Drake27 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδιά,πριν απο 2 μηνες αγόρασαν την πρωτη μου 3D τηλεοραση lg 32la6130,μπορω να πω οτι σπάθα πλάκα με την ποιότητα εικόνας που έχει γενικά και στο passive 3D του,το μονο που με προβληματίζει είναι το εξης,απο πρωτη μέρα παρατήρησα ενα αχνό lightbleed στην κάτω δεξια γωνία,όχι κάτι ενοχλητικό,αλλά ουτε σε τραβάει την προσοχή και σε σκοτεινες ταινίες γενικά,όταν το είδα πήγα στον κοτσοβολο,απο οπου και την πήρα,να δω το εκθεσιακό μοντελο,είπα το παιδι να χαμηλωσει τον φωτισμό και να βάλει μαυρο φόντο απο πίσω να το δω,είχε το ίδιο lightbleed στο ίδιο σημείο,πήγα και στα public να το δω,και εκεί παλι το ίδιο,και η ερωτησει μου είναι η εξης,υπάρχει κανένας εδώ μέσα στο φόρουμ που να έχει το ίδιο μοντελο να μου πει αν και αυτουνου έχει lightbleed κάτω δεξια γωνία?!?! Να προσθέσω οτι ηταν σφραγισμένο το κουτί της,και σε γενικές γραμμές υπάρχει κάποια λύση στο αυτό το θέμα,που να έχει τεσταριστη?!?! Ευχαριστώ πολύ.
dungeon master Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 πολλά μοντέλα lg έχουν bleed, δυστυχώς είναι θέμα κοματιού και δεν μπορείς να κάνεις κάτι, δεν διορθώνεται με κάποιο τρόπο αν αυτό ρωτάς.. 1
Drake27 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Το καλό είναι οτι δεν φαίνεται και τόσο καλά,απλα το δικο μου μάτι πέφτει πανω εκεί,οποίος και να ερθει και να δει ταινία η οτιδήποτε,δεν το παρατηρη καν.
kostas_dr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Πάρτο απόφαση, φιλοσόφησέ το και προσπάθησε να μην πέφτει το μάτι σου εκεί συνέχεια. Τζάμπα η στενοχώρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα