dimi.d Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλησπερα, εχει 2βδομαδες πηρα το καινουργιο το macbook retina, τωρα που το ανοιξα πριν βγαλει το μιλαρακι στην οθονη και μπει στο user για να κανω login μου εβγαλε μια υδρογειο και αναβοσβηνε 10-15 φορες μετα βγηκε το μιλαρακι και μετα το account name... τι ειναι αυτη η υδρογειος ρε παιδια που εβγαλε? πρωτη φορα ειχα και αλλο macbook και πρωτη φορα μου βγαζει. εκκινηση* Συγνωμη
ozelot Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Άνοιξε το μηχάνημα με πατημένο το πλήκτρο alt, οπόυε μετα από λίγο θα δεις στην οθόνη δυο δίσκους, πιθανώς με επιλεγμένο τον Macintosh HD. Click το βέλος από κάτω του για boot στο σύστημα και το θέμα πρέπει να εκλείψει.
dimi.d Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ΟΚ, θα μπορουσε καποιος να μου πει αυτο γιατι εγινε? εννοω πρωτη φορα συμβαινει.
atheatos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ΟΚ, θα μπορουσε καποιος να μου πει αυτο γιατι εγινε? εννοω πρωτη φορα συμβαινει. Μπορεί κατα λάθος να είχες πατημένο το Ν κατα την εκκίνηση και να προσπαθούσε να μπουταρει απο το δίκτυο ή για κάποιο λόγο έχει γίνει corrupted το recovery disk και ψάχνει να κάνει internet recovery. Όταν πατήσες το alt προηγουμένως εμφανίστηκε το recovery disk?
dimi.d Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Λοιπον μου το ξανα εκανε. αν μπορουσες να μου πεις ακριβως τι να κανω επειδη δεν σκαμπαζω... ΠΑΙΔΙΑ και κατι ακομα σημερα επαιζα μουσικη (ειμαι dj) και μετα απο 3 ωρες παγωσαν ολα στο macbook εβγαλε μια ασπρη οθονη καλη ωρα σαν την υδρογειο απλα μου εβγαλε ενα WARNING και κατι εγραφε σε ενα κουτακι και μετα απο 10 δευτερολεπτα εκανε απο μονο του επανεκκινηση το macbook. Καποια βοηθεια? δεν θυμαμαι τι εγραφε στο κουτακι μεσα εγραφε πολλα πραγματα παντως αν το δω σε φωτογραφια θα το θυμηθω. ενημερωνω οτι το προβλημα ειναι στο macbook ΟΧΙ στο TRAKTOR. Γιατι ασπρισαν ολα και εβγαλε παραθυρο και εγραφε κατι σχετικα με τον υπολογιστη. το μονο προγραμμα που εχω περασμενο μεσα ειναι αυτο που παιζω μουσικη και το FLUX. αν μου δειξει καποιο τσακαλι το μνμ που μπορει να μου ηρθε θα το θυμηθω σιγουρα ενα μεγαλο τετραγονο ηταν και εγραφε πολλα πραγματα.
atheatos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Λοιπον μου το ξανα εκανε. αν μπορουσες να μου πεις ακριβως τι να κανω επειδη δεν σκαμπαζω... ΠΑΙΔΙΑ και κατι ακομα σημερα επαιζα μουσικη (ειμαι dj) και μετα απο 3 ωρες παγωσαν ολα στο macbook εβγαλε μια ασπρη οθονη καλη ωρα σαν την υδρογειο απλα μου εβγαλε ενα WARNING και κατι εγραφε σε ενα κουτακι και μετα απο 10 δευτερολεπτα εκανε απο μονο του επανεκκινηση το macbook. Καποια βοηθεια? δεν θυμαμαι τι εγραφε στο κουτακι μεσα εγραφε πολλα πραγματα παντως αν το δω σε φωτογραφια θα το θυμηθω. ενημερωνω οτι το προβλημα ειναι στο macbook ΟΧΙ στο TRAKTOR. Γιατι ασπρισαν ολα και εβγαλε παραθυρο και εγραφε κατι σχετικα με τον υπολογιστη. το μονο προγραμμα που εχω περασμενο μεσα ειναι αυτο που παιζω μουσικη και το FLUX. αν μου δειξει καποιο τσακαλι το μνμ που μπορει να μου ηρθε θα το θυμηθω σιγουρα ενα μεγαλο τετραγονο ηταν και εγραφε πολλα πραγματα. Κάποιο πρόβλημα με hardware μοιάζει. Μήπως έχεις κανένα εξωτερικό σκληρό στο USB 3 συνδεδεμένο που πιθανόν να έχει πρόβλημα?Tο ίδιο ισχύει και για το FireWire σε thunderbolt μου το είχε κάνει και μένα όταν προσπάθησα να συνδέσω έναν προβληματικό σκληρό FireWire.
dimi.d Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 ειχα ενα σκληρο συνδεδεμενο SSD 128 που ειχα μονο μουσικη. μπορεις να βρεις το μνμ και να το βαλεις εδω? ο σκληρος ειναι καινουργιος σχετικα... και εχω μονο μουσικη μεσα και ειχα το midi control που επαιζα μουσικη της NI και αυτο καινουργιο. επαιζα 1 μηνα τωρα μου το εκανε.
atheatos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 O ssd που έχεις σε τι κατάσταση είναι ? δες το health performance με κάποιο προγραμμα όπως το drive dx η βρες κάποιον υπολογιστή που έχει προγραμμα για έλεγχο δίσκων. Βάλε προγραμμα όπως το trim enabler και ενεργοποίησε το trim στον ssd. Φοβάμαι ότι o ssd σου έχει bad sectors.....
ozelot Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 ΜΗν παιδεύεσαι πλέον, είναι κανούριο μηχάνημα πήγαινε το κατ' ευθεία στο service.
dimi.d Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 τον ειχα στο παλιο το macbook τον εβγαλα και το εκανα εξωτερικο. να το παω στο service και να το ανοιγουν τωρα δν θα μπω στην διαδικασια φοβαμαι η αληθεια ειναι.
atheatos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 τον ειχα στο παλιο το macbook τον εβγαλα και το εκανα εξωτερικο. να το παω στο service και να το ανοιγουν τωρα δν θα μπω στην διαδικασια φοβαμαι η αληθεια ειναι. Αν δεν έχει πρόβλημα δεν θα τον ανοίξουν θα δουν ότι είναι εντάξει και θα στο ξαναδωσουν. Αν έχει πρόβλημα θα αντικαταστήσουν το κομμάτι που έχει πρόβλημα και τέλος, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Καλύτερα τώρα που σε καλύπτει, παρά μετά που δεν έχεις εγγύηση. Επίσης μπορούν να σου πουν αν οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες όπως είπαμε παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα