cd2matheos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 καλησπερα εχω ενα λαπτοπ και απο τις 3 θυρες usb λειτουργουν οι 2,5 δηλαδη δυο ειναι εντελως οφφ και η τριτη ειναι στα τελειωματα με καποια βιντεο που ειδα σκεφτομαι να κανω το παρακατω..... βασικα οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω σε ελληνικο καταστημα θυρα usb για αλλαγη εχετε κατι εσεις υποψιν και ποσο δυσκολο σας φαινετε το εγχειρημα???? ***περεπιπτωντος καποιο ελληνικο καταστημα χρεωνει την παραπανω αλλαγη 69 ευρω ανα θυρα!!!
coolerman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 αγόρασε ένα Usbhub,και ασε το λάπτοπ να λειτουργεί,αν χαλάσεις το pcb(motherboard)..την "έκατσες" την βάρκα 3
Captain Nemo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Έχεις όρεξη να μπλέκεσαι; πάρει το χαμπάκι σου που λέει και ο αποπάνω να κάνεις την δουλειά σου αλλιώς σε βλέπω να ανοίγεις καινούργιο μήνυμα δίνω πεντακόκια ποιά μηχανούμπα μου προτείνετε
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 αν ειναι παλιο το λάπτοπ προσπαθησε το δε χανεις κατι... κατα τα αλλα εγω δε θα του εβαζα χέρι μιας και ειναι πολυ λεπτοδουλεια... απο ανταλλακτικό νομίζω θες κάτι τετοιο http://www.edepo.gr/p.USB-CONNECTOR-TYPE-A-PCB-USB-A1D2F-0N4N-CZT-01-146-0003.878210.html
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 pcmcia ή expresscard, usb 3.0, απο ελληνικα* μαγαζια:https://www.skroutz.gr/c/91/kartes-pcmcia.html?keyphrase=USB+3.0(*στο ebay/εκτος ελλαδας, θα τα βρεις ακομη φθηνοτερα)
cd2matheos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 pcmcia ή expresscard, usb 3.0, απο ελληνικα* μαγαζια: https://www.skroutz.gr/c/91/kartes-pcmcia.html?keyphrase=USB+3.0 (*στο ebay/εκτος ελλαδας, θα τα βρεις ακομη φθηνοτερα) θεος!!!!!!!δεν ηξερα οτι υπηρχε!!!!!
ramarg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 καλησπερα εχω ενα λαπτοπ και απο τις 3 θυρες usb λειτουργουν οι 2,5 δηλαδη δυο ειναι εντελως οφφ και η τριτη ειναι στα τελειωματα με καποια βιντεο που ειδα σκεφτομαι να κανω το παρακατω..... βασικα οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω σε ελληνικο καταστημα θυρα usb για αλλαγη εχετε κατι εσεις υποψιν και ποσο δυσκολο σας φαινετε το εγχειρημα???? ***περεπιπτωντος καποιο ελληνικο καταστημα χρεωνει την παραπανω αλλαγη 69 ευρω ανα θυρα!!! δεν θα τα καταφερεις εαν δεν εχεις ιδεα και δεν πιανουν τα χερια σου ! εδω τα δικα μας χερια πιανουν και κανουμε πατατες !! θεος!!!!!!!δεν ηξερα οτι υπηρχε!!!!! οντως!!! γαμ@ατο !!!! και εχουμε τις θυρες express card να κάθονται άχρηστες...
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Αυτες οι λυσεις υπαρχουν αρκετα χρονια πισω και παντοτε βοηθουσαν.Απο τον καιρο ακομη που λαπτοπ ειχαν μονο: 1 x usb 1.0 (ναι!) θυρα Εβαζες μια pcmcia usb 2.0 καρτουλα και ειχες ετσι extra usb 2.0 θυρες!Σημερα αν εχεις expresscard φθανει στο μεγιστο ταχυτητων -> usb 3.0. 1
Roger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 καλησπερα εχω ενα λαπτοπ και απο τις 3 θυρες usb λειτουργουν οι 2,5 δηλαδη δυο ειναι εντελως οφφ και η τριτη ειναι στα τελειωματα με καποια βιντεο που ειδα σκεφτομαι να κανω το παρακατω..... βασικα οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω σε ελληνικο καταστημα θυρα usb για αλλαγη εχετε κατι εσεις υποψιν και ποσο δυσκολο σας φαινετε το εγχειρημα???? ***περεπιπτωντος καποιο ελληνικο καταστημα χρεωνει την παραπανω αλλαγη 69 ευρω ανα θυρα!!! Tα βιντεακια αυτου του στυλ στο youtube μας τα δειχνουν τοσο απλα και ευκολα,που αναρωτιομαστε γιατι να μην μπορω και εγω αφου ειναι πανευκολο. Κατρχην στο βινετο φαινονται οι κατεστραμμενες θυρες και μετα ως δια μαγειας εχουν αφαιρεθει ,ανοιχτει οι τρυπες και ξανατοποθετηθει οι καινουργιες οι θυρες.Δεν μας εδειξε το σημαντικοτερο μερος της δουλειας.Ποιο κολλητηρι χρησιμοποιησε,ποια τρομπα,και ποσα χρονια κολλαει δεν γνωριζουμε. Προσωπικη συμβουλη: για αυτες τις δουλειες χρειαζεσαι πολυ καλο κολλητηρι ,αναλογη μυτη και μεγαλη εμπειρια,γιατι ειναι πολυ ευκολο να καταστρεψεις το board. Το μοναδικο τιπ που ειδα στο βιντεο ειναι οτι κατεστρεψε το βυσμα για να διευκολυνει πολυ καλυτερα την δουλεια του,ενω καποιοι αλλοι προσπαθουν να το βγαλουν ολοκληρο και εκει ειναι που την πατανε στα σιγουρα,100% καταστροφη.
madsc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Καταρχήν το ότι μια θύρα usb δεν δουλεύει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φταίει το βύσμα της. Μπορεί να τα φτυσε το chip του controller για όποιο λόγο να είναι υπεύθυνο για 2 θύρες και να μην δουλεύουν και οι 2. Όπως σου είπαν και παραπάνω, ακόμα και στην περίπτωση που φταίει η θύρα είναι πολύ εύκολο με την προσπάθεια αλλαγής της να καταστρέψεις με τη θερμοκρασία κάποιο εξάρτημα παραδίπλα. Η πιο safe σου λύση είναι usb hub σε ότι είσοδο έχεις όπως σου είπαν. p.s. Για mobo, <15W pen, <3mm Weller μύτη, τρόμπα από Phillips μεταλλική για αυτούς που ρώτησαν. Όσοι έχουν σταθμούς γνωρίζουν ήδη. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα