GrandGamer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά... MEGA. 50GB δωρεάν Κανένα προσωπικό στοιχείο πέρα από το e-mail (MaskMe και ξερώ ψωμί) Κρυπτογράφηση στο PC και ανέβασμα κρυπτογραφημένο Έχει client όπως το Dropbox και το OneDrive Αποθηκεύει τα δεδομένα σε πολλαπλούς server Έχει server σε όλο τον πλανήτη εκτός από USA Οι ταχύτητες είναι αρκετά μεγάλες (πιο μεγάλες από τις συνδέσεις στην Ελλάδα πάντως) Γιατί το συζητάμε ακόμα; Κρυπτογραφημένα και κανένας (εκτός από την NSA) δεν ξέρει τι ανεβάζετε. Τώρα όσο αφορά το "έχει πειρατικά και θα το κλείσουν", δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο εκατομμύριο. Το MegaUpload ήταν αυτό που κλείσανε γι αυτό ακριβώς το λόγο, γι αυτό ακριβώς το λόγο επανασχεδιάστηκε με κρυπτογράφηση και κανένα προσωπικό δεδομένο πάνω του. Τώρα για όσους δεν ενδιαφέρονται τόσο για το online "backup" αλλά μόνο για την cloud υπηρεσία, δηλαδή διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ πολλών συσκευών, υπάρχει και το BitSync το οποίο δεν αποθηκεύει πουθενά τα αρχεία και απλά τα τραβάει από το PC με torrent τεχνολογία και τα μοιράζει στις υπόλοιπες συσκευές. Επίσης χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση οπότε πάλι safe (εκτός από NSA φυσικά). 2
coffeex Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 διαβασε,τωρα το κομμεντ μου απο πάνω. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΡΙΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΑ ΣΑΣ. Αυτά που σου έγραψα τα έγραψα μόνο και μόνο γιατί πάντα εκθειάζεις την MS ενώ αν δεις google, linux, apple, ps4 κτλ κράζεις... 1
21century Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Παραμένει και επιμένω ακριβό για τον απλή χρήστη..
dream21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μια χαρά απο εχθές συνδρομή στα 100gb 1.72€ κάθε μήνα και εαν χρειαστεί και δεν μου φτάσουν πάμε για το 1TB. Είδη έχω ανεβάσει 14.5gb σε φωτογραφίες και ανεβάζω αυτη τη στιγμή videos απο τα 2 παιδιά μου περιπού στα 65GB. Να ειναι καλα ο ΟΤΕ με την VDSL Απο αυριο μεταφορά ολων των αρχειων μου απο dropbox σε Google Drive. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα