Torro Rosso77 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ημουν ετοιμος να παρω το Note 3 αλλα το μεγεθος του με προβληματιζει να παρω το s4 που εχει και 100 ευρω λιγοτερα ?? τι λετε ??? edit : κοιταω τωρα και το lg g2 . καλο φαινεται και αυτο . Με ενδιαφερει μεγαλη οθονη , καθολου κοληματα , ωραια χρωματα και μεγαλη μπαταρια !!
kataramenos32 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος πας καρφι για Note 3 αλλιως παρε το G2
stamatinho Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Θα συμφωνησω...Aν το ειδες και "φοβηθηκες" το νοτε 3 το επομενο ειναι το g2. 1
ChimairaX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Για μένα το μόνο "πρόβλημα" του ΝΟΤΕ 3 είναι αυτό: Δε βρίσκω τίποτε άλλο κακό για 450€ που έχει...
Torro Rosso77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 σου τρυπησε το τζιν ?? μαλα ** αυτο ... μπορω καπως να το γλυτωσω ?? και εγω τελικα νοτε λεω μιας που το γκι 2 δεν δεχεται καρτα . τωρα μενει να δω αν αξιζει μεταχειρισμενο η καινουριο
panaggiotis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 θεωρω οτι το νοτε 3 θα σε καλυψει πληρως! το εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! οσο για το 2ο διλειμα, πανε καρφι για αριστο μεταχειρισμενο... και να ελενξεις τον counter για να δεις αν εχει ροοτ η οχι...
ChimairaX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 σου τρυπησε το τζιν ?? μαλα ** αυτο ... μπορω καπως να το γλυτωσω ?? και εγω τελικα νοτε λεω μιας που το γκι 2 δεν δεχεται καρτα . τωρα μενει να δω αν αξιζει μεταχειρισμενο η καινουριο Όχι ρε συ. Το παντελόνι σκισμένο ήταν.. Εννοώ ότι φαινεται πολύ έντονα στην τσέπη.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα