Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θεωρώ ότι για το μέσο Έλληνα χρηστή έχει κάποια αξία. Αρχικά διότι σχεδόν οι πιο πολλές εταιρείες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν τα 2003 και επίσης νομίζω ότι το ίδιο συμβαίνει στο Ecdl.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω αγορασμενο το office 2003 και κάνω τη δουλεια μου. ας είναι καλά ο converter απο τις νεότερες εκδόσεις στο δικο μου. μιλάμε για επεξεργασία κειμένου και λογιστικά φύλλα λίγη access και PowerPoint. δεν είναι και πυρηνική φυσική....

Δημοσ.

τι γίνεται insomnia; ασκείτε και λογοκρισία;

επαναλαμβάνω, η ιδέα των μανατζερς να πουλάνε συνδρομητικά λογισμικό και ειδικά αυτού του τύπου (office) είναι απαράδεκτη απο κάθε άποψη. Προφανώς είναι ιδέα των μανατζερς και οχι ανθρώπων της πληροφορικής. Δεν έχει λογική και κατά ένα μεγάλο βαθμό είναι ηλίθια ιδέα. Είναι επίσης ένα χτύπημα κάτω από τη μέση κατά των PCs. Είναι δυνατόν, να πρέπει να διατηρείς ενεργή συνδρομή για να επεξεργαστείς τα δεδομένα σου;

Δημοσ.

τι γίνεται insomnia; ασκείτε και λογοκρισία;

επαναλαμβάνω, η ιδέα των μανατζερς να πουλάνε συνδρομητικά λογισμικό και ειδικά αυτού του τύπου (office) είναι απαράδεκτη απο κάθε άποψη. Προφανώς είναι ιδέα των μανατζερς και οχι ανθρώπων της πληροφορικής. Δεν έχει λογική και κατά ένα μεγάλο βαθμό είναι ηλίθια ιδέα. Είναι επίσης ένα χτύπημα κάτω από τη μέση κατά των PCs. Είναι δυνατόν, να πρέπει να διατηρείς ενεργή συνδρομή για να επεξεργαστείς τα δεδομένα σου;

Λοιπόν επειδη προφανώς οι περισσοτεροι μιλάτε χωρίς να το έχετε ψαξει. Λιγες πληροφορίες.

1ον Τα Data σου δεν τα χάνεις ακόμα και άν δεν έχεις ενεργή συνδρομή. Σύμφωνα με το Support της Microsoft ακόμα και αν δεν έχεις συνδρομή δεν σβήνονται Data από το Skydrive. Απλά δεν μπορείς να προσθέσεις μέχρι να πέσεις κάτω από το όριο που πλέον έχεις και νομίζω έχεις και περίοδο χάριτος για να πάρεις τα Data σου.

2ον Τα data σου είναι editable στο office online.

3ον Όταν λήγει η συνδρομή απλά βλέπει τα documents σε Read-Only mode με το κανονικό office με δικαιώματα ανάγνωσης/εκτύπωσης.

4ον Εφόσον αποφασίσεις να σταματήσεις την συνδρομή μπορείς να σώσεις απο πριν τα εγγραφα, που θεώρεις ότι είναι ενεργά σε αλλαγές, σε άλλο format και να τα κάνεις edit με άλλη εφαρμογή.

Τέλος θα σας φέρω το δικό μου παράδειγμα:

υπάρχουν 4 συσκευές σπιτι με office 365 και δίνουμε 100€/χρόνο. 25€/χρόνο ανα συσκευή.

• Το office 2013 pro κάνει 440€ ανα license.
  • Με απλα μαθηματικά 440/25= 17,6 χρόνια.
  • Να τα κάνουμε 10 επειδή μπορεί να ανέβει η τιμή;
  • Σε 10 χρόνια το office 2013 pro θα είναι παλιατζούρα και χωρίς support ενδεχομένως.
  • Επίσης θα έχω χάσει και τα 20GB skydrive + 60' Skype
  • Like 2
Δημοσ.

σιγά μην πληρώσω συνδρομές τη στιγμή που υπάρχουν δωρεάν σουίτες γραφείου οπως το open office ή το libre office και κάνουν μια χαρά τη δουλεία τους χωρίς να μας κοροϊδεύουν.

Ουτε ευρώ πλέον στη microsoft μπας και ξυπνήσουν και δουν οτι ο κόσμος δεν έχει λεφτά για φαγητό. πόσο μάλλον για προγράμματα τα οποία υπάρχουν και δωρεάν!

Δημοσ.

σιγά μην πληρώσω συνδρομές τη στιγμή που υπάρχουν δωρεάν σουίτες γραφείου οπως το open office ή το libre office και κάνουν μια χαρά τη δουλεία τους χωρίς να μας κοροϊδεύουν.

Ουτε ευρώ πλέον στη microsoft μπας και ξυπνήσουν και δουν οτι ο κόσμος δεν έχει λεφτά για φαγητό. πόσο μάλλον για προγράμματα τα οποία υπάρχουν και δωρεάν!

Οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές...

Εσύ μπορεί π.χ. να χρησιμοποιείς το PC μόνο για να παίζεις παιχνίδια οπότε κατέβασε ένα OpenOffice κι είσαι καλυμμένος!

Εμένα που χρησιμοποιώ το Office και το OneDrive καθημερινά (για την επιχείρηση και άλλες προσωπικές ενασχολήσεις) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως με συμφέρει να κάνω τη συνδρομή κι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως για 100€ το χρόνο δε θα τσιγκουνευτώ και θα προτιμήσω την κορυφαία επιλογή σε ποιότητα και support (Microsoft) από τις διάφορες τυχάρπαστες δωρεάν σουίτες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος θα σας φέρω το δικό μου παράδειγμα:

υπάρχουν 4 συσκευές σπιτι με office 365 και δίνουμε 100€/χρόνο. 25€/χρόνο ανα συσκευή.

• Το office 2013 pro κάνει 440€ ανα license.

Η συγκριση office 365 με office pro ειναι τελειως ακυρη(μονο και μονο λογω licence, μιας και το office 365 home δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για επαγγελματικους σκοπους, πχ στο γραφειο ενος επαγγελματια).

Με το office home premium πρεπει να το συγκρινεις.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Η συγκριση office 365 με office pro ειναι τελειως ακυρη(μονο και μονο λογω licence, μιας και το 365 δεν μπορει να χρησμοποιηθει για επαγγελματικους σκοπους, πχ στο γραφειο ενος επαγγελματια).

Με το office home premium πρεπει να το συγκρινεις.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ....

http://office.microsoft.com/en-us/buy/

Τα προϊοντα που εχει το Οffice 365 Home Premium (ειναι αυτο που ειναι με 99€/ετος) ειναι τα ιδια με το Pro.

Αν τωρα μιλας για Εταιρίες ειναι χαζη η συγκριση κανει (150€/ετος ανα χρήστη) γιατι δίνει και αλλα πράγματα.... (LYNC!!!)

http://office.microsoft.com/en-us/business/office-365-small-business-premium-office-online-FX103037625.aspx

Διαβασε πρωτα πριν μιλάς....

Δημοσ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ....

http://office.microsoft.com/en-us/buy/

Τα προϊοντα που εχει το Οffice 365 Home Premium (ειναι αυτο που ειναι με 99€/ετος) ειναι τα ιδια με το Pro.

Αν τωρα μιλας για Εταιρίες ειναι χαζη η συγκριση κανει (150€/ετος ανα χρήστη) γιατι δίνει και αλλα πράγματα.... (LYNC!!!)

http://office.microsoft.com/en-us/business/office-365-small-business-premium-office-online-FX103037625.aspx

Διαβασε πρωτα πριν μιλάς....

Οτι τα προιοντα ειναι τα ιδια, δεν σημαινει οτι μπορεις να τα χρησιμοποιησεις με τον ιδιο τροπο, επειδη εχουν διαφορετικο license .

To office pro μπορει να το εχει πχ ενας δικηγορος στον επαγγελματικο του υπολογιστη , το office 365 δεν μπορει λογω license.

Επισκέπτης
Δημοσ.

? Ότι άδεια θέλει μπορεί να έχει δεν παίζει ρόλο το Pro, εκτός και αν μιλάς για  RDS Enablement άδειες και γενικά πιο περίεργες.

Το Office 365 πωλείται κανονικά και για εταιρείες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι γιατί; Αν μιλάμε για εταιρείες τότε έχει διαφορετική αδειοδότηση. Δεν καταλαβαίνω τις ερωτήσεις. Αν είσαι δικηγόρος και έχεις το Personal Office είσαι νόμιμος. Δε χρειάζεσαι Pro version. Εκτός αν θέλεις άλλες δυνατότητες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...