressed χαρακτηρας θα κανει recover . Aλκοολ κ τσιγαρα ( για οσους τα χρησιμοποιουν ) βοηθανε as well 2 κρεβατια κ 2 rat traps ASAP . Με τα rat traps ειναι δυσκολο να μεινεις απο φαι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/521723-this-war-of-mine/ θα φωνάζουν που ανοίξαμε και άλλο θέμα εγω έχασα στις 27 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ωπ μλκια παίχτηκε, αλλά το έψαξα και στο insomnia search (που δεν είναι και ότι καλύτερο...) αλλά και στο google και δε βρήκα τίποτα. Ας γίνει merge τότες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 42 days, I've Survived the war. 'Ντάξει, παιχνιδάρα ρε, Indie of the Year άνετα για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 This War of Mine – War Child Charity DLC Released, 100% of the Proceeds Go to Charity War Child Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Οπως ειχα γραψει και σε αλλο τοπικ εδω...νταξ το παιχνιδι ειναι τρομερα εθιστικο. Το εχω ηδη τελειωσει καμια 10αρια φορες αλλα κατι πρεπει να κανουν....θα βγει κανα patch; Πρεπει να βαλουν νεους χαρακτηρες, νεες τοποθεσιες κατι. Must play more Παντως ουτε εγω καταλαβα ποτε τι προσφερει ο Anton, η Cveta και η Emilia (ειδικα αυτη ειναι και καριολιτσα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 η μεσαια πραγματικα ειναι useless . ο Anton ειναι καλος στα τραπς δλδ πιανουν τα ζωα πιο γρηγορα , και η Emilia δεν επιρεαζεται τοσο αν γινει κατι κακο , δεν παθαινει τοσο ευκολα κατάθλιψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ναι αλλά αυτά τα είδες από κάποιο wiki (κάτι που έκανα και εγω αφου έγραψα οτι έγραψα) Ε ναι η Emilia μονο την παρταρα της Γενικώς wiki και διάφορα walkthroughs κοιτάω μονο αφου εχω τελειώσει ενα παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ε ναι προφανως με το talented lawyer που να καταλαβω τι εκανε η χειροτερη για μενα ειναι η Αrica. η π****να οποτε την εβαζα μεσα στο σπιτι μετα απο μερικες νυχτες σηκωνοταν μου εκλεβε τις προμηθειες και εφευγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μια φορά μου ειχε τύχει αυτό με την Arica αλλά ηταν ολοι σε φάση depressed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Βγηκε χθες και στο GoG το 3ο patch, που μαλλον ειναι και το καλυτερο. Στην ουσια ειναι ενας editor και μπορεις πλεον να κανεις οτι γουσταρεις και να φτιαξεις το παιχνιδι με οση διαρκεια θες,περιοχες,ατομα κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ένα stream με παρεα τριων ατομων σχολιαζουν το παιχνιδι! http://www.twitch.tv/panosms/c/6938245 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 και τα κινητά/ταμπλετ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elevenbitstudios.twommobile&hl=en (λογικά και ios) μονο που δεν είναι συμβατό στο nexus5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 και τα κινητά/ταμπλετ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elevenbitstudios.twommobile&hl=en (λογικά και ios) μονο που δεν είναι συμβατό στο nexus5 λογικα δεν ειναι συμβατο με lollipop γιατι κ στο motog δεν κριμα γιατι πιστευω αξιζει περισσότερο σε κινητό-tablet ....22 μερες με πολυ ζόρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα