Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Καιρό είχα να επισκεφτώ το site λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας.

Το παλαιό smartphone απεβίωσε δια πνιγμού και αναζητώ νέο, ωραίο και στυλάτο!

Θα προτιμούσα στο range 150-200 γτ δε μου αρέσει να κουβαλάω ακριβό κινητό. Τώρα αν είναι και μέχρι 250 δε θα χαλάσει ο κόσμος.

Αναζητώ γρήγορο κινητό που να μην κολλάει σε βασικές εφαρμογές. Πλέον θα χρειαστώ και το Outlook 2010 οπότε keep it in mind. Κατα τα άλλα κλασσικές εφαρμογές...

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!!!

Δημοσ.

Συμφωνω και γω με ΜΟΤΟ ΤΖΙ.Απλα περιμενε λιγες μερες αν μπορεις να δεις σε τιμη και ποια εκδοση θα φερει κ η WIND και να αναπροσαρμοστουν λιγο οι τιμες στο σκρουτζ,
Αν σ ενδιαφερει η αγορα Κινεζικου, το Κινεζικο ηλεκτρονικο καταστημα Merimobiles μεχρι το τελος του μηνα ανοιγει warehouse (αποθηκη-αντιπροσωπεια με λιγα λογια) στην Ελλαδα.Αποστολη σε 24 ωρες και χωρις φοβο τελωνειου.Μενει να δουμε αν θα επηρεαστουν οι τιμες.

Δημοσ.

Συμφωνω και γω με ΜΟΤΟ ΤΖΙ.Απλα περιμενε λιγες μερες αν μπορεις να δεις σε τιμη και ποια εκδοση θα φερει κ η WIND και να αναπροσαρμοστουν λιγο οι τιμες στο σκρουτζ,

Αν σ ενδιαφερει η αγορα Κινεζικου, το Κινεζικο ηλεκτρονικο καταστημα Merimobiles μεχρι το τελος του μηνα ανοιγει warehouse (αποθηκη-αντιπροσωπεια με λιγα λογια) στην Ελλαδα.Αποστολη σε 24 ωρες και χωρις φοβο τελωνειου.Μενει να δουμε αν θα επηρεαστουν οι τιμες.

Απλά ουάου. Δεν το είχα ξαναδιαβάσει. Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Βέβαια λόγω των εδώ φόρων σίγουρα θα έχει κάποια διαφορά στις τιμές αλλά και πάλι θα έχουμε περισσότερες επιλογές. Μπράβο τους.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!

Καλό φαίνεται το G. Αλλά η RAM με προβληματίζει λίγο. Ίσως θα ηταν καλύτερα ένα με 2gb RAM;;;

Και εφόσον είναι δυνατόν η οθόνη να είναι πιο κοντά στο 4,2''  ή  4,3'' !!!

Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

μην κοιτας τα specs μονο (το λεω διοτι ανεφερες πως σε προβληματιζει το 1gb ram) το moto g, θα τρεχει το android πολυ καλυτερα απο ενα s4 mini το οποιο εχει επιβαρυνθει με το touchwiz... και εγω + στο moto g, μονο αρνητικο κατεμαι που θα πρεπει να λαβες υποψην σου ειναι η απουσια υποδοχης micro sd στο moto g( με ενα otg και ενα flashακι λυνεις το προβλημα αυτο)...

Δημοσ.

Έχω ένα σωρό εφαρμογές στο G Μου και ποτέ δεν υπερβαίνει το 65% με ανοιχτό fb, whats app, instagram, tumblr Κτλ..

Δημοσ.

<p>Αυτό που περιγράφεις είναι το<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php'> s4 mini </a>(με 1,5 gb ram και τιμή 228 ευρώ στο skroutz) αλλά στο forum θεωρείται κατώτερη επιλογή...</p>

Η καλύτερη αγορά στις 4.3 ίντσες.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις!

Σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο και τα κοίταξα με την ησυχια μου, το S4 στα δικά μου μάτια φαίνεται καλύτερο. Και σε εμφάνιση και σε μέγεθος και σε specs. Και η τιμή στα 230 είναι ιδανική.

Γιατί το θεωρείτε κατώτερη επιλογή; Και κάτι σημαντικό. Από άποψη μπαταρίας που στεκόμαστε;;; Συγκριτικά το G και το s4. Κάθε βράδυ φόρτιση;

Επίσης χρησιμοποιεί κανείς το Outlook σε Android για να μου μεταφέρει εμπειρία;;;

P.S: Είδα ότι βγαίνει το S5 στις 11 Απριλιου. Θα διαφοροποιηθεί σημαντικά η τιμή απο τα 230 που είναι τωρα;; Αξίζει η αναμονή;;;

Επεξ/σία από dgparla
Δημοσ.

Δύσκολα να πέσει πολύ επίσημα το S4 mini. Το πολύ στο 20άρικο.

Το Moto G είναι καλύτερο κατ'εμέ γιατί έχει εμφανώς καλύτερα specs εκεί που μετράει. 4πύρηνο επεξεργαστή και πολύ πιο όμορφη και high res οθόνη.

Όσον αφορά την μνήμα, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο S4mini τρέχει το Touchwiz απο πίσω ενώ το moto G τρέχει σχεδόν αγνό android.  Ως αποτέλεσμα το G εμένα μου φάνηκε αρκετά πιο snappy και smooth από το S4. Είναι και πιο φτηνό,δεν νομίζω να τίθεται θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύσκολα να πέσει πολύ επίσημα το S4 mini. Το πολύ στο 20άρικο.

Το Moto G είναι καλύτερο κατ'εμέ γιατί έχει εμφανώς καλύτερα specs εκεί που μετράει. 4πύρηνο επεξεργαστή και πολύ πιο όμορφη και high res οθόνη.

Όσον αφορά την μνήμα, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο S4mini τρέχει το Touchwiz απο πίσω ενώ το moto G τρέχει σχεδόν αγνό android.  Ως αποτέλεσμα το G εμένα μου φάνηκε αρκετά πιο snappy και smooth από το S4. Είναι και πιο φτηνό,δεν νομίζω να τίθεται θέμα.

Ακριβως!

Στην πολυ πιο snappy και smooth λειτουργια του moto g, βοηθαει και το πολυ πιο γρηγορο storage που εχει σε σχεση με αλλα κινητα στην ιδια τιμη.

Mαλιστα, το storage του ειναι ουσιαστικα πιο γρηγορο και απο το galaxy s4, κινητο με διπλασια τιμη: 

http://www.insomnia.gr/topic/512674-mobile-moto-g-8gb-16750%E2%82%AC-amazoncouk/page-3?do=findComment&comment=52882678

Τελος, το moto g εχει μακραν την πιο γρηγορη μνημη(την εσωτερική 8gb εννοω) σε αυτην την κατηγορία και για αυτο παει νερακι κ δεν κομπιαζει πουθενά , ενω ολα τα υπόλοιπα σε αυτην την κατηγορια εχουν αργη κ εχουν τις καθυστερησεις τους.

Αυτα ειναι σημαντικα πραγματα που δεν φαίνονται στα specs κ είναι σχεδον σιγουρο οτι η acer θα τσιγκουνευτηκε κ εκει οπως τσιγκουνευτηκε και με την φθηνιαρικη οθόνη.

http://www.anandtech.com/show/7586/motorola-moto-g-review/4

(φαινεται χαρακτηριστικα οτι ακομα και η ταχυτητα της εσωτερικης μνημης του moto g παιζει μπαλα σε αλλη κατηγορια και κονταροχτυπιεται με high end συσκευες)

60507.png

60508.png

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Πας σε Moto G σε αυτά τα χρήματα  με 189 ευρώ από Wind και δύο χρόνια εγγύηση και είσαι άρχοντας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...