mcpillager Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Λοιπόν επειδη προφανώς οι περισσοτεροι μιλάτε χωρίς να το έχετε ψαξει. Λιγες πληροφορίες. 1ον Τα Data σου δεν τα χάνεις ακόμα και άν δεν έχεις ενεργή συνδρομή. Σύμφωνα με το Support της Microsoft ακόμα και αν δεν έχεις συνδρομή δεν σβήνονται Data από το Skydrive. Απλά δεν μπορείς να προσθέσεις μέχρι να πέσεις κάτω από το όριο που πλέον έχεις και νομίζω έχεις και περίοδο χάριτος για να πάρεις τα Data σου. 2ον Τα data σου είναι editable στο office online. 3ον Όταν λήγει η συνδρομή απλά βλέπει τα documents σε Read-Only mode με το κανονικό office με δικαιώματα ανάγνωσης/εκτύπωσης. 4ον Εφόσον αποφασίσεις να σταματήσεις την συνδρομή μπορείς να σώσεις απο πριν τα εγγραφα, που θεώρεις ότι είναι ενεργά σε αλλαγές, σε άλλο format και να τα κάνεις edit με άλλη εφαρμογή. Τέλος θα σας φέρω το δικό μου παράδειγμα: υπάρχουν 4 συσκευές σπιτι με office 365 και δίνουμε 100€/χρόνο. 25€/χρόνο ανα συσκευή. Το office 2013 pro κάνει 440€ ανα license. Με απλα μαθηματικά 440/25= 17,6 χρόνια. Να τα κάνουμε 10 επειδή μπορεί να ανέβει η τιμή; Σε 10 χρόνια το office 2013 pro θα είναι παλιατζούρα και χωρίς support ενδεχομένως. Επίσης θα έχω χάσει και τα 20GB skydrive + 60' Skype Τι δεν έχουμε ψάξει; Αφού λες ακριβώς το ίδιο πράγμα: δεν μπορείς να επεξεργαστείς τα δεδομένα *σου* αν δεν πληρώσεις το χαρατσάκι σου. Τα data μου είναι δικά μου. Οι εργασίες μου, έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις κλπ είναι δικές μου και θέλω να τις χρησιμοποιώ όποτε θέλω εγώ. Δηλαδή, θες να μου πεις οτι ένας υπάλληλος ή ένας επιχειρηματίας ή ακόμα και ένας φοιτητής που έχουν έγγραφα word ή παρουσιάσεις powerpoint κλπ, δεν μπορούν να τα επεξεργαστούν ας πούμε μετά απο 1-2 χρόνια από την αρχική δημιουργία τους γιατί σταμάτησαν να πληρώνουν τη συνδρομή; Αυτό είναι παλαβό. Και όποιος πληρώνει συνδρομή για software είναι παλαβός επίσης. To software φιλε μου δεν είναι υπηρεσία. Αυτό είναι μια νοσηρή σκέψη των μανατζαρέων για να ξεζουμίζουν τους χρήστες ασύστολα. Θα προσπεράσω χρησιμοποιώντας offline κανονικές εκδόσεις με full λειτουργίες και απεριόριστη δυνατότητα χρήσης όποτε θέλω χωρίς καμία προαπαίτηση online σύνδεσης, ευχαριστώ.
haHa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ναι γιατί; Αν μιλάμε για εταιρείες τότε έχει διαφορετική αδειοδότηση. Δεν καταλαβαίνω τις ερωτήσεις. Αν είσαι δικηγόρος και έχεις το Personal Office είσαι νόμιμος. Δε χρειάζεσαι Pro version. Εκτός αν θέλεις άλλες δυνατότητες. Tο office home εχει στο license τον παρακατω περιορισμο(για αυτο λεγεται και home): http://office.microsoft.com/en-us/products/microsoft-software-license-terms-for-office-FX103453735.aspx Only one person at a time may use the software on each licensed computer or licensed device. The service/software may not be used for commercial, non-profit, or revenue-generating activities. Οποτε οχι, οι επαγγελματιες δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν το home premium για την δουλεια τους, πρεπει να αγορασουν το office pro που δεν εχει αυτον τον περιορισμο.
NOTIOS1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Οτι τα προιοντα ειναι τα ιδια, δεν σημαινει οτι μπορεις να τα χρησιμοποιησεις με τον ιδιο τροπο, επειδη εχουν διαφορετικο license . To office pro μπορει να το εχει πχ ενας δικηγορος στον επαγγελματικο του υπολογιστη , το office 365 δεν μπορει λογω license. 1ον Αν προσεξες το post αφορα για προσωπικη χρήση. Αν θές να μιλήσουμε για business είναι αλλη Ιστορία. Υπάρχει δυνατότητα μέχρι και leasing, Στο λέω γιατι το έχω ψάξει το θέμα. ΤΙΤΛΟΣ: Office 365 Personal με ετήσια χρέωση $69.99 ή $6.99 μηνιαίως 2ον Το οτι είναι προσωπικη η χρήση δεν παει να πει οτι δεν χρειάζεσαι Publisher, Access και τα online advantages (πχ 20GB Skydrive) 3ον Αν δεν σου αρέσει αγόρασε όσο προλαβαίνεις μια κανονική εκδοση. Προς το παρόν δεν σε υποχρέωσε κανείς να βάλεις Office 365. Το software as a service (SAAS) είναι το μελλον της πληροφορικης είτε μας αρέσει έιτε οχι. Μερικά παραδείγματα: Infor CloudSuite Exelsys Salesforce Facebook Twitter Yahoo mail Google Applications Microsoft Office 365 Office Online + Skype Adobe Photoshop CC Adobe Connect Netflix Και πολλά αλλα....
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 mea culpa, είδα πως το ίδιο ισχύει και για το RT , anyway, για εταιρεία προφανώς και δε θα σου ταιριάζει το office 365 personal,αν το βάλεις κάτω τόσο βγαίνει πάνω κάτω και το pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα