Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας σκέφτομαι να συναρμολογήσω έναν, ίσως αρκετά ακριβό, υπολογιστή για gaming με προοπτικές αναβάθμισης στο μέλλον.Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα κομμάτια του hardware που σκέφτομαι να συμπεριλάβω στο build:

CPU: Intel Core i7-4770K 3.5 GHz Quad-Core

CPU COOLER: Phanteks PHTC14PE Premium Edition CPU Cooler Black Edition

Motherboard: Asus Maximus VI Hero (C2)

Memory: G.Skill TridentX F3-2400C10D-8GTX

Storage: Samsung 840 EVO 250GB SATA III TLC Internal SSD

Video Card:Gainward GeForce GTX780 3GB Phantom GLH

Case: CoolerMaster Storm Stryker

Case Fan: Cooler Master MegaFlow 200mm Red Led Silent

Power Supply: Corsair AXi Series AX860i 80Plus Platinum  

Monitor: Dell UltraSharp U2412M

Οποιαδήποτε πρόταση, συμβουλή, διόρθωση, βοήθεια δεκτή ακόμα και για το ποιό OS να εγκαταστήσω.Είμαι αρχάριος στη συναρμολόγηση υπολογιστών και πέρασα πολύ καιρό αποταμιεύοντας μέχρι να πάρω την απόφαση αυτή οπότε δείξτε επιείκεια παρακαλώ!

Επεξ/σία από Drakoulis7
  • Like 1
Δημοσ.

Αν κόψει γύρω στα 150€ (μπορεί και παραπάνω) από το τροφοδοτικό και θέλει μονή κάρτα, τότε άνετα πάει στην 780 από 770. Το θέμα είναι τι ακριβώς θέλει, γιατί οπωσδήποτε 2x770 > 1x780.

• Like 1
Δημοσ.

ZAFIRIOSNT και pnick σας ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σας όσον αφορά τις RAM (όπως είπα, είμαι αρχάριος και δεν μου πέρασε καν από το μυαλό αυτό) επίσης ευχαριστώ pnick για τα links.Σκέφτομαι να πάρω τις G.SKILL πλέον (αξίζουν έτσι; ).Επίσης πολύ καλή η ιδέα σου για το τροφοδοτικό ίσως να το αλλάξω και αυτό.Δε λέει να βγει από το μυαλό μου όμως η πιθανότητα αναβάθμισης της κάρτας γραφικών σε EVGA GEFORCE GTX TITAN 6GB (η οποία ήταν εκεί από την αρχή αλλά αντικαταστάθηκε για οικονομικούς λόγους από την GTX 770) οπότε θα το σκεφτώ σοβαρά αυτό όπως και τη GTX 780, ευχαριστώ, fatals.Ευχαριστώ skar1983 για την ευχή και Millennium για τη συμβουλή σου.

Δημοσ.

Το πρόβλημά μου είναι ότι αυτό το τέρας το έχω βρεί με 230€.Σκέφτομαι πραγματικά την πρότασή σου όμως, είναι αρκετά δελεαστική αν και δεν σκοπεύω να την αγοράσω μεταχειρισμένη προς το παρόν!

Δημοσ.

με έβγαλες knock out το μόνο που έχω να πω είναι η VRAM αλλά δε νομίζω να παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο!

Δημοσ.

φίλε εκτός απο τα τροφοδοτικά που σου προτάθηκαν παραπάνω τα οποία είναι κορυφή, μπορείς αν θες κατα τη γνώμη μου αντί για το nzxt, με κάτι παραπάνω να πας σε fractal design define r4 black pearl με window ή χωρίς. αν θες ρίξτε μια ματιά και κατα εκεί, πιστεύω οτι αξίζει..

όσον αφορά την 780 αν πας, μετά απο 5-6 χρόνια το battlefield 8 μπορεί να μην το παίζει στα ultra :P  :P  :P  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...