Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. ονομαζομαι Κωστας και θα ηθελα τα φωτα σας μιας και μετα το τελος των σχολικων ετων(σε 3 μηνες) θα ηθελα να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου. προοριζεται κυριως για Gaming και το budget μου ειναι περιπου 300-400 ευρω. δεν ειναι οτι ειμαι τελειως ασχετος οσον αφορα αυτον τον τομεα και ξερω στο περιπου να επιλεγω κομματια απλα δεν γνωριζω αν παιζει ρολο ο συνδυασμος μεταξυ τους και γενικα αν η ποσοτητα οσον αφορα GB και Ghz ειναι καλυτερο(δηλαδη οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο)..με αλλα λογια δεν ξερω τι motherboard πρεπει να παρω για cpu στα 3.8 ghz ποση μνημη να βαλω κτλ.

η κατασταση του υπολογιστη μου αυτη τη στιγμη ειναι αυτη και θα ηθελα να αντικαταστησω CPU,RAM,Motherboard,GPU καισκληρο δισκο(HDD ή SSD?)

ευχαριστω εκ των προτερων!

post-292924-0-05530200-1394740726_thumb.jpg

Δημοσ.

σωστος ξεχασα το τροφοδοτικο..δεν νομιζω πως μπορω να το κρατησω..

θα κρατησω μονο το κουτι και την καρτα ηχου ουσιαστικα..

Δημοσ.

Αν θελεις να αξιοποιησεις το 100% των χρηματων σου καθαρα για gaming τοτε θα πρωτεινα:

Αγορα μεταχειρησμενου cpu intel (q9550 η q9650) και πολυ overclock

Αγορα msi gtx 760 καρτα γραφικων

Αγορα 8gb ram

Αγορα ssd samsung 840 evo 128gb ( αν δεν θελεις ssd μπορεις να τον παραλειψεις)

Δεν θα πρωτεινα να αλλαξεις κατι παραπανω γιατι δεν θα αξιοποιησεις πληρως τα 400€ για full επιδοσεις σε games

Δημοσ.

Για αρχή κράτα και σκληρό..

Αν μέχρι να τελειώσεις μπορείς να μαζέψεις άλλο ένα 100άρικο μπορείς να φτιάξεις κάτι καλύτερο. Δε σου έβαλα gpu, γιατί σε λίγο καιρό έρχεται η 265 της AMD. Πιστεύω είναι ότι πιο value for money μπορείς να βάλεις στο σύστημα σου. Αλλιώς χωράει και μια 270 αλλά ξεπερνάς για λίγο το budget..

http://www.skroutz.gr/s/4163913/Gigabyte-Radeon-R9-270-2GB-WindForce-2X-OC.html

Eγώ προσωπικά λεφτά για να αναβαθμίσω τόσο παλιό socket δε θα έδινα..

Aργότερα θα σου πρότεινα να αναβαθμίσεις και οθόνη,ι να βάλεις σίγουρα  κάποιον ssd και άλλα 4gb ram.

Untitled.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ιδου μια προσπαθεια που ειχα κανει(για καποιο λογο δεν μου εμφανιζει βεβαια τις μητρικες)

τι λαθος εχω εδω?..

ευχαριστω παντως..

και μια ακυρη ερωτηση.. περιπου τι specs χρειαζεται ο υπολογιστης ωστε να μπορεσω να κανω stream καποιο παιχνιδι?

post-292924-0-18122500-1394742799_thumb.jpg

Δημοσ.

Οπως ειπα και παραπανω αν θελεις gaming pc με 400€ δεν χρειαζετε να αλλαξεις τροφοδοτικο και μητρικη ουτε να αντικαταστησεις τον hdd με αλλον hdd. Τι εννοεις να κανεις stream το παιχνιδι;

Επισης ενα τεραστιο λαθος που κανουν πολοι και κανεις και εσυ ειναι να νομιζουν οτι οσο πιο πολλα ghz τοσο καλυτερο το cpu

Δημοσ.

ο φιλος fatals προτεινει μητρικη ομως απο οτι βλεπω..

Το cpu που σου λεω να αντικαταστησεις κοστιζει κατω απο 100€ και ειναι ιδιων δυνατοτητων με το cpu που σου προτεινουν στην παπαπανω συνθεση. Εγω σου λεω να κρατησεις το m/b καθαρα και μονο για να σου μεινουν παραπανω στην καρτα γραφικων. Ο q9650 ειναι μια χαρα για gaming. Αν ηταν υψηλοτερο το budget η δεν ηθελες gaming σαφως και θα σου ελεγα να αλλαξεις και m/b. Τι τροφοδοτικο εχεις ειπαμε;

Δημοσ.

καλα θα ηταν να εκανε μια μικρη αναβαθμιση για τον τετραπυρηνο αλλα με την συγκεκριμενη μητρικη που εχει....ειναι αρκετα Low end.και φυσικα δεν θα μπορεσει να κανει overclock και επισης εαν εχει 2Χ1gb Μνημη,δεν θα μπορει να προσθεσει αλλη αξιοποιωντας αυτες που εχει.

ενω αντιθετα εαν πουλησει μητρικη επεξεργαστη και μνημη καμια 60 euros σετ - το πολυ 70 σε κομματια,μπορει να παει σε κατι αρκετα καλο εαν τα βαλει αυτα τα χρηματα στο αρχικο του Budget.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως σε συμφέρει να επενδύσεις πάνω στο συγκεκριμένο και το να στήσεις σύστημα με διάφορα μεταχειρισμένα δεν είναι το ίδιο ούτε και ότι καλύτερο για διάφορους λόγους.Η πρόταση του fatals είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως σε συμφέρει να επενδύσεις πάνω στο συγκεκριμένο και το να στήσεις σύστημα με διάφορα μεταχειρισμένα δεν είναι το ίδιο ούτε και ότι καλύτερο για διάφορους λόγους.Η πρόταση του fatals είναι μια χαρά.

235,9 χωρίς ssd και χωρίς κάρτα γραφικών... εκτός και αν θεωρείς κάρτα γραφικών για gaming μια των 50 ευρώ... Είπαμε όριο 400-500 όχι 600+

Αν είναι να αναβαθμίσει cpu kai mobo ας δώσει παραπάνω χρήμα και να πάρει κάτι που θα κρατήσει αρκετό καιρό πχ fx-8320 ...

Δημοσ.

Δε συμφέρει λόγω μητρικής-OC-ram.Βγαίνει καινούριο σύστημα με οκ κάρτα στα ~400 με σύγχρονα πρότυπα,εγγυήσεις που κλοκάρει και είναι και σε φρέσκο socket αν πάει σε fm2+.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...